Clubul moldovencelor de peste Prut (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Elena - cum te mai simti, cum iti merge la scirbici, astea asa ca sa nu fie intrebarea referitor la bb direct in frunte , facem galerie . nu ramine de caruta, esti unica maritate si fara bb.

Lilia - ce princesa frumoasa aveti, sa o maninci nu alta .

cum se mai simte, sper ca mai bine. cit timp inca e nevoie sa poarte gipsul? nu i-a rasarit inca vre-un dintisor?

ma alatur sfaturilor date de fete - sa cumparati neaparat asa masinica fetei.

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Aliona - ce conteaza ca ai avut masa la "sabantui" sau nu, principalul ca a fost ce trebuia pus pe ea . din poze se vede ca esti o gospodina iscusita, bravo.
eu cind is pe "ciumodane" nu mai fac nimic acasa, ex, mai an'trecut inainte de a veni aici mi-am facut ziua in restaurant.
chiar daca nu ai poza cu sectiune a tortului cu trufe si chiar de nu avea deloc poza, eu te cred ca e un tort super-puper de gustos, au avut mare noroc invitatii sa guste din el.

imi pare rau ca Amadeo e nevoit sa doarma la bunica da nu cu voi, dar las ca nu mai este mult. cum s-ar zice: scopul scuza mijloacele.
daca tot nu mai este zapada, nu vreai sa-l iai si pe el la bunicii din MD?

ce mari suntem

Bucate

Mergi la inceput

Si daca tot se descuta despre manichiura: mie imi placea foarte mult cind unghiile imi erau acoperite cu gel. nu ma deranja deloc lungimea. pe gel se asternea bine oja, indiferent de calitate, nu lasa niciodata brazde.

De cind nu mai am posibilitate sa-mi mai pun gel, ma chinui asa cum sunt. cam de o luna s-au stricat, iarasi imi sunt moi si faramiciose. sa le tin in apa sarata sau suc de lamaie nu pot, deoarece fac alergie de la acru si sarat .

Cite o vorba pentru fiecare si iata ca am umplut o pagina, ce multe mai suntem

Parca am spus totul, daca am scapat pe cineva sau nu am raspuns la vre-o intrebare, sorry.

Ca sa nu mai am de scris asa romane, promit sa tin pasul si sa scriu regulat si zilnic.

Nu ma credeti? pe cuvintul meu de octombrel si pioner ca comsomolist nu am apucat sa shiu

P.S: Sorry mare pentru greshelute, la sigur le am

ce mari suntem

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, uitati noul capitol: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71061
Rog persoanele vorbarete sa continue acolo.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput