Mamici de mai-iunie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ma ingroziti pur si simplu cand vad cat ati scris! n-am apucat sa citesc nimica de ieri de cand am iesit de pe forum dar ma grabesc acum sa-i raspund Luanei si dupa aia lecturez.
Deci Luana iarta-ma ca n-am mai apucat ieri sa-ti raspund in privinta intalnirii la dragonul rosu dar am avut de alergat si n-am mai reusit nici sa deschid calculatorul. Din pacate nu pot sa vin maine ca am treaba multa .... Tu pana la urma te duci?

Io am fost azi in cora ptr papa si am vazut o gramada de promotii la lucrusoare ptr bebei. Inclusiv patutul pe care eu am dat acum 2 saptamani 3.200.000 acuma era 2.400.000. Dar ce sa mai zic ... asta-i viata! Am luat azi o lenjerie de pat ptr bebe la 130.000 f dragutza, 2 bady la 69.000 si o pereche de ciorapei la 32.000 (dementiali).
A, sa nu uit ... erau si saltele la 1.200.000 din nuca de cocos parca ...
Dupa ce citesc paginile trecute mai scriu ....

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama, eu asa stiu ca anestezia generala e mai riscanta. Dar nu-mi permit eu s-o contrazic pe doctorita ta...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

AM citit ce ati mai scris si am zis sa va urez si eu de 8 Martie LA multi ani si sa va fie viata ca o primavara frumoasa!!!
Nu ma simt foarte bine, am o infectie in gat cu putina febra si foarte multa ameteala. Si tocmai am fost racita...chiar nu inteleg de ce acum ca sunt gravida am racit de 3 ori iar cand nu eram gravida raceam o data la doi ani...cine spunea ca toate i se intampla doar lu' Ama? Ei uite ca acum au tras toate relele la mine.
si

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Shori, nici eu nu sunt prea hotarata.. sa vad maine cum ma trezesc. oricum, mi-ai facut pofta de mers in cora, noi stam la o statie distanta.
oricum, daca merg la dragon, promit solemn sa spun tot cand vin, ce, cat, tot ce vaz io acolo! howgh!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

AM PRIMIT O STELUTZA!!! Uite, acum vad si eu stelutze, ce, numai voi?? a mea e rosie si nu stiu cine mi-a dat-o si pentru ce merite! e pentru toate balariile pe care le spun eu?! cooool!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Am citit rapid ce s-a mai scris si acuma pot sa va urez si io linistita LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!!!

Ama felicitari ptr bebe grasunel!

Luana nici eu nu ma mai pot epila singurica si nu inteleg cum este posibil sa reusesti cu burtica in fatza. Nici pedichiura nu pot sa o mai fac! Asa ca felicitari ptr cele care inca mai reusesc.

Azi am luat si io restul de analize si se pare ca cele de secretie col si vagin sunt super ok, deci nu am nici-o micoza nimic. Oricum intre timp mi-a trecut si iritatia de acum o saptamana deci m-am alarmat inutil. Din pacate la biochimie sange mi-a iesit fierul mic si ca urmare sunt anemica. Presupun ca Dr T o sa-mi dea fier ... In rest totul pare ok, inclusiv calciu ...
De abia astept sa ma duc vineri la control sa vad cat a crescut bebelina mea.

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Luana pai inseamna ca suntem oarecum "vecine" ptr ca eu stau langa piata Minis la 10 minute de cora. Poate profitam la un moment dat de chestia asta, nu?
A, si felicitari ptr stelutza!

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

mai am o ora..astept sa se crape de ziua sa ma mut in dormitor la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Imi vine sa ma bat rau...

Cand am fost in Grecia,acum 3 saptamani am intrat intr-un magazin Mark and Spencer maaare...cu un etaj intreg numai pt copilashi si erau acolo seturi de cate 7 body-uri super misto si super de calitate la 25 euroi.Taman am fost si la Mother care si ce vazui...seturi de 7 body-uri ca acelea nu mai ca pretzul diferea...adik circa 45 euroi(145 Ron).Dar deh...asa-mi trebuie daca ma iau dupa mame si soacre superstitioase.

viviana 29w4d

Mergi la inceput

\shori, ce bine!! Si magghy sta in zona, langa bucur obor, si mai sunt cateva fete, stiu ca m-am bucurat eu la intalnire, parca Voichita si Cristina, da sa nu ma bateti daca spun prostii (sau uit pe cineva)!
Pai asta va fi minunat cand ne-or apuca plimbarile de vara, iti dai seama ca vom deveni plicticoase si monotone pentru cei din jur, asa ca o sa ne intalnim sa ne simtim si noi frumoase, slabe (contez pe orbirea voastra, fetelor), preocupate de lucruri extrem de inteligente precum numarul scaunelor zilnice s.a.m.d. .......
Si pana atunci mi-ar placea sa ne intalnim, poate dam o raita prin cora intr-o zi, ce spui?

Virgi, uff, te plang, stiu cum e, parca esti singur pe lume in miez de noapte, nu ti-e somn da nici chef a face ceva.. bucura-te macar ca nu mergi la munca peste doua-trei ceasuri, atunci sa vezi uraciune....

Lyly, sa nu ma certi ca n-am aparut la bazin, imi doresc taare mult, da' la mine, neavand masina, e mai complicat. Decat sa ies in we din casa mai bine aman tot ce pot amana, inclusiv bazinul.... Si intorsul ar fi complicat. Hai sa se mai incalzeasca.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput