Mamici de mai-iunie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
26octombrie spune:
... m-am gandit sa trag un discret semnal de alarma pentru cele are ar mai putea fi cat de cat zdravene pe acest forum.. am vazut mai demult un film, slabutz de altfel, stepford wives, sau ceva in genul asta. ei bine, am sentimentul ca sunt pe-acolo, inconjurata de fenomene ciudate: femei gravide, mai au nitel si nasc, da' se epileaza singure (eu am incercat acum o luna sa ma rad si m-am facut, cu siguranta, de ras la medic, cum oi fi aratat acolo, jos (ca de vazut nu vazui nimic)... Asa.. femei gravide care urca munti.. Incep sa ma intreb, serios, ce mai caut eu pe-aici, ma simt "wierdo". Ieri am avut de carat o bormasina de vreo 10 kile si am chemat-o pe mama la taxi, sa n-o ridic eu.. Nici mobila nu mai cutez s-o clintesc din loc.. sunt handicapata rau..
oricum, eu ma gandesc sa infiintez un nou subiect, "clubul gravidelor statice", unde n-o sa primim pe nici una dintre voi, fetele "self-waxed". Asa! ![]()
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
raalucutza spune:
DIANA multumesc de lamurire!eu nu vad nici o stelutza!cine imi da din stelutele ei?

si apoi cu o oglinda!si am de gand sa ma fac singura toata sarcina asa ca nu mi-ar place sa ma faca altcineva!RAALUCUTZA
28+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
virgi spune:
Papadie - cam nasol..daca-i sub lucrare.....ar fi indicat totusi sa ajungi la un stomatolog...nu sta asa cu durerea.
Alia - problema mea a fost piciorul..acum sunt la fel de sprintena. Inca nu mi-au aparut durerile de spate, de contractii inca nu pot sa vorbesc, sau nu stiu eu sa le disting.Sau poate ca eu n-am luat Nospa..si nu le-am starnit.
Bebe se joaca...dar nu deranjeaza.
raalucutza spune:

LA MULTI ANI MAMICI DE 8 MARTIE!SANATATE SI NUMAI IMPLINIRII...PE TOATE PLANURILE!:)

RAALUCUTZA
28+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
cristina1702 spune:
dilaural...habar nu am sa activez chestiile alea...mail-ul meu e cristinac@protv.ro
virgi spune:
Luana draga mea.....suntem insarcinate..nu bolnave....Acum o luna asculatm o stire la radio si zicea asa: o chipa de medici americani au descoperit ca ridicatul diverselor obiecte in sarcina nu este daunator.
Eu aici vad multe femei..care-si cara odraslele in brate, iar ele au o burta...de mai au putin si nasc..si n-au nimic....astia nu-si plimba copii cu carutul.... moda cu carutul..e detul de noua. De asta ce zici?
adelapop spune:
crisbar si eu am avut / am aceeasi problema
dr meu mi-a recomandat injectii pregnyl cate 1 la 4 zile si magne b6 cate 4 / zi
mai luam biomarine +
dupa 8 injectii deci o luna de tratament mi-au mai scazut ir-urile si mi-a zis ca vor mai scadea ca acest pregnyl lucreaza in continuare
si acum mai iau doar magne b6 si biomarine+ pana la 24 de saptamani cand cred eu ca vom reface eco la dr iosup si vom vedea noile valori ale ir-urilor
quote:
Originally posted by crisbar
salutare,
fetelor, dar sunteti harnicute foc!!! din pacate nu am mai apucat sa intru pe forum si nu sunt la curent cu ultimele noutati. sper sa se fi intamplat numai lucruri bune. dar promit ca dupa ce scriu mesajul asta ma apuc si de citit.
Am fost si eu la dr. Nayel ieri. mi-a placut de el ca dr. le multumesc fetelor care mi l-au recomandat. asta este vestea buna. vestea proasta este ca fetita este in urma cu 2 saptamani din cauza presiunii de pe arterele uterine. el a incercat sa ma linisteasca, mi-a zis ca exista solutie la problema. maine am din nou ecografie la iosup si mi-a zis sa ma duc dupa aceea la spital la el sa vada ce rezultate au iesit si sa-mi dea si tratament. mi-a placut ca este dispus sa vada si a doua opinie. nu pune orgoliul lui mai presus de sanatatea pacientilor.
cine s-a mai lovit de problema asta, ce parere aveti? ce recomandari ati avut de la medici? si cel mai important? s-a remediat problema prin tratament? repet: problema era IR-uri cu valori crescute.
pupici la toata lumea
crisbar25
26octombrie spune:
Virgi, tu ai perfecta dreptate, nu cumva sa crezi ca as condamna miscarea, efortul fizic. Eu nu ridic pentru ca, pe langa faptul ca am probleme mari cu coloana (n-ar trebui sa ridic in general, dara-mite acum) mi s-a tot spus ca e oarecum riscant pentru bebe. o fi, n-o fi, prefer sa nu risc!!
Altfel, merg mult pe jos, astazi, de exemplu, am mers cel putin 6-7 statii. insa urcatul ma depaseste, te citeam cu invidie. dupa ce urc un etaj nu mai respir ca lumea 5 minute, necum sa urc un munte....
iar cu epilatul.. continui sa sustin ca e paranormal, nu inteleg cum aveti flexibilitate, nu de altceva ma miram.
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
dilaural spune:
quote:
Originally posted by cristina1702
dilaural...habar nu am sa activez chestiile alea...mail-ul meu e cristinac@protv.ro
Ti-am scris pe email! Vezi!
Pup!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
25+ cu
Andreea Eliza
virgi spune:
Pai...vezi ce insemana antrenamentul unui om cu casa sus pe munte.....Pe sotul meu l-am adus o singura data pe jos acasa..si-a jurat ca nu mai repeta exercitiul...eu pana sa-mi iau permisul korean nu puteam sa stau numai in casa...si nici tota ziua cu taxiul nu era o solutie....acum intelegi de unde atata energie????