Avort spontan - cand mai incercam?
Raspunsuri - Pagina 2

IULIABRAILA spune:
draga mea, orice infectie trebuie tratata atunci cind apare sau este constatata. pe timpul sarcinii sau in timpul nasterii este o prostie sa spui ca faci tratament pt diverse alea alea, care trebuie rezolvate anterior producerii unei sarcini.
si eu sint acum in tratament pentru o sarcina pierduta la 16 saptamini, cu un avort ca o nastere si o eliminare aproape completa, cu un chiuretaj facut a doua zi si cu un altul facut la 1 luna dupa pt ca primul nu A FOST FACUT CORECT.
dr la care am fost acum, si care este singurul care imi poate raspunde la ceva prin zona mea, mi-a spus ca in nici un caz nu poate fi vorba de vreo sarcina in primele 3 luni de la acest chiuretaj, deci la 4 luni de la avort, asa ca, nu stiu cum sa iti spun, dar cel mai sigur este sa mai astepti vreo 2 luni, timp in care sa iti rezolvi celelalte probleme(infectii, stomatologie, control ocular, eventuale analize papanicolau si secretie, sa vezi cum stai).
EU NU INDRAZNESC SA MAI RISC, PT CA SARCINA PE CARE AM PIERDUT-O A APARUT BRUSC, CIND NICI NU CREDEAM, DAR S-A DUS LA FEL DE REPEDE, SI SINT CONVINSA CA DIN CAUZA CA NU AM FOST SUFICIENT DE PREGATITA MEDICAL ANTERIOR.
asa ca, daca nu ii dai de capat acolo, vino in tara si mergi la Buc pt un control amanuntit, la aproximativ o luna si jumatate de la avortul spontan si vezi ce ai de facut.
IULIA

irlandeza spune:
Mersi Iulia. Marti merg la control si am sa cer sa-mi faca si testele inainte de a ramane insarcinata.Si eu cred ca e normal sa te tratezi de diverse infectii inainte si nu dupa ce ramai insarcinata , dar se pare ca mai sunt doctori pe care nu-i intereseaza prea mult ce se intampla cu pacientii lor.
Nici eu n-am facut nici un test inainte de a ramane ins. prima data , nu m-am pregatit nici cum si cred ca de aceea am pierdut.Numai dumnezeu mai stie acum.
Incerc sa trec peste , desi imi e greu , si sa ma pregatesc mai bine a doua oara.
Va pup
irlandeza

Arthurana spune:
Dragele mele,
Tocmai am venit de la urgenta si am pierdut inca o data sarcina la 6 sapt. Sunt devastata, pentru ca este a doua pierdere si sunt departe de casa in America in NJ...dar asa a vrut Dumnezeu.
Irlandeza nu-ti face nici un fel de probleme!!! Nu ai nevoie de chiuretaj din moment ce sarcina este atat de mica. Nu se face chiuretaj decat daca sarcina a fost bine instalata 10 sapt...poate si mai mult...dar chiar si in cazurile astea se poate elimina de la sine.
Doctorul meu mi-a spus ca nici nu se pune problema de chiuretaj la sarcina de 6 sapt...se elimina. Eu am trecut prin momente de cosmar de 2 zile crezand ca am o sarcina extrauterina, care trebuie operata de urgenta...m-au pregatit azi diminata chiar de operatie cu perfuzi..cu tot tacamul dar rezultatele de sange au scazut la jumate HCG-ul, deci ebrio a murit...de fapt poate nici nu s-a format...nu se stie.
Te inteleg ce simti, si durerea este ingrozitoare...sperantele unui bebe acum cateva zile apoi ramai goala sufleteste..Stiu ca nu suna coerent, si nu pot gandi..
Si noi ne dorim cu disperare un bb si simt ca se va intampla intr-o zi...Sper sa-mi dea Dumnezeu curaj...

irlandeza spune:
Arthurana imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat.Te inteleg , stiu ce simti, este ingrozitor.
Azi am fost la control dupa 6 sapt. de la avortul spontan si mi-au spus ca totul e ok , ca m-am curatat frumos si ca nu am nevoie de chiuretaj.Nu mi-au dat insa sa fac nici un fel de analize, doar ca pot sa incerc pt. un bebe oricand doresc.Eu am insa niste indoieli in privint streptococului pe care mi l-au gasit , nu mi-au dat sa fac nici un tratament , cica nu am nevoie , desi il am in corp .Pe mine nu ma afecteaza.Cred ca totusi am sa vorbesc cu un alt doctor.
Tie iti doresc sanatate si sa te insanatosesti repede.
P.S. Cand o sa-ti mai revi din durere as dori sa-ti pun niste intrebari pe privat , daca e ok si pt. tine .Mersi
irlandeza

Arthurana spune:
Irlandeza,
Poate imi spui numele tau adevarat te rog, si poti sa-mi scrii oricand si-ti voi raspunde prompt la orice intrebare. Scrie-mi la adresa mea de mail: arthuranabrumfeld@yahoo.com
Ne apropie mult faptul ca suntem departe de cei gragi...tare greu este sa suferi cand nu esti la "mama acasa"...
Astept vesti.