Clubul nurorilor (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

fetelor!!!
multam` muult pt aprecieri leg de poze si socrella!!!!!!!!!!!!

raza, meseriashe...ca sa spun asha.....verighetele. toate 3 variantele imi plac. sunt ceva italienisme? sau autohtone?arata intr-un mare fel!si alea zimtzate sunt haioase....doar ca probabil nitel incomode....sa nu va deranjzeze zimtzii. si ale nostre sunt oarecum...ca idee ca cele cu cruce pe mijloc...doar ca au doar o singura culoare.nu am gasit cu combinatie de galben cu alb si am ramas doar la cele de aur alb.ca si voi...am avut si noi o iubire neimplinita....dar costau in jur de vreo 3000 euro,ambele...si nu ne-am permis chiar atatea bani pt verighete. asa ca am ramas la varinata asta americana de care spuneam mai sus. multe nu ne-au iesit asa cum am fi vrut....

sa nu raciti ca e un frig afara peste tot in tara!!!!!!!!!! mai ales viitoarele mamicile cu bb in burtica.

flavia, cum a fost in weekend?

spor la munca.....e luni si ne cam trebuie chef,ca altfel nu ne prea vine sa jobuim!

pupilici!!!!!!!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by roxanicea

raza, meseriashe...ca sa spun asha.....verighetele. toate 3 variantele imi plac. arata intr-un mare fel!si alea zimtzate sunt haioase....doar ca probabil nitel incomode....sa nu va deranjzeze zimtzii. si ale nostre sunt oarecum...ca idee ca cele cu cruce pe mijloc...doar ca au doar o singura culoare.nu am gasit cu combinatie de galben cu alb si am ramas doar la cele de aur alb.ca si voi...am avut si noi o iubire neimplinita....

Sunt frumoase... si romanesti ! alea zimtate ar cam fi incomode mai ales pt puiu k lucreaza mult. cele cu cruce, vor fi aur galben, pt k fiind-ne prieten, ne-a zis k e de preferat sa nu se ingalbeneasca, in timp, aurul alb, plus k tratamentul ala cu rodiu deterioreaza...si a zis k el nu ne ia banii si apoi sa nu fim multumiti. deci orice model, dar nu combinatie de culori (pt prieteni). Oricum, cam 99% varianta cu cruce, margini polisate ramane...si dak ajungem prin Timisoara in hanimun, are ceva dak luam si inscriptionate ? vedem dak avem voie sa purtam 2...
Si prietenul ne-a zis k are nunta la fix o sapt dupa noi si asteapta invitatie.. numai k nu stim cum sa facem, el vine la noi, dar... noi la el.. din "hanimun" cum facem ? amanam plecarea ? sau repede, s-a oferit socru-meu sa-i dam lui bani si se duce el. Poftiiim ? Si repede am zis k "in cazul asta, mai bine amanam plecarea... in locul nostru nu se duce nimeni !!!"

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by roxanicea

raza, meseriashe...ca sa spun asha.....verighetele. toate 3 variantele imi plac. arata intr-un mare fel!si alea zimtzate sunt haioase....doar ca probabil nitel incomode....sa nu va deranjzeze zimtzii. si ale nostre sunt oarecum...ca idee ca cele cu cruce pe mijloc...doar ca au doar o singura culoare.nu am gasit cu combinatie de galben cu alb si am ramas doar la cele de aur alb.ca si voi...am avut si noi o iubire neimplinita....

Sunt frumoase... si romanesti ! alea zimtate ar cam fi incomode mai ales pt puiu k lucreaza mult. cele cu cruce, vor fi aur galben, pt k fiind-ne prieten, ne-a zis k e de preferat sa nu se ingalbeneasca, in timp, aurul alb, plus k tratamentul ala cu rodiu deterioreaza...si a zis k el nu ne ia banii si apoi sa nu fim multumiti. deci orice model, dar nu combinatie de culori (pt prieteni). Oricum, cam 99% varianta cu cruce, margini polisate ramane...si dak ajungem prin Timisoara in hanimun, are ceva dak luam si inscriptionate ? vedem dak avem voie sa purtam 2...
Si prietenul ne-a zis k are nunta la fix o sapt dupa noi si asteapta invitatie.. numai k nu stim cum sa facem, el vine la noi, dar... noi la el.. din "hanimun" cum facem ? amanam plecarea ? sau repede, s-a oferit socru-meu sa-i dam lui bani si se duce el. Poftiiim ? Si repede am zis k "in cazul asta, mai bine amanam plecarea... in locul nostru nu se duce nimeni !!!"

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

wow
ce categorica ai fost cu socrul tau! hihihi! uite ca nus tiam faza cu aurul galben combinat cu cel alb...si cu rezultatele nu foarte multumitoare. bine ca va e prieten tipul cu verighetele si va sfatuit in sensul asta.
luati-va si celalalte, ca nu cerd sa fie vreo problema. si noi cochetam cu ideea de a ne lua perechea aia...la acre am visat. inca nu ne-a ieist d etot din cap ....poate o facem intr-o buna zi si vom avea 2 randuri.mai ales ac ale noastre sunt numai. putina variatie nu ne-ar strica.

sunsmile, ce rochitza frumusica ai avut!si ce slabutzica esti! te cam invidiez...hihihi.pozitiv o spun!

nadia, sa-ti traiasca nepotica!!!!!!!e ochioasa si frumoasa de sa o pupi incontinuu!

cami, dragutzi socrii tai!par tare cumsecade....cu toate ca i-am vazut la capitolul "albastru". sa fie doar aparentze?

nadia, esti in zodie cu mine...si mai mult, nascuta fix la o saptamana dupa mine! eu sunt ,fireste, in 7 dec `76.

fug la treaba!
pupilici multipli!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Raza, nu ca ar trebui sa tii cont de parerea mea, dar imi place varianta agrata si de puiul tau. Sper sa va siiasa asa cum va doriti.

Noi avem verighete simple, gravate pe interior. Cand am mers la bijutier, care ne e prieten, stiam ce vrem dar m-am uitat si pe catalog. Am vazut o varianta putin diferita de ce vroiam noi si mi-a placut. I-am cerut sa ne faca asa si cand ni le-a adus.........stupoare........nu aratau deloc cu ceea ce era in catalog. Bineinteles i-am zis ca nu-mi plac, ca nu au nici o legatura cu ce am comandat. A fost parca un semn ca trebuie sa le facem asa cum ne-am dorit initial. Si asa le-am facut in final, cum am visat.
Noi ne-am gravai initialele si data nuntii.

Succes

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Raza, fain ca aveti un prieten care se ocupa de asta, asa sunteti siguri ca nu luati vreo tzeapa. Noi sambata o sa mergem sa ne cautam verighete, doar ca eu vreau ceva mai subtire, ca sa pot purta si inelul de logodna. Numai ca o sa fie un pic mai complicat, ca am primit de la soacra o brosa de 24k, sa o dam la schimb sau asa ceva pt verighete, si pana vom reusi sa "maritam" brosa... si sa fim siguri ca nici nu suntem trasi pe sfoara...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Andreea, astia care or fi conceput ordonanta 60-achizitii, oare au aplicat-o? nu cred....la cat e de greoaie sigur faceau ceva modificari.

Offffffff, ce sa-ti spun, spor la treaba. Daca as fi fost mai aproape veneam sa te ajut.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor, dragelor, bine v-am regasit

Am avut parte de un wk super, intr-adevar m-a apucat si mai tare nostalgia:)
Ne-am intalnit cu frati, parinti, bunici, unchi, matusi, verisori..., chef de chef, ca toti sunt acolo, doar eu "ratacita" pe meleagurile Clujene.
Sara a dus-o cel mai bine, rasfatata la maxim, sper sa nu si-o ia in cap.
Abia astept sa vina caldura sa mergem sa stam mai mult, ca deja mi se face dor:)
In rest ce sa zic, am niste bunici super, plini de viata si care fac orice pt noi sa ne stie fericiti

La multi ani pt socrul Danei si soacra Nadiei
Va pe toate, ca azi astept musafiri si am casa intoarsa, nici bagajele nu le-am desfacut :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

flavia bine ai revenit!! te asteptam!!
raza sa va luati modelul care va place cel mai mult, ca astea sunt pt toata viata!!!! si sa tii cont ca cele care au diferite modele, santulete pe exterior, combinatii cu aur alb se vor modifica in timp! am vazut cazuri.
Alynutza tu iti faci verighetela la bijuterie, nu?? de ce nu dai brosa la schimb ????

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

fetele frumoasele!
Roxi,draguta si tinerica soacra ta,sa-ti traiasca si sa va intelegeti la fel de bine mereu!Intr-adevar,aparentele inseala in ceea ce o priveste pe a mea soacra,cel din foto nu e socrul meu...e unul din amantii soacrei,socrul s-a prapadit saracu' la 44 de ani cand avea sotul 18 ani...a plecat soacra cu un alt barbat si cand a aflat ca a si nascut o fetita cu acela a facut infarct...va imaginati,o gasisera copiii la 44 de ani,avand deja 2 baieti destul de mari,cumnatu-meu avea 20 de ani!
Flavia...bine ai revenit,hai,odihneste-te putin si treci la povestit...poate ati facut si poze!
Andreea,ai grija cu raceala...si eu am probleme cu gatul...ia si tu pastilute de supt dr. MOM si fa gargara cu apa si sare sau cu bitter suedez,evita pastilele de inghitit fara recomandarea medicului!
Fetelor si la noi e o vreme de tot...bate vantul si ploua...soacra-mea a plecat de vreo 2 ore,de-ar lua-o vantul pe sus si ar duce-o peste mari si tari...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavinia, sigur ca vrem sa dam brosa la schimb (daca nimerim sa ia la schimb la bijuteria unde ne-o placea un model de verigheta) sau sa le vindem (in cazul in care unde ne gasim model sa ne placa nu iau aur la schimb). Problema e ca brosa e de 24k si noi vrem verighete de 14, de aia sunt putin stresata, sa nu ne traga astia pe sfoara sa ne dea un pret foarte mic pentru aurul pe care il avem noi.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput