Mamici de sept-oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Multumesc mult celor care m-au felicitat in legatura cu faptul ca mi s-a parut ca am simtit bebelul. Asa cum am spus si in mesajul respectiv, eu sunt rezervata si nu stiu sigur daca aceste "gaze" in burtica sunt miscarile copilului, mai ales ca acum e multa activitate in zona. Fiind la prima sarcina dusa atat de departe, nu prea am cu ce sa le compar.

O sa va anunt daca simt ceva mai concret .Am intrat in saptmana a 16-a cu raul de dimineata dupa mine. Cred ca pur si simplu nu ne putem desparti unul de altul, chiar daca ar fi timpul.

Try iti multumesc mult pentru raspuns. Nu putem decat sa speram toate ca vom termina odiseea cu bine.

Putzuruca, desi nu sunt cea mai optimista persoana, incerc sa te incurajez pe tine sa speri ca miercuri bebicul va fi bine si va da din manute si din picioruse la ecografie.

Va pup

ignatica

16 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mai fetelor ma faceti sa-mi fie atat de dor cand povestiti cum vi se pare ca-l simtiti pe bb(sau ca il simtiti sigur).....
Eu la sarcina cu Alesio, prima data cand am simtit miscarile erau ca niste bule....nu stiu cum sa zic...BALDABAC cum ziceti voi....si era asa frumos...!
Abia astept sa traiesc din nou toate senzatiile acelea....
Sapt viitoare mergem iarasi la Cluj la control....am emotii....pentru drum, pentru ca am luat atatea medicamente, pentru ca am fost f. bolnava....offff!Sper sa fie totul bine cu puiutul meu mic....
Si sper din suflet sa ajungem toate cu bine la final si sa ne strangem comorile in brate, si sa nu mai fie nici o pierdere de sarcina in gashca noastra!

Pupici!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71159" target="_blank">SUBIECT NOU!!!!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput