Mamici de mai-iunie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna fetelor,

Am vazut in pliantul de la Cora si prin tot orasul reclama la carucior pt bb la 1.000.000 lei. Cica e si pliabil, si poate fi folosit si ca landou.

Ce parere aveti? Mie mi se pare o super-oferta, dar am zis sa va intreb si pe voi, pt ca am vazut preturi la carucioare de la 3 milioane in sus ... e oare asa de prost asta? La ce sa ma uit cind il cumpar? Ca tare m-ar tenta ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

AM PRIMIT O STELUTZA!!! Uite, acum vad si eu stelutze, ce, numai voi?? a mea e rosie si nu stiu cine mi-a dat-o si pentru ce merite! e pentru toate balariile pe care le spun eu?! cooool!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Da da, e pentru balariile pe care le scrii! Si daca vei scrie suficient de multe, stelutzele se vor inmulti , apoi se vor ingalbeni si vor ramane asa. Doar daca nu cumva balariile tale vor fi atat de interesante incat adminii vor decide ca iti trebuie neaparat steluze mov si sa faci si treaba p-aci!
In fine...pe scurt, felicitaari!

Iulyp, iti trimit pm dar maine ca acum n-am timp. Sper ca nu arde!

Fetelor, azi am primit cadou trei carti de Libby Purves!!! Cum sa nu fi o mama perfecta, Cum sa nu cresti un copil perfect, Cum sa nu ai o familie perfecta. Foarte frumoase si educative, asa ca de la pranz tot lecturez! Evident, nu va imaginati ca sotul meu imi face cadouri cu cap! Mi le-am comandat singura de pe net, el doar le-a achitat si le-a ridicat de la posta azi!
Asa ca zilele astea o sa bag cate un oki pe aici dar o sa fiu mai mult la citit ca nu cumva sa devin, domne iarta-ma, perfecta in ceva!

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Luana in cora oricand. Recunosc ca sunt fan cora (probabil si ptr ca este atat de aproape).
Iar la vara trebuie neaparat sa ne intalnim in lungile noastre plimbari cu caruciorul ... nu numai ca sa purtam conversatii inteligente despre nr de scaune (ai fost tare la faza asta) dar, vb ta, si ca sa ne mintim frumos ca aratam senzational dupa nastere.

bogdanai eu am vazut azi caruciorul cu pricina dar mi s-a parut un carucior sport ptr bebei care stau deja in funduletz. Acuma poate m-am grabit io sa trag concluzia si te informez gresit ... mai bine verifica ...

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Inaioana, multumecs! m-am impaunat si la sosu' si l-am asigurat si ca, nu, nu are nici o legatura culoarea de la steluta cu dungile alea de se puneau pe buletin pe vremuri...
car'vas'zica daca esti tare, tare, tare destept primesti si "un pic de mov"? aha! bun. da nu-s io aia, io cred ca ma inmultesc prin diviziune, neuronala cel putin...

Shori, gata, asa facem cu Cora. barbatu-meu nu poate fi decat fericit, ca de obicei el face cumparaturile in cora, mie nu-mi prea place. da la o barfa mica si lalait pe culoare... asta deja devine interesting!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

aoleu, uitai sa te intreb cum ti se par cartile, eu le-am ridicat in slavi intr-unul dintre primele mele mesaje. am ras..... ca la televizor!!!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ne-am intors de la doctor,

Si in primul rand tin sa va spun ca m-a impresionat T - a dat cate o floare fiecarei paciente pe care a consultat-o azi. Era f calm si rabdator, asa ca ne-am uitat la eco la bb Nichita o gramada...

Pe scurt, e rau ca ne chinuie contractiile, tot gynipral avem pt asta dar am trecut la luat cu sfertul de pastila (ma bate gandul sa o impart in 8, , ca si asa o pastila de aia e mare raau).

Bb Nichita e bine mersi, are capul undeva deasupra buricului meu si sta intr-un fel de pozitie de judo, cu mainile amandoua la nivelul fetei. S-a chinuit doctorul sa ii prinda un profil, dar smecherul mik nu a vrut si pace.

Ama, la 28 de saptamani avem 1340 de grame. Rugam sa ne treci pe lista cu cei mai scumpi bebei. Felicitari pt bb al tau, e campion la greutate, nu gluma!

Luana, am trecut o fuga prin Cora. Chiar am vazut lucruri interesante, inclusiv un carutz, s-ar putea pana la urma sa il luam. multumim de idee!
Deci sambata bagam un Dragon? Piscina tre sa o aman pana cand mi se potolesc contractiile, dar eu sper ca repede asa ca ...discutam si despre asta!

Magg cu Nichita 28 de s+

PS: va multumim tuturor celor care ne-au urat La Multi Ani! Sotul meu a fost chiar uimit, nu se astepta. De altfel ii povestesc o gramada despre voi (evident numai lucruri de bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ALIA nu am contractii!nimic din ce mi-ai spus tu nu e valabil la mine!

MAGG felicitari pt bebe grasunel!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ama, felicitari pentru bebe grasun!
Shori, dr. T o sa-ti dea o pastiluta de fier pe zi; vezi ca provoaca. Si eu am luat tarcul ala mai scump, dar cu 280 ron, era promotie la Carrefour. Pacat ca nu ne-am intalnit azi in Cora, si eu am fost pe acolo si am vazut body-urile, caruciorul de 100 ron ( mi se pare cam naspa), cadita de baie, saltelutele din fibra de cocos, etc.
Azi am facut mucenici moldovenesti, din aluat de cozonac, foarte pufosi, niciodata n-au crescut asa frumos. Cred ca e talentul lui Samburica la mijloc Si el nici nu suporta dulciurile!

Luana, poti sa intri la piscina de vreo doua ori pe abonamentul meu, cu mine, daca reusesti sa ajungi pana pe 20 martie, eu nureusesc sa merg de 10 ori intr-o luna ca n-am timp! Doar sa-mi spui cand vrei. De fapt, oricare dintre voi e dispusa sa mearga, sa ma anunte.

Tuturor gravidutzelor le spun "La multi ani fericiti" de ziua noastra.

Lacri 27+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Magg felicitari ptr bebe! mi se pare mie sau este f marisor ptr 28 saptamani? sa vedem cat are si bebelina mea ca ne ducem vineri la dr T.
Sfatul meu este sa nu va duceti sambata la drogon ca este super aglomerat si obositor. Tu ai luat ceva din cora ptr bebe de la promotzii? si despre ca carucior vorbesti?

Si ca sa nu uit .... Carmina a avut dreptate la faza ca mangaiatul burticii determina contractii. Mi-am intrebat si io ieri dr de familie si a confirmat. Dar recunosc ca tot stau toata ziua cu mana pe burtica ...

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

LYLY adica bebeii nostri au acelasi patutz simpatic bleomarin cu verde de la "Primii pasi"? ce dragutz ... la pret am luat teapa, asta e (in special eu).
Si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit in cora ...

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput