Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Moamaa, da ce matinale sunteti! Eu una sunt sparta de somn, mai am un pic si dau cu capul de monitor , dar tot ar fi bine ca as limbai si eu mucenicii de la Mifloricia

Ina ca bine zici! Chiar ma gandeam in dimineata asta cum o sa bantui eu prin baby expo cautandu-le pe Deni si Anya. Asa ca, daca vrei, eu stau cumintica la scarbilici si te astept si dupa aia plecam impreuna sa devastam standurile. Si cu ocazia asta, le gasim si pe fete, ca de, unde-s doi, puterea creste.

Irina81 imi pare rau de degetutul tau. Cine zice ca meseria de mamica nu e una riscanta? Fetelor, atentie la destele de prin blendere

Tonnia cand ne mai pui poze cu Dinutzu? ce bine ca n-are nici o infectie, bravo. Auzi, ma uitam la post-ul tau de azi dimineata, tu la cat te trezesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ahaaa....deci va pregatiti intens de babyexpo....scoateti arsenalul, poze si tot tacamul.
noi o sa ajungem mai tarziu, pe la 1 cred, ca sotul se misca mai incet dimineata, da la cate aveti pe lista, nu cred ca terminati mai devreme!!!!

despre etiquette am auzit si eu de bine...deci daca nu sunt alte propuneri, eu votez pentru!

naspa cu scaunele de masina...eu nu ma asteptam sa il schimb asa de repede...dar nu prea am ce face. da carutul nu il mai schimb...ma chinui cu el (eu il las in masina ca nu pot urca cu el) pana la vara si cand o da caldura iau o puseta din aia de e numai cadru si o panza si gata! pai daca schimb tot ce am luat pana la urma o sa ajung la preturile de la bebe confort....

la capitolul "miscare si vorbire" stam destul de bine,la cat de grasi suntem sunt chiar surprinsa. Adica bb se intoarce, singur, cand vrea el, dar numai spre dreapta de pe burta pe spate...invers nu poate. si-a apucat picioarele cu mainile. face abdomene la greu...
a inceput sa vb si el cu jucariile, cu un ton certaretz, a spus maaam (inca nu credem ca inseamna mama, il mai urmarim)...in rest gangurelile obisnuite.
gata cu lauda!! un week-end placut va urez si eu!

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by Simo74
ca bine zici! Chiar ma gandeam in dimineata asta cum o sa bantui eu prin baby expo cautandu-le pe Deni si Anya. Asa ca, daca vrei, eu stau cumintica la scarbilici si te astept si dupa aia plecam impreuna sa devastam standurile. Si cu ocazia asta, le gasim si pe fete, ca de, unde-s doi, puterea creste.

Simona, mama de bebe Luca (12.09.2005)

Simo, deal
Vineri dimineata vin cu nasha la birou, pupacesc avocatzii si ne duce nea Vasile (stii tu) la Polivalenta si pe unde om mai umbla. Masina cu sofer, cadou de la nasha

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by country girl

quote:
Ina ca bine zici! Chiar ma gandeam in dimineata asta cum o sa bantui eu prin baby expo cautandu-le pe Deni si Anya. Asa ca, daca vrei, eu stau cumintica la scarbilici si te astept si dupa aia plecam impreuna sa devastam standurile. Si cu ocazia asta, le gasim si pe fete, ca de, unde-s doi, puterea creste.

Simo, deal
Vineri dimineata vin cu nasha la birou, pupacesc avocatzii si ne duce nea Vasile (stii tu) la Polivalenta si pe unde om mai umbla. Masina cu sofer, cadou de la nasha

Ina

Sa-ti traiasca nasha, frantzuzoaico!

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by country girl

quote:
ca bine zici! Chiar ma gandeam in dimineata asta cum o sa bantui eu prin baby expo cautandu-le pe Deni si Anya. Asa ca, daca vrei, eu stau cumintica la scarbilici si te astept si dupa aia plecam impreuna sa devastam standurile. Si cu ocazia asta, le gasim si pe fete, ca de, unde-s doi, puterea creste.

Simo, deal

Sa-ti traiasca nasha, frantzuzoaico!

belgianco, sa avem pardon

Mergi la inceput

Ina stiam pasaruica , da m-am gandit sa se potriveasca in contextul ala cu sa-ti traiasca frantzuzoaica nasule!

Mergi la inceput

quote:

stiam pasaruica , da m-am gandit sa se potriveasca in contextul ala cu sa-ti traiasca frantzuzoaica nasule!

scriam si eu sa ma aflu in treaba. fata doarme, noi imbracati gata de plecat la shopping asteptam sa se trezeasca, ca doar pentru ea mergem sa shoppinguim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Abia mai tine omu' pasul cu voi la citit, de scris, mai greu :)
Mai fetelor tare relaxata sunt azi, pt mine ziua de sambata era stresanta ca faceam curatenie toata ziua, intre alaptata, somn bb samd, dar ...m-am desteptat de ieri am "tante" la curatenie hehehe ce bine sa impinga altcineva aspiratorul, mi se parea ciudat , chair vroiam sa dau inapoi da zau ca e cea mai buna treaba :), asa ca azi ma duk la cumparaturi :)
Ege, Marlena a avut ziua pe 4 si da, eu sunt nascuta in zi cu sotul tau numai ca vreo 2 ani mai devreme :).

In rest am citit tot, am vazut toate pozele ...
a, Cristel poze am pus in albumul meu, dar nu sunt delok interesante, care erau mai mishto sunt foarte intunecate, adika alea cu fete dezlantuite si cu wilmark dansand pe masa.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza

Daca ajungeti la consens pentru sambata la pranz poate reusesc sa ajung si eu, da' hotarati-va voi toate si apoi zic si eu daca ma treceti pe lista. La babyexpo nu stiu cum si cand voi ajunge si stau destul de prost cu vederea si recunoasterea asa ca nu va bazati pe mine sa va trag de maneca

RalucaC, de mult vroiam sa-ti multumesc pentru pontul cu babycomfort . Am luat si saltea si pat de la ei. In sfarsit am gasit pat asa cum imi doream si la un pret mai normal decat al celor de la mothercare.

Ioana, sau altcineva care stie, cum e cu "bio" de pe borcanasele hipp? Eu de la hipp am cumparat, doar un borcanel de piersici, inca nu l-am dat, dar acum m-am uitat si nu are trecut bio pe el. Exista si asa si asa? Ca acum nu mai stiu ce sa fac, vroiam sa-l incerc, in ciuda protestelor din tribuna (daaa, si sotul meu stramba din nas la ideea de borcan, de parca el ar sta toata ziua in bucatarie sa faca suc, piure, sa spele storcatoare si alte alea, sa dea copilului sa manance si toate astea fara ca plodu' sa scoata vreun sunet).

In alta ordine de idei azi noapte am avut treziri la 11, 1, 3, 5 si in final de tot la 7.30. Combinata si cu vremea de afara a rezultat o migrena de toata frumusetea, mai ca-mi vine sa bag botul intr-o cafea adevarata.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Psssssssst, sunt la servici si vad ca suteti incantate de etichet, ramane sa revedem lista de vineri si fac rezervare, pardon il pun pe dl.jadi sa faca rezervare ca sa faca si el ceva frumos pentru noi!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput