Clubul moldovencelor de peste Prut (19)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Balbinaquote:
Originally posted by doroti_5
cit despre mine eu nu am zis ca burtica e mare ci eu grasa!!!
Eu nu m-am luat dupa ce ai spus tu, ci dupa ce am vazut in poze. Nu mai esti tu chiar asa de grasa, eu zic ca arati normal pentru o graviduta.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
doroti_5
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinkav spune:
Fetelor vizualizat poze, citit povestea, super !!!!!!
Vreau si eu la intalnire!!!!!!!!!!!!
Cand organizam un chat, macar???
Aratati toate super cool, Doroti, Cornelia si Natalia se vede din prima ca sunt gravidute, au privire si aspectul specific femeilor insarcinate!!!!!! Tania o fata super seducatoare!!!
Rodica, ia pune mai multe poze, sa te vedem mai bine!!!Glumesc
, te-am zarit bine, arati foarte bine!!!Cum zicea cineva mai sus, toate moldovencele sunt faine!!!!!!
Fetelor vreau reteta de pizza, pe care ati tot laudat-o!!!In sfarsit m-am hotarat si eu sa incerc!Ieri am fost iarasi la cumparaturi(vorba vine, ca ne-am dus sa luam ceva , cu ce sa spalam scaunele in masina), mda si pe langa asta am mai luat cate ceva , si desigur n-a lipsit o pizza, tare buna!
Alex e trimis la cresa, tati la servici!
La noi ploua si e un vant puternic!
Mai revin, ma duc sa fac putina ordine!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
alinkav spune:
Cine vrea ultima piesa a Laurei Stoica?E super!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna fetelor.
Felicitari pentru intilnire. Aratati toate superb, ma alatur la ce au spus Natalia si Alinkav ca altceva nu am de zis decit ca - va invidiez, vreau si eu la marea intilneala.
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Balbina spune:
Neata!
Cum zicea si Alinka, avem o vreme foarte urita la Bucuresti, ploua si bate un vint foarte puternic. Iar prognozele meteo pentru perioada imediat urmatoare nu sint deloc optimiste . Nu avem ce face, asteptam pina isi scutura Odochia toate cojoacele
------------------
Numai bine,
Bunatati
Balbina spune:
quote:
Originally posted by alinkav
Cine vrea ultima piesa a Laurei Stoica?E super!
Eu vreau.
![](icon_smile.gif)
Lucia, ai devenit o prezenta extrem de pretioasa pe aici, te vedem asa de rar. Sa nu dispari!
![](inlove.gif)
------------------
Numai bine,
Bunatati
Lucia_B spune:
Am cam lipsit asa ca acum vin cu rapoarte. Deci, incep cu inceputul, adic de unde am ramas.
Corina - merci de complimentele adresate Laurei si cele pentru bucate. Cu parere de rau gainusa nu am aranjat-o in farfurie cum as fi vrut, in primul rind nu am un platou/farfurie mare, in a 2-lea, ma lasa-se imaginatia.
torta a fost foarte gustoasa, dupa cum am mau spus, e pentru prima data cind fac si maninc asa ceva, mi-a plcut nespus de mult. am uitat sa zic ca se si face foarte usor.
Felicitari pentru reusitele lui Lucianca. mi-limaginez cum trebalueste prin bucatarie si saltare. un pentru el. Apropo, cam de asa jucarie vorbeam cind intrebai de cadou pentru ziua lui Luci.
am uitat, sa-ti tina mult epilatorul. mi-a placut cum l-ai testat, ideie foarte originala. eu ma folosesc cu lama, ca altfel nu suport ca sunt foarte "nejenka"
ce mari suntem
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Lucia_B spune:
Mamanati - eu in sarcina (chiar si acum) am luat prenatale "Materna", sunt multumita de ele.
contractiile am inceput sa le simt cam din a 16-17 sapt, insa nu-mi dadeam seama ca-s contractii, credeam ca Laurita se invirte si face tumbe . m-am tinut pina la nastere, cica e ceva normal. mai ai stari de greata, sau a fost doar o singura data?
Cornelia - cum te mai simti, sper ca ti-a trecut gitisorul si nici nu te shmiorcai, ai grija ca nu e bine sa racesti taman acum. e normal sa-ti fie mereu somn, asa ca cum ai timp liber culca-te, o sa te simti mai bine dupa cel putin o jumate de ora de somnic.
Doroti - imi pare foarte rau ca ai avut parte de citeva nopti nedormite. cam asa am patit si eu, cu motiv (cineva cauta joaca) si fara motiv. rabdare, mult a fost, putin a ramas.
Eu zic ca ai un motiv serios de a petrece timpul in bucatarie avind in el TV . gata, asteptam raport la toate bunataturile ce le vei face. cu foietaj, chek tigru am inteles ca te-ai ispravit de minune, hai, treci la altele.
Imi inchipui intr-o zi cum va plimbati toate trei , e asa de frumos.
ce mari suntem
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Lucia_B spune:
Alina - imi pare rau ca nu stam alaturi te-as fi servit cu jumate de gainusa. nu pot sa zic categoric ca nu mi-a placut, insa ma atrage mai mult mai spicy.
sa stapinesti sanatoasa npul tel, si sa te slujeasca mult.
ce mai face Deanna, m-a amuzat mult cit e de darnica si inventiva in jocuri. hai ca acum trebuie sa cautati ceva mai sigur in schimbul aparatorilor de priza.
tu nu ai facut poza biscuitilor cu cocos? m-am uitat la poza mea si par mari/crescute ca-s lipite cite doua, una singura tot e mica.
Alinkav - ce baiat mare si amabil ai. devine vorbaret si poti deja sa stai cu el la taifas. ce mult avem pina atunci.
Cum ti-a iesit mramorul la torta, sper ca mai reusit ca la mine. Pe Natalia nu ai servit-o, sa ne spuna adevarul pe cit de bun si frumos cheescake ai avut?
ce mari suntem
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Lucia_B spune:
Tatiana - si noi la UF primeam cadou o suma de bani, cosmetica (oriflame) si un concert/banket. putin/mult, dar era placut, multe alte intreprinderi nu isi permit asa ceva si chiar de-ti dau un 50lei de 8 mart, nu uita luna viitoare sa tii opreasca din salariu.
Rodica - ma bucur ca Paula se simte mai bine, sper sa nu mai aveti astfel de clipe.
Eu ca si tine am primit cadou "promis" un set de cosmetica: ruj, rimel, oje ....acum nu ma prea folosesc de el asa ca am hotarit sa mi le ia cind plecam acasa, ca sa nu stea nefolosite.
tu ce mai faci, cam putin apari si tu pe la noi cu amanunte, asteptam darea de seama
ce mari suntem
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)