Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

La multi ani mamicilor, adica si nooooooua incepand de anu' asta

Formule de adresare pt. micutza, in functie de moment: Daru'/ Darutza/ Darina (cand e fata buna), Daroiu/ Darescu (cand e fata rea si nu mananca/doarme sau maraie excesiv ca vrea in bratze), iubirea/dragostea mea mica, iubita, pufulila, râgâila, termita mica, scandalila....si multe alte chestii cu "ila"-n coada, ca noua ne place terminatia asta. Cand am avut iepure-n casa l-am numit "iepurila", cand am avut hamster "hamsterila", si cand am avut caine, evident "cutzulila". Plini de imaginatie, este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

ei,canuta,nu cred c-ai dat multe zile,nu?
oricum,o sa mai vb cu un dr pediatru,sa o intreb si pe ea,poate totusi am facut un exces de zel cu vorbe gen:ffff toxic!!si o sa-ti zic mai multe dupa ce vb cu ea,oki!?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

UN GAND BUN TUTUROR MAMICILOR DE 8 MARTIE SI LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Gogolosule, sa nu pleci, te roaga Simon al meu sa ramii caci el e de-o seama cu puiul tau si nu are cu cine sa se joace!Un pupic de la mine si de la SimSim !

Daca continuati sa va certati, moderatorii or sa-i dea dreptate lui Pisi si se va intoarce printre noi!

Ela, pe ce tratament l-ai pus ! Ca si noi avem probleme cu mucisorii, deex dimineata asta plingea si parca ma implora" Bey, mama ia pompa aia odata si trage lelefantii astia din nasucul meu!" I-am bagat biberonul si in timpul asta ii trageam balaurii din nas!

Anda, ce-mi place sa-ti citesc poastarile, fato, esti plina de viata si de umor! Sa ne traiesti!

Eu il alint pe Simon :Simsim, Samsung, bubulina!

Mey,a vazut maica-mea pozele lui Simon cu tot poporul de babete, si mi-au zis ca Simon n-are git, kipurile sa-l scot de git afara din baita! Mie mi-e tare frica! Care procedati asa?

Si nu in ultimul rind: La Multi Ani! scumpe mamici, numai bucurii de pe urma pruncilor si a sotilor!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MUTI ANI pentru ziua noastra !!!!!
eu inca nu am fost felicitata ca aseara m-am ciondanit cu cristi pe ce credeti voi???? pe calculator....

Zapacila si Salisa sa va traiasca bb-ii si sa creasca mari si sanatosi!!

ELA, de aia nu mai erai nici pe aici si nici pe afara ..ca te vanam, numai cu ochii dupa voi eram. Saracutza Dariutza..sper ca s-a facut mai bine acuma. of, dar raceala raceala a fost sau ce?
Sa se faca repede bine ca uite acum vine vremea de iesit afara....

BIC, mama, nu-mi dai sfaturi contradictorii....tu ai dreptate ca cu mulsul o iei razna cand vezi ca nu scoti mai nimic, dar ti-am zis de ce fac asta. Acum se pare ca este mai bine, dar oricum nu la 3 ore mi se umplu sanii ci cam la 4 ....probabil si din cauza ca vladonele meu cam la 4 ore ar vrea sa manance. Eu is cu criza sa-i dau la 3.
cu bibe, nu stiu zau ce sa zic. parca ar trebui sa fii fericita pe de o parte ca nu-ti refuza sanul pt bibe, si pe o parte esti legata de maini si de picioare...

A...apropo am inceput si eu galactogil la sfaturile uneiprietene care a zis ca a luat numai 2 linguri intr-o zi si dadea laptele pe afara...ei as da de unde ! il iau de 3 zile si nimic consistent sa dea pe afara. Acum raman la nutrinatal, tinctura de marar...si numai tin minte ce a zis Ilenutza, dar ma uit in urma....busuioc parca??

cu alintaturile...eu nici nu cred ca i-am zis de 2-3 ori pe nume piticului...ar fi cam asa : pitic, piticot, vladone piedone, gogoasa, ardeias umplut, galusca, gogosar, gogoloasa, prichindel, uriasu', pisoias, urlatoare, parcusor, baluta, basinuta...ah si inca multe...

ANDA, esti de coma tu cu poetu'. Auzi ca copii handicapati...

Acum, GOGOLOS si CANUTA, chiar trebuie sa facem show aici??? dupa ce ne laudam ca suntem mieroase?? Ok, ne putem spune fiecare parerea despre un anume lucru, dar conteaza si felul in care o facem...si cine nu este de acord nu-i frumos sa arunce asa vorbe urate - ca au fost urate.
Hai faceti pace, dar nu vreau sa aud iar de lucruri gen imi iau jucariile si am plecat...ca doar ce exemple vom da noi copiilor nostri?
Asa ca GOGOLOS, te rog sa treci inapoi la apel !!!

Mai cu scaunul de masa as vrea sa stiu si eu, mai ales ca am inceput sa ma interesez. Asta pt ca vine baby expo si poate daca ajung sa stiu dupa ce ma uit si daca sunt convenabile ca pret.
In revista SUPERBEBE, la pagina 52, este prezentat un scaun de la LORIS, - magazinul LORIS BABY'S LAND din bd DECEBAL 9 si ESPLANADA CORA PANTELIMON. Zice ca are si frane pe rotile din spate, spatar reglabil in 3 pozitii, se regleaza pe inaltime....nu stiu cat costa, tinand cont ca astea fara atatea pe ele sunt cam 1.200.000(in medie) ...totusi cred ca este o investitie pe termen lung, ca si carutul si trebuie sa cautam ceva bun.

OOOFFFFF [iticotul meu doarme si eu stau pe Dc ca mi-e si frica sa fac treaba ceva sa nu se trezeasca. Ca azi iar a avut o criza de urlete aparent fara motiv si care nu-i trecea nicicum. Bine macar ca a facut-o dimineata pe la 8.30, inaonte sa plece cristi la servici sa auda si el cum face ca poate nu ma crede...
Ca mai nou imi zice ca ce...cand este el acasa de ce este piticu cuminte si nu urla....si cu mine face figuri ???
Nu pune problema ca vine la 19.00 , piticu de obicei doarme..pe la 21.30 facem baita apoi mananca si se culca....restul zilei, de unde sa stie el ca doar nu sta acasa...

Incerc sa fac un pic de treaba...un picut macar

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ela, scuze, te-am facut mamica de baiat!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

AURA...dar ce alb si blond este DIMITRIE....frumos foc. Chiar daca mie-mi plac mai mult tiganii (adica tenul mai inchis, nu chiat tiganii) Dimitrie e chiar frumos.

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

CRISTINAB, lasa copilul nu-l scoate de cap ca o sa-si faca el si gat!!!!!
Nici al meu nu prea avea ca era plin de sunculite, si nici acum nu se vede cine stie ce. Dar cand il ridic si-l tin in ss la ragaiala, sa vezi tu cegat intinde de zici ca-i nevastuica sau girafa....
Mie-mi spuneau sa-l tin cu capul drept intre perne ca-i ramane capul tuguiat...nu am facut asa ceva ca mi-era frica ca daca regurgiteaza se ineaca si uite ca la sfaturile fetelor de pe aici are capusorul ffffff OK. se indreapta cu timpul, mai ales cand incepe sa-si miste singur capusorul dintr-io parte in alta.
Asa ca eu zic NO WAY !!!

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Buluci, zi-le babelor sa-si vada de-ale lor si sa te scuteasca cu ineptii d-astea (chiar asha, cu ce ocazie ishi dau ele cu parerea?). Nici un copilash nu are gât la varsta asta. O sa-i apara si gatu' mai incolo, cand s-o mai lungi biet copilu', n-ai grija

Mi-am tuns Dara. Arata ca un veritabil baietzel si ma gandesc ca totusi am facut excel de zel chelind-o asha tare. Da' macar o sterg ushor dupa baitza si nu mai ramane cu parul umed. Las' ca pan' la botez e iar fetitza, ca-i creshte pàru' repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

BULUCI, eu am deschis un astfel de subiect cand am inceput baita generala.Nu e nevoie sa-l scoti de cap, ca se formeaza singur.E posibil,atunci cand il tii de cap sa se smuceasca pe negandite si,DF,se mai intampla ceva.Nepotul meu,de 1an si 7 luni are gatul cum trebuie , e normal, si n-a fost scos de cap.Asa ca lasa babele in pace, zii ca ele si fa ca tine, copilu' sa fie sanatos!

Mergi la inceput