Dute repede la doctor pentru ca nu te-a chiuretat bine.
Nu vreau sa te sperii dar eu am patit la fel pentru ca am dat de un medic prost care desii avea o clinica particulara si era cunoscut a gresit. Ca urmare am mai fost chiuretata inca o data.
E greu sa te pui in situatia cuiva.De cele mai multe ori lumea(nu ma refer la fetele de pe forum) sta deoparte si e "experta " in a judeca.
Poate multe dintre noi,in situatia ta,am fi procedat la fel.Poate nu.Oricum nimeni nu are dreptul sa te judece.Tu stii cel mai bine ce e mai bine pentru tine si pentru familia ta.
Sanatate multa!!!
Bineinteles ca trebuia sa ti de dea antibiotice si inca asociate cu antimicotice. Mie mi-a dat in plus si clorocalcin + ergomet chiar ptr a preveni sangerarea abundenta. Am sangerat fff. putin - o zi ...ca sa nu zic cateva ore. Daca nu ai febra si sangerarea nu este abundenta probabil ca este in regula dar trebuie oricum sa suni cel putin medicul si sa-l intrebi.
Pacat insa de intreruperea sarcinii... mai mult ca sigur ai facut o greseala ( si eu stiu multe cazuri ca ale tale si totul a fost ok - cazuri incurajate chiar de doctori). Sper sa nu regreti si sa ramai usor insarcinata atunci cand vei dori. Oricum iti doresc bafta si sa nu ai probleme cu sangerarea asta.
Cu drag
Helen