Mamici de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
anasia spune:
map, imi pare rau pt bunica ta;Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
ancutex, acidul folic nu dauneaza lui bb;
anasia 18+ 
Ioana81 spune:
Va urez la toate viitoarele mamici o zi minunata si plina de caldura asa cum vor fi toate 8 matie de acum incolo alaturi de ingerasii nostri! 

Monica sincere condoleante, imi pare tare rau de bunica ta! Cel mai greu este in perioada aceasta. Dumnezeu sa o odihneasca in pace
Bun venit urez si eu cu intarziere tuturor mamicilor noi! 
Eu ma simt bine in general, cu kilogramele stau bine doar 4 in plus pana acum...nu stiu cum am reusit ca mananc ca sparta
. Ieri munceam, eram concetrata si ce credeti ca mi-a facut fimiu? mi-a dat la coaste... a fost groaznic! si nu s-a linistit decat dupa ce m-am intins. Deci devine violent.
Nu il simt tot timpul pe bebe are zile cand este f linistit si nu imi creaza probleme dar si zile mai nasoale. Si azi noapte m-a lovit in coaste...mi s-a taiat respiratia. Si m-am speriat. Mai am o prietena in 7 luni care nu poate respira bine. Toata ziua o loveste si e tot baiat. Offfff ce ne facem cu nazdravanii astia?
Va pup
si sa a veti o zi perfecta cu toate!
Ioana
19+ si 
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Cristina_Ioana spune:
Mi-e jena sa va spun buna dimineata, ca tocmai ce se crapa de pranz...dar o sa recunosc ca sunt inca in pijamale ca tot m-a prins Amabella...![]()
La multi ani fetelor, sa avem o primavara frumu (cand o vrea sa vina si ea, ca e frig acum brrrrrr) si bebei sanatosi!
Amabella- parca ai avea oki la spate, iubita, sau sforaiam si m-ai auzit, hihiih?![]()
Nu mai zice tu de mine cu kg, ca avem alte fotomodele in grup :Huacin (care inca nu ne-a povestit cum se intretine), Cosmina cu 3-4 kg luate pana in sapt 22 (doamneeee fetelooorrr fericiteee), ca sa nu mai zic de Stefania cu 46 de kile....uffff....
Iulenca, ai fost mortala, am murit de ras...

Sa stii tu ca ai dreptate, ca respiram si mancam E-uri in ziua de azi...una peste alta, azi ma voi rasfata cu primul meu cappuccino de cand sunt gravi, ca m-ati convins...in plus, nici inainte nu ma agita si nici alte belele nu imi facea...
Cosmina, si tu ai fost haioasa rau cu bebele tau de care zici tu ca e ciufut, hahahha...

Chiar sunt marcata de fenomenul COLA care ne-a lovit pe toate
...si Muuh zicea ca tot cu cola trateaza greturile...si constipatia
...nu stiu care e explicatia, mai ales ca majoritatea dintre noi nu beam inainte...
Muuh- saru'mana pt sfaturi, o sa incerc toate variantele poate scap de durerile astea de spate 
Miky iubita, sa stii ca si eu am obs si mi-au zis si sotul si prietenii, de vreo 2 sapt burta mea a explodat pur si simplu...mi s-a si tzuguiat dar a crescut f mult...anul trecut cand eram insarci cu fetita burta era mai mica, dar ma latisem in solduri...acum sunt mica in sold, cu burta mare si tuguiata...asa e, nici o sarcina nu seamana cu alta...
Miti- si eu am avut contractii sapt trecuta si m-am panicat tare...drept pt care sapt asta am stat mai cuminte si vreau sa-ti spun ca nu mi s-a intarit burta nici macar o data, contractii nici atat nu am avut..din cate stiu eu, cele dureroase scurteaza colul...
Map- condoleante pt buni...stiu ca oricat de batrana si bolnava era, nimic nu poate compensa pierderea dansei..
Cristina 22+
map spune:
Fetelor
pe toate si va multumesc tare mult pentru gandurile voatre bune. Ma simt deja mai bine, incerc sa lucrez ca sa nu ma mai gandesc ca daca ma gandesc ma apuca plansul instant
...
Macar azi este afara o zi cat se poate de luminoasa. De fapt o pot descrie ca o zi perfecta de iarna: -8 grade, zapada cat cuprinde, un cer cat se poate de albastru si un soare stralucitor. Nu-mi aduc aminte sa fi avut asa o zi toata iarna
...
Monica
angelli spune:
Map, condoleante pentru buni...Gindeste-te ca intr-un fel este fericita, cu tatal tau.
Cristina Ioana buna dimineata nu iti fa griji, eu sunt fotomodel la dormit, azi m-am trezit greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu la 10 dar tot dormeam, am baut capuccino dar nimic, mi-am revenit doar dupa dus.
My dear husband mi-a cumparat un cadou superb m-a surprins asa de tare, mi-au dat lacrimile si mi-a zis ca de acuma asa va fi pentru ca sunt mami, de 8 martie nu? Asa ca l-am intrebat daca mai fac un copil, primesc doua cadouri?L-am speriat! Mie mi-ar placea, unul dupa altul, sa fie diferenta mica de un an.
Si sa stiti ca nici eu nu maninc mult, dar mi s-a schimbat metabolismul.11 kg in plus la 20 sapt sunt prima!Bine ca sunt si eu prima la ceva!
Azi e soare deci sunt fluture( adica ma flutur prin oras)
La multi ani, mamici superbe!
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
Cristina_Ioana spune:
Angelli, esti scumpa rau...
Si tocmai mi-ai facut o mare pofta de cappuccino, nu cred ca mai rezist pana diseara, cred ca o comit mai repede...
Si sotul meu mi-a adus aseara un tort din martipan verde si tare tare bun (sunt topita dupa martipan)...asta ca tot vorbeam noi de kg, tentatii si dulce...si azi cica mai urmeaza ceva, dar e surpriza...
Eu cu 2 prietene ii scoatem diseara pe soti la restaurant, sa le facem cinste de ziua noastra...hihihihi
Cristina 22+
iulenca spune:
E ZIUA TA MAMICO IN DAR TI-AM ADUS INIMA......
LA MULTI ANI MAMICILOR, O PRIMAVARA FRUMOASA MULTA IUBIRE SI RASFATZ DIN PARTEA TUTUROR SI O
.
CONDOLEANTZE MAP, E GREU SA PIERZI PE CINEVA DRAG CHIAR DACA STII CA ASTA E CICLUL VIETII. BUNICA MEA - CARE M-A CRESCUT DE LA 1 AN PANA LA SCOALA A MURIT ANUL TRECUT DESI NU NE ASTEPTAM SI MI-A VENIT FOARTE GREU. DE FAPT AM INCERCAT SA NU MA GANDESC PREA MULT LA ASTA PT CA IMI DAU LACRIMILE DE FIECARE DATA. CAND AM AFLAT CA SUNT INSARCINATA AM SIMTIT CA BEBICA MEA O SA AIBA CEVA DIN STRABUNICA EI. TOCMAI DE ACEEA ( SI PENTRU CA ORICUM SE VA NASTE IN PREAJMA SF. MARIA )O SA O CHEME MARIA THEODORA CA PE BUNICILE MELE CARE S-AR FI BUCURAT MULT SA ISI CUNOASCA NEPOTICA.
EU PLEC AKASA GAGICI PENTRU CA SEFU NE-A DAT LIBER SI NU ARE ROST SA MA PLICTISESC PE AICI PE LA BIROU.
VA PUPIK PE TOATE
IULIA 17 + 
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
Kehleyr spune:
Buna fetele,
M-am intors si eu din concediu si azi dimineata am fost la ecografie la Iosup sa vedem frumusetea
. Avem 22 s si 4 zile, cu 3 zile mai mult decat dupa calculul celalalt, cam 570 de grame, si este totul OK. Placenta gradul 2, colul de 38 de mm.
Vad ca difera foarte mult masuratorile colului. Am vazut ca si parerile medicilor ecografisti difera, unii il masoara cu vezica plina, unii cu vezca goala. Pe mine acum nici nu m-a intrebat daca bausem sau nu lichide. Oricum cred ca cel mai bine se vede la consult local, data viitoare cand ma duc o rog si eu pe doctorita sa ma verifice.
A fost tare bine in vacanta, desi nu pot sa spun ca am stat numai la orizontala, dimpotriva chiar m-a alergat fi-mea destul de tare (aia nascuta deja
), starea de spirit a contat foarte mult, asa ca nu am luat nici un no-spa si ma simteam foarte bine.
Eu nu m-am retinut de la cafea in sarcina. Noi bem cu regularitate una dimineata, si ocazional mai imi iau cate un capuccino la birou, dar oricum nu e mare ca dimensiuni. Cola, sa n-o vad
, mi se pare mult prea dulce si nici gand sa mai imi placa la fel ca pe vremuri. Cu tigarile, iarasi nu imi trebuie, desi eram fumatoare. Eu incerc sa ma tin si dupa ce nasc.
Si eu am probleme cu gingiile, imi sangereaza foarte tare cand ma spal pe dinti. Poate ar trebui sa ma duc la stomatolog, dar mi-e cam lene. Am sa discut tot cu doctorita la urmatoarea consultatie. In plus, am scaunul foarte inchis la culoare, apropae negru, voua vi se intampla asa ceva?
Desi la ecografie Iosup m-a intrebat cu cine seamana fi-mea asa agitata
, mie nu mi se pare foarte activa. O simt zilnic, dar in unele zile foarte slab ca miscari, trebuie sa ma concentrez ca sa le percep.
Am intrebat-o pe Tzuni de Pumpkin si mi-a spus ca e OK, s-a intors in Bucuresti, dar se rasfata cu cateva zile de concediu suplimentare
. Asa ca probabil revine saptamana viitoare pe forum.
Ati inceput sa va ganditi la nume? Stiu ca erau cateva tentative, mai ales la baietei
. Pe mine ma intreaba Iosup la fiecare ecografie si nu stiu ce sa ii zic, asa ca ii spun numele pe care l-a purtat si Stefania provizoriu vreo 7 luni, dar in final nu a ramas cu el. Astazi am descoperit cu barbata-miu ca exista un nume (foarte simplu, nimic fancy
) care ne place la amandoi, asa ca este posibil sa il alegem. Dar din superstitie nu va spun care este
.
Va pup si sa petreceti frumos de ziua voastra. Eu ies cu colegele de birou pe la 3 sa mancam.
Kehleyr
22+
Cristina_Ioana spune:
Mai mai ce tacere... 
Ce tacute sunteti...unde ati disparut cu toatele?
Cristina 22+
bulinuta27 spune:
Buna ziua la burticute!!!
un buchet enorm de flori pentru toate burticutele 

si o primavara cat mai frumoasa!!!
eu sunt la fel
am vb cu dr. T si a zis ca o sa avem mult de tras dar ca nu trebuie sa intru in panica ...![]()
![]()
![]()
sunt tot umflata rau la fata si la maini si la picioare :(
ma doare capul de turbez...dar azi nu am voie sa ma gandesc la nimic rau...trebuie sa fie o zi superba
merg cu fetele la restaurant la pranz si diseara cu iubi la chinezesc...![]()
![]()
![]()
abia astept
va pup si va mai spun ce-i cu mine
eu nu mai stau mult la serv si acasa nu am net 
va pup mult inca o data si va mai trimit niste floricele...ca eu am o groazaaaa...de...super colegi

PS: condoleante map imi pare tare rau ![]()
pup fetele
bulinuta 18+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png