FIV - 65
Raspunsuri - Pagina 8

kikilina spune:
SALUT!
DRAGA MRL AM VAZUT CA FACI TRATAMENT PENTRU UREAPLASMA.TE ROG, SPUNE-MI SI MIE UNDE AI FACUT ANALIZELE (EU AM DE FACUT KHLAMIDIA, MYCOPLASMA, UREAPLASMA SI CEVA CU BETA ... NU MAI STIU CUM SI CAT TE-AU COSTAT.
VA ROG SA-MI POVESTITI SI MIE, IN MARE CUM E CU FIV-UL ASTA . SOTUL MEU ARE OLIGOSPERMIE SI MAI NI S-A SUGERAT MAI DEMULT FIV DACA NU AJUNGE SPERMOGRAMA IN LIMITE NORMALE. DEOCAMDATA SUNTEM IN USOARA CRESTERE (DE LA 4 MIL AM AJUS LA 7 MIL DE ) DAR E TOT MULT PRE PUTIN. AM MAI CITIT EU PE ICI PE COLO DESPRE FIV DAR AS VREA SA-MI POVESTITI VOI, CELE CARE ATI FACUT, SI SA-TI SPUNETI PE BUNE CAM CARE SUNT DEZAVANTAJELE SI SANSELE DE REUSITA. SE PARE CA EU IN AFARA DE ENOMETRIOZA(CARE S-AR PAREA SA FIE O CAUZA A INFERTILITATII ) NU AM NIMIC ALTCEVA TROMPE SUPER, OVULATIE LA FEL...
VA MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT CU NERABDARE VESTI DE LA VOI.
PUPICI!PUPICI!

Mirga spune:
Bravo Veronici, sa ai grija in continuare de simburel.
Gina ma bucur ca avansezi. Incet dar sigur spre victorie. Succes in continuare. Menogonul tot singura o sa-l faci?
Luli cind faci analiza? Asteptam un rezultat pozitiv.
Pupici si multa bafta.
Mirga

Avalon spune:
quote:
Originally posted by veronici
BHCH in ziua 15 de la ET de 260.4
http://photos.yahoo.com/verocika2002
FELICITARI, Veronici!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Avalon spune:
Gina, mult noroc maine la eco, tinem pumnii!
Sunt foarte increzatoare si in reusita ta, asa cum am fost si la Veronici!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

saftoiu_gina spune:
Avalon sa stii ca imi fac bine aceste incurajari pe care le primesc ,va multumesc foarte mult .Pentru ca trec si eu acum prin aceasta experienta ( pe care de fapt am mai trait-o dar nu va cunosteam pe voi ) aceste incurajari observ ca sint de un real ajutor.Avalon azi am fost la eco si mai merg saptamana viitoare pe 22.
Mirga la tine cum merge ? Cand incepi menogonul? Dipherelinul mi-l face sotul si Menogonul cred ca o sa mi-l faca soacra mea sau depinde, poate tot sotul.

Avalon spune:
Gina, mii de scuze, la mine merge foarte prost netul... pana deschid o pagina trece un an... si nici nu citesc bine ca pica... Acum am vazut mesajul tau in care spui ca ai fost la eco azi Vei invinge si chlamydia asta cu tratament, stai linistita!
Tu stii ca sunt alaturi de tine! Numai vesti bune sa ne aduci!
Pupici

andicu spune:
Buna seara fetelor.
Gina, mai ai un pic si gata! am eu emotii cand ma gandesc la tine, dar sper sa reusesti cu brio !!
Analiza de Chlamydia am repetat-o miercuri,probabil c ava fi gata pe saptamana viitoare, la inceput; asta ma enerveaza cel mai tare, ca rezultatul dureaza f mult pana-l primesti! sper sa fi scapat!
Da,mie mi-a dat doxiciclina si Sumamed, plus Nolicin si Polygynax ca sa respinga orice incercare de Candida.
Eu stiam ca daca ti-a iesit IGG pozitiv inseamna ca ai avut Chlamydia si gata! IgA sau IgM stiu ca iti arata daca mai ai sau nu infectia. Poate nici nu e cazul sa-ti faci griji!!
MRL, tu cam pe cand o sa incepi cu protocolul ? te-ai hotarat sa faci tot la Giulesti, ca Gina sau unde? daca ai mai spus, iarta-ma , si eu sunt batrana si senila
Kikilina, bine-ai venit! sper sa creasca numarul la voi, asa incat sa nu mai fie nevoie sa ajungi la FIV!!!
Andreea.Pozele mele

MRL spune:
Gina, daca sistemul imunitar este putin scazut poti face candida si de la cateva zile de luat antibiotic. Se poate sa nu faci candida dar preventiv trebuie sa luam ceva. Am sa caut si alte produse de la Prodlacta. Chiar daca nu imi place iaurtul pe cel de la ei l-am mancat destul de bine, fara prea multe nazuri. Si mie mi se pare cel mai "aproape" de "natural" in comparatie cu altele (danone- bleah!). In curand o sa strigi VICTORIE! Te pup!
kikilina, eu mi-am facut analizele la Medlife pe Calea Grivitei 365. Ureaplasma+Micoplasma, Chlamydia - 1.200.000 lei vechi si le-am facut din secretie. Trebuie programare la ginecologie pentru recoltarea probelor. La ce dr. mergi? pupici
Andicu, eu peste 2 zile termin tratamentul cu doxiciclina(al doilea) pentru ureaplasma dupa care astept 10 zile sa pot repeta analiza. Daca o sa imi iasa buna (abia astept sa scapt odata de belea)abia atunci o sa pot merge mai departe. FIV-ul o sa il fac la Giulesti la prof. Marinescu si sper ca din aprilie sa ma apuc de treaba. Adevarul este ca se asteapta cam mult pentru rezultat - la Medlife in jur de 8-9 zile.
Luli, tinem pumnii stransi
va pup dulce pe toate!

iliuta spune:
Veronici, nu imi amintesc daca te-am mai felicitat, oricum nu conteaza, FELICITARI, SA AI O SARCINA USOARA, SI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS. Ne-ai mai ridicat si noua moralul.
Andicule, lasa ca trece timpul , nu te gandi si tu incontinuu numai la asta.Important e sa fie bine pana la urma.Eu am programare aici pe 27. In caz ca nu se poate face, voi astepta pana strang bani si merg la privat. Oricum nu renunt.Poate n-a fost sa fie in Romania.............sper ca voi reusi aici.
Pupici pt. toate.
Mihaela