Mamici de mai-iunie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
26octombrie spune:
Virgi, jos palaria!!
da sa stii, si eu fac miscare.... 

Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
crisbar spune:
adelapop, multumesc pentru raspuns. de cand asteptam eu sa-mi raspunda cineva care s-a lovit de problema!!!
uff, credeam ca n-am inteles eu bine de la doctor ca trebuie sa fac niste injectii. el nu mi-a dat inca tratamentul pt ca asteapta sa vada ecografia de la iosup pe care o fac maine. dar a zis ceva de injectii. 

sunt dureroase? pentru mine e un chin sa-mi ia si sange!!! oricum, doar o injectie faci, nu, celelalte sunt pastile?
ma bucur ca exista speranta. si o sa sufar cu stoicism numai sa vad eu ca totul revine la normal. sa inteleg sa bebelusul tau a inceput sa ia din nou in greutate?
pupici
25+
raalucutza spune:
va tot vad povestind despre miscare si mers si plimbari!eu sincer nu fac nimic decat curat si mancare!si din cand in cand imi urc fundul pe o minge-bila din aia mare si ma invart pe aici!atat!acum nu cred ca mai are rost sa ma apuc de sport!mai ales ca vreau sa nasc prin cezariana si miscarea ajuta la nasterea naturala!stiu ca-i buna si pt bebe...dar asta este!eu fac tot ce pot!
RAALUCUTZA
28+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
inaioana spune:
Ralucutza, sper ca nu sari cu mingea aia!
Luana, daca gasesc ceva frumos te anunt. Mie papasanul ala imi place de mor!
Fetelor, eu aseara am urcat 9 etaje ca am avut surpriza sa nu mearga liftul iar pe Katja (10 kg si ceva) o iau in brate zilnic de cateva ori cu toate ca ma abtin cat pot. Dar nu am o sarcina cu probleme si nici nu fac alte exercitii fizice. Gatesc petnru ca imi place foarte mult iar curat nu fac DELOC. Las sa fie mizerie pana vine femeia care ma ajuta la menaj, practic e curat doar lunea, miercurea si vinerea. Suficient!![]()
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
raalucutza spune:
IAIOANA hai ca m-am distrat la faza asta!

cum sa sar?imi pun fundul pe ea si ma fatai asa de colo colo!ca e speciala pt gravidutze!ca iti solicita un pic picioarele si un pic muschii abdominali!dar doar putin!nu stiu daca stii despre ce minge vb!
RAALUCUTZA
28+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
adriana spune:
quote:
Originally posted by adriana
Salut fetele
vad ca sunteti la cumparaturi cu toatele...
Voiam sa intreb, pe cele care stiu, cand se fac analizele pentru strep B, si alte analize (la cealalta nastere imi aduc aminte ca am facut ceva analize dar nu mai stiu cand, si eram destul de maricica)
Senchiu
Poate cineva sa-mi raspunda si mie
.. Promit ca va dau si eu ceva relatii cu privire la bouncerul lui fie-mea
26octombrie spune:
...traumatizata, probabil, de calatoriile cu ratb si de ziua femeii (cand toate prietenele mele sunt acasa, iar eu tot la munca..), am inceput sa alunec cu gandurile... aiurea, veti vedea imediat. mi-am amintit si de ce spunea Carmina, cu femeia gravida care nu e bolnava, da tot pe-acolo cu restrictiile..
ma gandeam ca e prima data cand pot sa trag cu ochiul la batranetze.. ganditi-va ca acum sunt o gramada de lucruri pe care nu le mai poti face, fie ca nu te tin balamalele, fie ca n-ai voie. ei bine, acum nu prea conteaza, miza e minunata si stim ca mai e putin si redevenim noi, in plina splendoare
da cam tot asa trebe ca te simti si la batranete, fara nici un fel de consolare atunci si fara orizont..
nu stiu cum sunteti voi, insa pe mine ma apuca niste crize de neputinta, nu-mi place sa depind de nimeni, sunt obisnuita sa ma duc singura, sa fac, sa-mi iau, sa car, sa mut prin casa, acum stau ca dropia si astept sa vina sotzu'.... neplacut, neplacut.
gata, am primit un mail nostim, am ras nitel si am iesit din starea "profunda".
Slava Domnului!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Diana79 spune:
LA MULTI ANI! SA AVEZTI O ZI DE 8 MARTIE PLINA DE SOARE. VA DORESC MULTA SANATATE SI FERICIRE.
Noi suntem bine ieri am primit cadou un suport din ala care se pune la patutz si canta. L-am schimbat pt ca era cam simplu si am luat unul Fisher Price cu pesti. Este atat de frumos canta si are 3 pesti care se invart. E super sunt atat de incatata.
Are melodii cu sunetele balenelor si ale delfinilor, si multe altele. Trebuie sa iau baterii sa ascult mai bine.
Azi avem baby shower la munca, pt sefa pt ca pleaca e ultima zi in 17 apr. naste.
Iar pe seara mergem la restaurant sa sarbatorim 8 martie cu nasii printzesei noastre.
Toate cele bune.
Diana 26+ cu Nicole Evelyn
cypocs spune:
ADRIANA, mie mi le-a dat doctorul sa le fac in saptamana 28 sau sa le am pana in saptamana 28 , nu prea am inteles bine .Oricum cam pe aici , deci ce-mi aduc aminte:culturi col , analize la sange , magneziu , calciu , fier , sumar urina .Mai multe sigur stiu Diana sau Ioana![]()
Ralucutza, Luana, nici eu nu misc nimic , dar am contractii , adica , mai precis imi ascult corpul .La baiat nu am avut decat 1 contractie toata sarcina
, iar acum am 10 pe zi , fetele se pare ca fac mai multe mofturi![]()
ALIA 30+
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png