Dieta cu fructe si lactate!
Raspunsuri - Pagina 8
annita72 spune:
Succes, fetelor! Se poate!
Eu am incetat dupa 5 zile si 3 kg, dar ma mentin, am renuntat la paine si incerc sa mananc cat mai dietetic.
Pupici,
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
miag spune:
Fetelor, eu a retrag ...pentru ca nu pot tine cura asta...simt nevoia sa manac si ceva sarat peste zi, asa doar cu lapte si banane nu reusesc.Succes in continuare!
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Babisa spune:
La postul trecut am spus ca am ajuns de la 73 la 58 kg...am vrut de fapt sa scriu 68 kg
...scuze.Deci raportez si eu astazi 66 kg ...deci 2 kg in 3 zile
.Recunosc ca nu am putut sa il tin ca la carte
...adica in loc de 6 banane...am macat cate 3-4 si am mai bagat ori 1 piersica,1 mar ,1-2 castravete,ba spere rusine mea am mai luat si un pachetel de grisine ieri si l-am devorat ,si cate 3-4 bucatele cioco
...ehhh ce sa mai am calact destul dar uite a am reusit sa dau 2 kg in 3 zile...cineva acolo sus ma iubeste cred
.
Pupici si bafta
...eu mai am cel putin 6 de dat jos.
Iubika spune:
Babisa, sa stii ca nici eu nu tin ca la carte. De cateva zile nici nu mai am pofta de mancare pana pe la 4-5 dupa-masa cand ajung acasa. Dar beau apa muuuuult mai multa decat inainte, si alternez bananele (cam 3/zi) cu alte fructe/legume.
Ieri de exemplu am mancat o banana cand am ajuns acasa de la munca, si apoi am mai mancat de abia seara 1/2 gulie.
La cantar nu se prea cunoaste (cred!), dar cum mentionam intr`un post anterior, se simte la haine. Si a inceput si lumea sa observe 
Deci e de bine!!!!!!!![]()
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
nadyana spune:
De astazi dragele mele, sunt si eu la dieta si, cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa reusesc sa o tin.Haideti sa ne sustinem impreuna ca sa reusim.Eu acum mi-am luat masa de dimineata, adica o cana de laptic si o banana.Nu am mincat decat o banana pt. ca laptele nu era chiar degresat si suplimenteaza cealalta banana.Abia astept sa se vada rezultatele.Am nevoie sa slabesc pt. ca asa cum arat nu voi putea imbraca costumul de baie cu placere.Multa bafta si voua fetelor, care tineti dieta.
nadyana spune:
Nana, in 7 zile 5 kg?Dar este super!Felicitari!este exact cat am eu nevoie pt. inceput.Nu te-ai abatut deloc?Ai facut si sport sau miscare?Si daca da, de care?Fetelor, haideti sa ne sustinem reciproc si sa fim frumoase in vacanta
Happiness_4_us spune:
Nu am facut sport absolut deloc, am tinut dieta strict, nu am mancat nici macar o guma , iar cand imi era foame beam apa plata.
Trebuie foarte multa ambitie!
Multa bafta!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Laura Ioana spune:
Nana in loc de banane pot manca cirese? Ca mie nu-mi plac bananele
si oricum mi-ar parea sa pierd o saptamana de cirese
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Happiness_4_us spune:
Sincer nu stiu ce sa-ti spun. Probabil daca se putea, adica daca ar fi avut acelasi efect, ar fi fost mentionat pe undeva, dar nu este. Insa daca stau si ma gandesc, e clar ca bananele au mai multe calorii decat ciresele, asa ca nu vad de ce nu.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
lizy spune:
fetelor, de luni incep si eu cura cu lapte si banane. Eu vreau sa dau jos vreo 3 kg.Doamne ajuta sa nu ma ingras dupa aceea, ca sunt o pofticioasa si as manca si pietre daca ar fi comestibile.O sa ma lupt pentru kg astea inestetice