FIV - 65

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mirga, Luli face testul de abia pe 27 martie mai este.....

Kikilina bine ai venit in acest club. Reusita la FIV este de 25%(cam micuta ) dar exista o sansa. Citeste din uram la acest subiect din arhiva si te vei lamuri cu f multe probleme legat de fiv si vei invata cu ce se mananca ptr ca sunt ff multe de spus despre FIV. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Felicitari celor care vor reusi sapt aceasta! si celor care deja au reusit ...si celor care vor reusi in viitorul apropiat!
Mie tot nu mi-a venit CM, am fost azi si mi-am facut un BhcG.O sa am rezultatele tot astazi, asa ca...cu Dzeu inainte! Ce-o fi o fi! Eu am rugat-o pe tanti care mi-a luat sane sa-mi faca un BhcG pozitiv :))

Pupicei si sa auzim numai de bine,
Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Andicu IgM a iesit bun cind l-am facut, IgG a iesit prost am luat atunci un tratament si acum m-am gandit sa o repet sa vad cum iese si surpriza prost. Sper si eu sa reusesc din aceasta cauza am insistat si cu analiza , in caz de esec sa nu zic ca din aceasta cauza nu am reusit.
Cu rezultatele astea nu stiu de ce dureaza asa mult,am facut-o la SYNEVO si am asteptat 10 zile.

MRL am sa caut si eu pastilutele alea la farmacie,ca iaurt prodlacta se gaseste numai in supermarketurile mari si eu acum nu mai ajung acolo.Ce bine ar fi sa strig VICTORIE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by kikilina

SALUT!
DRAGA MRL AM VAZUT CA FACI TRATAMENT PENTRU UREAPLASMA.TE ROG, SPUNE-MI SI MIE UNDE AI FACUT ANALIZELE (EU AM DE FACUT KHLAMIDIA, MYCOPLASMA, UREAPLASMA SI CEVA CU BETA ... NU MAI STIU CUM SI CAT TE-AU COSTAT.

VA ROG SA-MI POVESTITI SI MIE, IN MARE CUM E CU FIV-UL ASTA . SOTUL MEU ARE OLIGOSPERMIE SI MAI NI S-A SUGERAT MAI DEMULT FIV DACA NU AJUNGE SPERMOGRAMA IN LIMITE NORMALE. DEOCAMDATA SUNTEM IN USOARA CRESTERE (DE LA 4 MIL AM AJUS LA 7 MIL DE ) DAR E TOT MULT PRE PUTIN. AM MAI CITIT EU PE ICI PE COLO DESPRE FIV DAR AS VREA SA-MI POVESTITI VOI, CELE CARE ATI FACUT, SI SA-TI SPUNETI PE BUNE CAM CARE SUNT DEZAVANTAJELE SI SANSELE DE REUSITA. SE PARE CA EU IN AFARA DE ENOMETRIOZA(CARE S-AR PAREA SA FIE O CAUZA A INFERTILITATII ) NU AM NIMIC ALTCEVA TROMPE SUPER, OVULATIE LA FEL...
VA MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT CU NERABDARE VESTI DE LA VOI.

PUPICI!PUPICI!

buna kikilina si bine ai venit la

te tog mult nu mai folosi litere de tipar, este foarte greu de urmarit textul. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello girls!

Eu am asa mult de munca, incat stau cu casuta de mesaje
deschisa de vreo 1/2 ora, chiuindu-ma sa va scriu!
Iliuta, sper din toata inima sa reusesti acolo, si poate ptr tine chiar a fost o experienta proasta venitul in tara, si-atat! urmatoarea experienta va fi cu noroc!
Cu rezultatele la Chlamydia, din pacate, am vazut ca dureaza la fel de mult cam pe peste tot! eu m-am obisnuit! acum sunt si linistita ca orice ar mai aparea (sper sa nu, ca mi-a ajuns )am timp sa rezolv pana pe 18 aprilie!
Ingerash, sa dea Dumnezeu sa ne aduci o veste care sa ne bucure!!
MRL, stiu ce inseamna asteptarea asta din cauza analizelor, si eu sunt in aceeasi situatie, de-aia am ajuns din februarie sa fac FIV in mai!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Initial creeata de ana_lili_ica@yahoo.com

fetelor eu am 3 incercari fiv cu rezultat '-'
dar totusi nu mi-am pierdut de tot speranta si as dori daca stie cineva adresa si nr de telefon de la cabinetul particular al dl. profesor MARINESCUsa mi-l dea si mie .

MARINESCU MEDICAL CENTER
STR.Aviator Mircea Zorileanu nr.44
Tel.2243127

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna!

Gina: bafta multa si sa dea Domnul sa ai parte de reusite!

La fel si voua, tuturor care ati facut, faceti sau veti face FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Gina, Biotics am gasit la Sensiblu si pretul este in jur de 100.000 lei vechi. Nu are contraindicatii iar pe cutie scrie ca este un adjuvant in tratamentul cu antibiotice. Cred ca mai sunt si alte produse probitice, tu mai poti intreba farmacista.
ana lili, imi pare rau pentru esecuri. Sper sa nu supar prea tare, dar unde le-ai facut? Mult noroc in continuare si nu te lasa mergi mai departe!
Iliuta, urmatoarea incercare o sa fie cu noroc. Sa ne ti la curent.
Ingeras, tinem pumnii sa fie bine.
Andicu, acum sunt sigura ca ai dat gata ticaloasa de clamydie.
va pup pe toate-toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Biotics este ptr refacerea florei intestinale, se da inclusiv la bebelusi atunci cand fac tratament cu antibiotice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Kikilina bine ai venit si sa-ti fie drumul cat mai lin catre "mamici".
Andicu e bine mai tarziu decat niciodata,bine ca ai prins programarea pt.ca daca sufletul tau iti spune ca la Szeged dai lovitura asa o sa fie !
Monica ce prostioare a putut sa faca Luli la 3 luni de a pierdut sarcina? Mi-ai dat fiori ....Acum cum se simte?Transmite-i pupici si sa faca absolut tot ce-i spui pt.ca eu asa am facut si am reusit ! Ai mana buna :)
Gina iti tin pumnii si sa nu te sperii dar Menogonul doare rau de tot,ca antibioticul.Sa ti-l injecteze incet de tot,ok? Cati ani ai ? Cate fiole de menogon ti-a dat prof? Eu am 31 de ani,un FSH de 9 si ceva si am avut 3f de Menogon si una de Puregon zilnic plus Diphereline-ul (bine,anul asta fac 32:)).
Ingerash,a iesit pozitiv? Eu sper sa iasa !!

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput