Bebelusi de iulie-august 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

www.babycentre.co.uk/refcap/8490.html" target="_blank">despre refuzul sanului sau greva
pt Ancutzathree,Adriana si Anda.nu mai stiu dk mai era cineva.cert e ca dupa ce am citit art (si aplicat) s-a rezolvat la noi problema.plus dragalit bb nonstop si luat dupa tine cam peste tot ca face asta si de singuratate.
+i-am zis in continu ca o iubesc cand o puneam la san si am mangaiat-o
sper sa va ajute.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

La multi ani minunilor care isi rotunjesc lunile intr-o zi de 7
LUCAS PAUL gabirus
MATEIpisi ella
ALEXANDRU ADRIANcocoloasha

Un pupic special pt ginerelul meu grozav LUCA IOAN sa cresti mare ( si mai mare) sanatos si succes la ... alergare

Simona nu s-au vazut simptomele imediat dupa ce am ajuns acasa de la vaccin. M-am exprimat gresit. A inceput sa ii curga tare nasul la o zi jumate-2 zile de la vaccin, timp in care nu am iesit deloc afara din cauza febrei de la vaccin. Asa ca nu a avut din alta parte de unde sa ia. De altfel dr la care am mers apoi mi-a confirmat ca e vb de un virus pe care cel mai probabil l-a luat de la alti bolnavi cu care s-a intalnit la spital. De asemenea m-a asigurat ca nu e nimic grav si ca asa i sa intareste sistemul imunitar. Dar degeaba ca mie mi se rupea sufletul cand o vedeam cum sa chinuia sa doarma sau sa manance pt ca nu putea respira pe nas
Din fericire astazi a fost mult mai bine, asa ca parca mi s-a mai usurat putin povara. Va multumesc din suflet tutror pt gandurile bune si urarile de sanatate. Doresc si eu multa sanatate tuturor copilasilor care se confrunta cu probleme. Sa le treaca repede si sa le revina zambetul pe buze

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Astazi a sosit scaunul de masa! e chiar frumusel! a fost cadoul lui tati, de 8 martie, pentru fetele lui! Maine facem poze si-l vedeti! M-a distrat ca a ales o culoare unisex! Cine stie ce ne rezerva viitorul, nu?

noi in albumele 7 luni si La joaca!

Fata mea a mncat un castron de branzica de vaci cu cartof copt! S-a lins pe buze! Si a baut ceai cu cana! Am sa mai incerc!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Ema-mersi pt. articol,pt. faptul ca ne ajuti.Din pacate el nu ar avea nici un motiv dintre cele descrise acolo,dar incet-incet cred ca l-am adus pe brazda,sper sa nu cobesc.Tipmp de 2 zile nu i-am mai dat decat masa de fructe dimineata si apoi san,mai cu chiu mai cu vai ,mai cu cantec(tot timpul ii cant ca sa-i mai distrag atentia) a reinceput sa suga si consient.Sper sa-l tina.De singuratate nu poate fi vorba ca nu-l las singur decat vreo 10 min. timp in care-i pregatesc papa,in rest ne jucam tot timpul!
Mai vedem ce va mai fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Irina am vazut-o pe frumoasa Ioana. E o scumpa !!!! Si eu zic sa nu iti faci griji cu statul in fund. Nici fata mea nu sta mai mult de 5 min , nici macar sprijinita. Face exact cum spui tu, se lasa pe spate, ridica fundul dupa care trece pe burta. Mie mi se pare ca nu are rabdare. Mereu se intinde dupa cate o jucarie si pica ori in nas ori pe spate si nu se mai poate redresa la pozitia sezut. Dar nu imi fac griji, o sa-si dea ea drumul.
De exemplu imi faceam ganduri ca nu se intoarce de pe burta pe spate, in conditiile in care de pe spate pe burta se intoarce singurica de anul trecut. Si ce sa vezi, aseara a facut un salt de m-a si mirat si s-a intors pe spate. Si in seara asta a repetat figura. Asa ca o las in ritmul ei, o sa le faca pe rand pe toate.

Pt bbde iulie-august, vrem si noi noile date la 6 luni: 8200g, 69 cm.
Iar la evenimente: 6.03.2006 prima intoarcere de pe burta pe spate.

Multumim

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna seara !!!

Simona...e identica....am uitat sa spun si de bila din fata ce se invarte...ii capteaza toata atentia...Cand l-am asezat prima data pe olita s-a speriat ca nu stia ce tre' sa faca..
Mi-a fost tare activ azi....Nu sta absolut deloc cuminte..nici macar cand ii dau sa pape...Nu suporta sa stea prea mult timp intr-un loc..si uitati-ma cum ii dau sa manance....Incepem in scaunul de masa,apoi ne mutam pe pat si la sfarsit mai papam si in brate ...Sunt rupta....dar am noroc ca o am pe mama care vine si ma ajuta...Maine e randul ei sa se lupte cu el ....Eu am program de sala si solar....ca doar vine vara deh....tre sa ma pregatesc ..
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara tuturor! Am fost si noi la vaccin azi, pana acum a decurs bine, speram sa nu avem probl nici de acum. Pana la urma l-am facut! Iar pt 7 luni si jum avem dimensiuni 10.860kg si 76.5 cm, deci a luat 360g si nici un cm!!!!!Dar e drept ca nici nu a prea stat la masuratoare azi. Nu8 avea stare deloc! Iar la grame a zis ca e f bine ca la varsta asta tb sa ia 250g/luna.
Azi am inceput sa ne ridicam si noi repede de tot in genunchi in patut si sa pasim frumos tinuti de manute! Asta dupa ce ma suparasem eu ca la dr am vazut o fetita nascuta in aceeasi zi cu el care pasea asa de bine si cu o viteza!!!!!! Si cand am ajuns ac mi-a aratat: "Uite mami, pot si eu!"

Lia- lasa ca am si eu niste aripioare!!!!! Ne-am gasit si noi in ce sa ne intrecem!

Joker- ma bucur f tare! Pai atunci.....SPOR LA INVATAT SI LUCRAT (scris, citit ce faci tu acolo!)

Albinutzza- da, asa e mai bine, dar hai sa-ti spun cum a fost la noi! Erau si cei de dim si cei de la 12 si a inceput sa consulte pe rand si cum termina unul la vaccin cu el si era unul de la un dr si unul de la celalalt! Si am treminat cu totul in 40 min! Sper sa nu fie chiar asa, in 15 min sa nu mai fie bun, ele au zis ca nu trece asa de repede efectul dar ca le era frica sa nu vina copii in decurs de 2-3 ore si de-aia ne-au fortat asa! Sper sa fie bine si sa nu-l fi facut degeaba!

Starchi- nici eu nu stiu f bine, tocmai citisem un articol ca dermatita atopica se manifesta prin pete rosii dar nu am citi f atenta ca nu ma interesa atunci! Sper sa va treaca repede! Succes la dr!

Irina- pai o sa ma incumet si eu sa-i spun in weekwnd, cand are timp si pote le vad! Si eu mi-as fi dorit tare mult ca e una sa-i vezi in poze si alta in filmulet! Pupici!

Briana- felicitari pt dintisori! Si multa sanatate tie sa-ti treaca repede si sa nu o dai si fetelor! Fii egoista si tine-o numai pt tine!

Gianina- felicitari pt dintisor si urm sa iasa fara dureri! Pupici!

Albinutzza- pai tot ce pot sa-ti urez e sa papati bine in curand! E adevarat ca teoria noastra e bune dar daca si copilul e papacios si nu face mutre ca altfel stai si in cap sa pape! Pupici! Si lasa ca trece si alaptarea si vom putea sa ne apucam de cura ca la carte!

Cati- da, multumesc mult, intradevar acum ma uit mai bine si asa pare dar nu pot sa scap de el sub nici o forma! Filmele voastre merg bine, ale Irinei mi se mai blocheaza, mai incerc mai tarziu ca acum fug sa fac si pt noi papa!

Fetelor, ma scuzati va rog ca am scris un mesaj asa de lung dar merge greu DC si nu aveam timp sa astept sa trimit de mai multe ori ca tb sa ma duc sa fac mancare pt noi,. Va pup si intru mai tarziu!

AAAAAA, si am uitat sa va spun ca de azi papam si kiwi, si vom incepe si cu peste dar partea mai proasta e ca mi-a zis dr ca e cam palid si sa-i fac o hemograma sa vada daca tb sa-i dea fier, ca maj copiilor la 6 luni fac o usoara anemie! Cica o sa ne intepe doar putin in deget! Sper sa nu fie probleme!

Fug! Ne vedem mai tarziu!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

despre dermatita
http://www.babycentre.co.uk/refcap/541297.html

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Andreea-mersi de intrebare .se culca la 7 sau 7 si un pic si se trezeste definitiv intre 06.30-06.50.vad ca avem macar 4 treziri pe noapte(am noroc daca sunt doar 3),uneori nu mai stiu cate are si din ce san ii dau next asa de somnambula sunt.nu mai plange in schimb deloc daca ii dau sa suga.o pun in patutz si se culca fara comentarii macar.si asta e o imbunatatire fara de nonstop.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Am vazut poze cu bondarei, iedutzi, dintzoshei, cumintei si teroristi. Pupam pe toata lumea. Am vazut si filmuletele Irinei si a lui Cati.
Noi suntem bine, m-am obisnuit sa va citesc, dar spre rusinea mea de scris parca n-am energie. Sari e bine, in timpul diminetii nu mai are nevoie de completare san, doar dupa-masa pe la 17-18 mai suge(si bine-nteles noaptea), cred ca va fi cea mai dura batalie asta. Va pupam.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput