Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 10

dordia2000 spune:
dordia2000 spune:
 La multi ani mamici!!!
Zapacila si Salisa sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!!!
Fetelor si noi ne alintam cam asa: tzutzurel,balosenie,gogosica,bebe,pui mic,scumpete,frumuseatza,porcisor, kkcios mic, si cam atat imi amintesc acum!!!
Diana mamica de  Stefan-Cristian
  Stefan-Cristian
14.11.2005

anda77 spune:
anda77 spune:
 va spuneam aseara ca a dormit nichita intre 18 si 22 si ma astept la scandal...ei bine, l-am culcat la 3 dimi! intre 23 si 3 dimi l-am hatanat pe o perna in bratele mele ca in scoica nu-i place. a marait incontinuu! la 3 , dupa ce a adormit, deja ma hatanam singura, precum copii handicapati, nu ma mai opream! s-a sculat la 8, i-am dat tzitzi, acu ii fac bibe si p-orma ma imbrac sa merg la agentia de bone ca vine baba cu analizele si tb sa lecturez exudatul faringean. imi este si frig de oboseala! daca nu ne trebuia asa tare bona asta, scaraoschi se mai ducea azi la agentie la intalnire!%£*$&^^?|¬£
mai, ce stiti de scaunelele alea, va intreba aseara noki, ma intereseaza si pe mine chestii destepte de la mamicile cu 2 copii. banuiesc ca nu exista nici un site cu "cum sa alegi scaunul de masina"..sau de masa..
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

dienutagraviduta spune:
dienutagraviduta spune:
 SALUTARE !!!
La multi ani tuturor mamicilor !
Pentru mine e prima data in viata cand sunt felicitata de 8 martie ca mamica !!
Scaun de masa am si eu ! dar am mai zis inca nu-l pot folosi, trebuie sa stea lucusorul in fund si sa aibe si varsta potrivita. nu stiu cum sa zic ca e - are sezutul si spatarul care e reglabil foarte comode, dar destul de rigide, ca sa nu se scufunde in ele; materialul cu care e captusit cred ca se spala usor si pare rezistent, are masuta in fata pentru balacit in papica, chingi sa nu zburde afara din el, si ceva care mie mi se pare foarte util - se strange si se face destul de mic, ca sa poate fi transportat.
Scaunul ade masina e alta treaba; eu o sa folosesc scoicuta pana la un an, fiindca e destul de mare; pe urma mai vedem ...

canuta-om-sucit spune:
canuta-om-sucit spune:
  acidul boric 3% fffff toxic?!!! Sa nu credeti ca m-am apucat sa dau de capul meu copilul cu asa ceva. Medicul copilului mi-a spus asta sa fac, si sa il sterg si la putzuca cu el, si la ochisori daca vad ca se inrosesc. Am bagat la cutiuta faza cu acidul boric si nu o sa ramana asa. Mie mi-a spus ca este un dezinfecatant foarte bun pentru copii.
acidul boric 3% fffff toxic?!!! Sa nu credeti ca m-am apucat sa dau de capul meu copilul cu asa ceva. Medicul copilului mi-a spus asta sa fac, si sa il sterg si la putzuca cu el, si la ochisori daca vad ca se inrosesc. Am bagat la cutiuta faza cu acidul boric si nu o sa ramana asa. Mie mi-a spus ca este un dezinfecatant foarte bun pentru copii. Aura si samburelu' Dimitrie
Aura si samburelu' Dimitrie
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/condrata/my_photos

pischi2003 spune:
pischi2003 spune:
 Buna dimineata!
LA MULTI ANI mamicilor si sanatate multa multa bebelusilor lor. 
Mai, da' e cam frig afara. Si noi voiam sa mergem pe la mamele noastre sa le pupam si sa le ducem cadouri. Offff, cred ca il deleg pe sot sa ne reprezinte si pe noi.
Pupici dragi.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

gabitaco spune:
gabitaco spune:

LA MULTI ANI ! pentru toate mamicile.
 LA MULTI ANI ! pentru toate mamicile.
Ma cuprinde emotia cand ma gandesc ca acum un an de 8 martie nici nu stiam ca voi fi mamica desi imi doream enorm acest lucru. Pe vremea aceea vb cu fetele Coralia, Tania Z, Maria- Alexia , Utocatalina la rubrica Asteptand un ingeras si eram disperate ca momentul acesta se lasa greu asteptat. Si uite ca Bunul Dumnezeu ne-a ascultat ruga si astazi toate suntem niste mamici fericite.

toate fetele si va doresc o viata frumoasa alaturi de familie si niste puiuti minunati.
 toate fetele si va doresc o viata frumoasa alaturi de familie si niste puiuti minunati.
http://greetings.visualenc.com/cp/gcard?card=mothers06
Gabita si  Mateea Ioana 7.12.2005

silvia_d spune:
silvia_d spune:
 Canutza,nu vreau sa par interesanta,pe bune,vreau sa dau doar un sfat,no offense!
Intr-adevar,acidul boric e un f bun dezinfecatant,pe escare de decubit kiar se pune asha praf...dar,la bebei...ei au pielea asha fina si de permeabila!
Si intervine cumva in oxidarea si skimbul de oxigen,la nivelul celulelor,parca,nu-mi mai aduc aminte!
So,dupa parerea mea-nu e o solutie acest acid boric!!

canuta-om-sucit spune:
canuta-om-sucit spune:
 Silvia dar nici nu am luat-o ca o ofensda ci chiar ca pe un sfat si nu am stiut treaba asta cu toxicul de asta an ramas atat de socata.Daca stiam iti inchipui ca nu i8mi dadeam copilul cu asa ceva. Aura si samburelu' Dimitrie
Aura si samburelu' Dimitrie
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/condrata/my_photos

Bubamara spune:
Bubamara spune:
 Dragi mamici de bebelici
La multi ani pentru 8 Martie
Floricele si pupici
 si pupici
Iata, va transmit aici
Bubamara si-al ei pici!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Lavi spune:
Lavi spune:
 La multi ani dragii mamici, si sa va aduca primavara numai zile frumoase si cu mult soare!
Azi i-am facut lui Teodor vaccinul, si dc mi-a spus ca arata bine, dar ca la nivelul greutatii se afla pe pragul inferor, dar nu la modul alarmant.Cert e ca o sa ii dau calciu, pt ca pina acum nu i-am administrat.
Am vazut ca discutati despre pozitia stat in fund, 
Teodor sta dar nu foarte mult ca nu vreau sa iii stresez prea mult coloana.