Mamici de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

[red]LA MULTI ANI, MAMICI, VIITOARE MAMICI![/red] sa fiti fericite si iubite!
vad ca si voi ca si mine, ati muncit ca la hotii de cai , cum se spune, prin urmare, am fost franta de oboseala ieri si nici n-am putut dormi bine;am crezut ca o sa treaca, dar tot ma doare in partea stanga, nu pot sa-mi dau seama de la ce e, mi-e frica sa nu fie de la bb, am luat un no-spa si daca nu-mi trece, il sun pe dr;
mi-au revenit greturile, speram si eu sa ma lase macar pana in trim 3;
va trimit cate o si un , asa ca de 8 Martie!
anasia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Dragele mele am intrat si eu pe fuga caci am multa treaba azi dar am vrut neaparat sa va urez la toate:

LA MULTI ANI ! SA FITI SANATOASE SI IUBITE, SA VA BUCURATI DE PRIMAVARA! SA AVETI IN CONTINUARE SARCINI USOARE SI IN VARA SA VA STRANGETI IN BRATE BEBEII! VA PUP SI MI-E TARE DRAG DE VOI!
EDUARD VA TRIMITE LA TOATE UN PUPIC DULCE SI UN BUCHET DE

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 19+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

La Multi Ani dragi mamici si burticutze! E o zi speciala pentru noi, eu i-am povestit lui bebe din burtica ca azi e ziua lui mami. Dar e si ziua lui, pentru ca azi implinim 17 saptamani! Suntem asa bucurosi.
Ieri ma apucase stresul pe la servici ca am mult de lucru si tot incercam sa raman calma si sa nu ma las coplesita. Azi e mai bine. Mi-am luat CD-uri cu muzica clasica si ascult in masina cand merg la servici si cand ma intorc, pentru relaxare. Pot sa va spun ca functioneaza.
Mie, la echo de 16 sapt mi-a zis ca pot sa mai iau acid folic pana la urm consultatie (18 sapt) dupa care o sa-mi dea vitamine. Acidul folic nu dauneaza, nu?

Va pup pe toate si va trimit .

Ancutex 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE fetelor si tot ce va doriti sa vi se implineasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata actuale si viitoare mamici,

La Multi Ani de ziua nostra, sa fiti sanatoase, iubite si cat se poate de fericite. Azi este o zi cu soare si plina de lumina.

Din pacate pentru mine bucuria zilei de azi s-a stins repede, tocmai am primit mesaj ca aseara s-a stins bunica mea . Este adevarta ca era batrana si bolnava si mai bine c-a iertat-o Dumnezeu dar doare. Asta-i viata, unul vine altul pleaca, din pacate nu putem face nimic! . Si ce doare cel mai tare e ca eu sunt aici departe si nu pot fi acasa cu familia mea

Va pupic pe toate si va urez o zi minunata, cat mai multe flori si bucurii pe ziua de azi!

16+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dimineata burtici,

FELICITARI CU ACEASTA ZI MINUNATA! VA DORESC SA FITI FEMININE CA SI FLOAREA! DACA DUMNEZEU NU CREA FLOAREA, NU CREA NICI FEMEIA!

NATI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

map, sicere condoleante pt bunica ta! Incearca totusi sa nu te consumi prea mult, sa nu-i faci rau lui bebe!

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 20+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR!
Map condoleante pentru bunica ta, ce sa-i faci? Asta-i ciclul vietii.
Amabella ai inteles foarte bine: este vorba despre bani care se dau de catre primarii (la Bucuresti probabil de primariile sectoarelor unde isi au domiciliul mamicile) si da: doar un milion optsutecincizecimiilei (doar nu credeai ca da Primaria 18 mil ?). Am o colega care a nascut in decembrie si ea mi-a spus. De altfel sunt f. putine mamici care stiu ca trebuie luati acesti bani.
Mamaluidavid cum reusesti sa te mentii la 46 de kg? Nu mananci nimic? off, ce bine de tine!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Monica, Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Multumesc mult de tot fetelor. Adevarul este ca nu ma gandeam ca o sa ma doara asa de tare. Dupa moartea tatalui meu, acum aproape de 12 ani, am avut o perioada destul de lunga cand nu mai pasa daca moare cineva. Acum cumva doare pentru ca bunica era mama tatalui si-mi aducea mai tare aminte de el. Oricum de cand sunt insarcinata plang si daca vad pe strada un om mai nevoias, este tare ciudat!

Oricum gata, termin cu prostiile mele ca azi este 8 Martie si trebuie sa fie o zi de veselie si de bucurie pentru actualele si viitoarele mamici. In familia mea sunt pe drum doi bebi, asta este mersul vietii, o sa fac sedinte de gandire pozitiva azi

Monica

Mergi la inceput