FIV - 65
Raspunsuri - Pagina 6

Monica-Elena spune:
Veronici si la FIV cand calculezi DPN-ul se pun cele doua saptamani ca la o sarcina normala. Valoarea mea la betahcg era normala de ce sa fie anormala? Si la Luli la primul Fiv valoarea a fost de 347.
S-ar putea sa ai valoarea asa fiind facut in ziua 11. Maine ar trebui sa o ai maricica. Sa intri sa ne spui ce valoare ai. Oricum daca simptomele de sarcina incep sa apara si nu ai sangerari este bine. Poti avea ceva pete maronii de la prindere. Eu una nu am avut nici un strop de sange pe tot parcursul sarcinii(dar am si stat 9 luni la pat), nici la prindere si nici apoi.
Important este ca a prins si bebe este acolo acum moralul sus si cumintica ca de acum incepe greul ai sa vezi.
Cristinici, Tabitha nici o problema ca Luli nu misca in front decat la toaleta si atat in rest la pat o tin legata doua saptamani. Asa a stat si data trecuta si a fost OK. Apoi a facut ea prostioare cand a plecat acasa la 3 luni.

andicu spune:
Buna seara.
Acum am " aterizat" si eu, si intru pana sa adorm sa va
.
Luli, am vazut ca esti cu 3 embrioni la purtator, sa dea Dumnezeu sa avem vesti ca ale lui Veronici si de la tine!!
Ingerash, vad ca esti hotarata si tu sa faci FIV! iti urez succes si sa dea Dumnezeu sa reusesti din prima!
Despre mine, tot in asteptarea unui raspuns de la dr de la Szeged. Se pare ca e plecat si de accea nu raspunde la email.O sa vad daca ma poate ajuta vreuna din fetele care merg acolo cu o programare; asta daca nu raspunde in urmatoarele zile, ca mai astept putin.
Va si
pe toate, ma retrag sa fac o baie fierbinte si sa despachetez, ca sunt franta! ne "auzim" maine!
Andreea.Pozele mele

MRL spune:
Luli, mult noroc sa se prinda bb si sa ne bucuram de o noua veste buna, la fel ca la veronici. Ai grija de tine si asculta de Monica.
Monica te pup dulce si ai gija de Luli sa stea cumintica. Ma inclin in fata ta.
Ingeras, pe 21 cand o sa mergi la prof. Marinescu ai pregatite toate analizele?
Va pup dulce pe toate-toate!

saftoiu_gina spune:
.Da maine merg la eco ,trebuie sa cumpar menogonul si sa vedem cum e ,problema e ca nu s-a oprit CM , a venit si cam tirziu la 30 de zile.
Mirga cum merg injectiile ? iti doresc si tie sa mearga bine tratamentul.
ingeras te pregatesti si tu pentru fiv? Iti doresc sa mearga totul bine.

veronici spune:
Liliana si Ingerash,in ziua programarii la profesor trebuie sa aveti la voi tot dosarul(cel de acasa,care se ingroasha cu fiecare IA,analiza,etc). Mie mi-a dat d-na dr.Moisa sa fac niste analize:mycoplasma,ureaplasma,chlamidia,HLG,glicemie,timp de coagulare,uree,FIV1,FIV2,hep.B si C,etc. O spermograma (eventual facuta la Giulesti si mai recenta),un HSG (eu am l-avut facut la Giulesti),va trimite cu asistenta si cu sotul intr-un birou,asistenta va da numar de dosar,scrie toate rezultatele in dosar,va da formularele de completat (cerere,acord)si profesorul se uita mai apoi numai in acest dosar (nu si in dosarul vostru de acasa cu analize-rezultate,etc).
http://photos.yahoo.com/verocika2002

ingeras26a spune:
Buna,
Gina, MRL, Andicu , DA, m-am hotarat si eu sa fac fiv! Astept cu nerabdare sa ma duc la Prof. Marinescu! Am pregatite analizele, trebuie sa mai fac cateva, dar am timp, ca nu pot sa incep toate ele pt fiv decat dupa ce ma intorc din concediu, adica dupa 2 aprilie. Vreau doar sa punem planul la bataie sa vad ce trebuie sa fac exact.
Veronici bafta la test! Sa ne spui rezultatul!
Isa dubla luna asta, sunt in z 31 (16 de la ultima isa), mi-am facut un test Barza care a iesit negativ. Sanii m-au durut vreo 7 zile, acum nu ma mai dor. Ieri eram sigura ca sunt insarcinata, pt ca am CM la 27-28 zile si nu-mi intarzie, cu atat mai mult cu cat pana acum mi-a venit si peste utrogestan, iar acum nik.
Maine ma duc sa fac test de sange, dar nu stiu, sa mai sper?
Pupici, Ingeras

Mit spune:
fetele, cat de mult ma bucur sa citesc vestele bune, tot mai mult de la pacientele D-nei Moisa, la sfarsitului anului trecut a venit si la mine vestea ce buna( Giulesti - prof. Marinescu + d-na Moisa) Aveti rabdare si incredere in puterea voastra si Dumnezeu. O sa fii bine.
daca aveti intrebare ori cand pot sa va ajut
va pup
mit + baby 19 sapt