FIV - 65

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Ingerash ti-am raspuns la PM dar pe 21 mergi la Marinescu? Si eu !!! Poate ne intalnim,ce zici?]
Ma monitorizeaza tot dl.Marinescu dar tratamentul mi l-a dat in ziua punctiei dl.profesor ( 6 utrogestan/zi,2-dim,2-pranz,2-seara intravaginal si un acid folic de 5 mg zilnic) iar dupa ce am aflat valoarea bhcg am sunat-o pe d-na dr.Moisa si mi-a dat Gravibinon 1 f/4 zile timp de 2 sapt si inca 3 sapt.cu 1f/saptamana.
Monica,lui Luli i-au rezultat din 8 ovocite doar 3 embrioni?
Multa bafta Luli si sa te ajute D-zeu sa se prinda un Mihnea micutz !

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Veronici, Mirela a avut 5 embrioni din care 3 de f buna calitate care au fost transferati si doi nu au fost ok si nu avea rost sa ii puna.

Tu cand trebuie sa iti mai faci betahcgeul? Valoarea lui trebuie sa se dubleze in fiecare zi. Deci in 5 zile ar trebui sa ai o valoare marica de ordinul sutelor.Bafta!

Prietena ta cum este cu valoarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Monica, eu stiam ca la 2 zile trebuie sa se dubleze valoarea BETA HCG... sa nu te superi pe mine, dar nu voiam sa se sperie Veronici cand ridica rezultatul...

uitati aici un articol despre hormonul de sarcina si cum trebuie sa evolueze: http://www.eva.ro/sanatate/articol301.html

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Avalon in "In sarcinile normale la fiecare 2 zile nivelele hormonului se dubleaza".
eu stiu asa: intre 0 -5 test negativ
betahcg sapt 3-4 = 9-130 mIU/ml
betahcg sapt 4-5 = 75 - 2.600
betahcg sapt 5-6 = 850 - 20.800
betahcg sapt 6-7 = 4.000 - 100.200
betahcg sapt 7-12 = 11.500 - 289.000si tot asa
Eu in ziua 14 la test aveam valoarea de 300 a betahcgului. Apoi nu am mai repetat ptr ca la asa valoare era cert sarcina am asteptat pana la 3 sapt sa fie confirmata ecografic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Luli: sa dea Domnul sa se prinda cel putin 1 din cei 3. Stai linistita la pat, lasa-l pe Mihnea sa te supravegheze si o sa fie bine. Monica:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Monica,tu ai avut mai mult decat trebuia nu? Azi sunt in ziua 17 de la punctie(deci de la fecundare) si in ziua 14 de la ET. Unde ma incadrez? Eu cred ca sarcina are max.10-11 zile si cand am facut eu bhcg eram in ziua 11 de la ET,era prea mica valoarea? Mai fac o analiza maine,luni. Prietena mea face marti alt bhcg.
Monica poti te rog sa-mi calculezi DPN-ul?TX!
Multumesc Avalon,poate maine faceam infarct !!

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Veronici, pt ziua 11 de la ET valoarea este buna! Monica a facut analiza in ziua 14. Stai linistita!

Bun, daca am elucidat cum e cu betahcg, sa completez tabelul:
sapt 3-4 = 9-130 mIU/ml
sapt 4-5 = 75 - 2.600
sapt 5-6 = 850 - 20.800
sapt 6-7 = 4.000 - 100.200
sapt 7-12 = 11.500 - 289.000
sapt 12-16 = 18.300 - 137.000
sapt 16-29 = 1.400 - 53.000
Dupa cum se poate vedea, dupa saptamana 16 scade concentratia.

Luli, tinem pumnii sa fie bine si asteptam sa ne dai vestea cea buna!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Veronici, pt a calcula DPN-ul, intra aici: http://www.ivfer.com/pg_calc.htm
Trebuie sa treci data punctieisi sa bifezi in dreapta "OVULATION". Mie-mi iese 17 noiembrie 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Gina bafta miine la eco.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Luli stai cumintica si sa ne dai o veste buna. Oricum cu asa companie(Mihnea si Monica) o sa treaca timpul repede.
Veronici tu stai in continuare acasa sau mergi la serviciu?
Gina te asteptam si pe tine cu vesti noi dupa eco.
Pupici la toata lumea cristinici

Mergi la inceput