Bebelusi de mai-iunie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI Ana Ileana,Rebeca Elena,Diana Maria...

Buna dimineatza si de la mine.
Gusta lasa mai nu te plinge ca Mara nu are inca dintzishori, sa vezi pustoaica mea ce m-a compostat ieri, ca preferam sa fie fara dintzi, a tras din tzitza ca dintr-o bucata de cauciuc.
Nici Isabella nu sta in picioare, nu merge in patru labe.
Acum sa spun si ce face: bate din palmutze, face pa, dar la persoanele care nu le cunoaste, cind alea ii fac pa-pa, ea le arata limbutza. Ii spun "Isabella nu-i frumos", ea se uita, zimbeste si incepe brrrrrrrrrr si ma scuipa toata.
Loreen bine ai revenit, treci la povestit.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna ziua si de la noi!

Loreen, bine ai revenit! Imi pare rau pentru miniconcediul cu probleme.
Adela, Olga suntem in aceeasi situatie cu bebe puturos. A mea nu nu numai ca nu se ridica dar nici macar nu incearca, face pa totusi dar cand are ea chef, cel mai mult isi face ei in oglinda :))
Sta in fund si se joaca si o data pac se lasa pe spate. Spune silabe leate dar cu motricitatea sta mai prost. Cred ca totusi cerem prea mult de la ei, eu am hotarat mai demult sa nu ma mai stresez si nici sa nu fortez copilul, o sa se si ridice, o sa si mearga. De o singura chestie imi pare rau: ca nu merge de-a busilea ca sa o inscriu la concurs.
Andreea, cu ce era placinta facuta de Thomas?
Fran, ce dulce e iepuretele! Stii ca si eu am vrut numele Patricia? Dar tati a tinut mult la Teodora ca il chema pe bunicul lui Teodor. Si cred ca o fi crezut ca vreau sa fie intr-un fel ca mama ca o cheama Petra si nu avea chef, habar nu am.
Gusta, sanatate multa, baga ceaiuri cu lamaie cat mai mult.
Androix, lasa tristetea ca uite vine primavara! De fapt vine pe naiba, incerc sa te inveselesc putin.
Gabitza, nu o face Andrei pa dar misuna peste tot, e
Elisor
Bea, nici o reteta noua? Asa ceva..
Ma duc sa iau gogoasha ca iar doarme putin si e necajita.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

mikka- nu vreau sa fiu nesimtita dar deocamdata nu prea am timp pt ca suntem in mutare si stres. De azi sunt hotarata sa ma apuc de impachetat si nu stiu de unde sa incep.
Dar pot sa-ti caut ceva ieftin prin internet, nu ai zis pe cand si pe unde treceti. Lamureste-ma

LA MULTI ANI : Ana Ileana,Rebeca Elena,Diana Maria.. si celor de zilele trecute care n-am apucat sa ii felicit

Anca, mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Deci...
Am fost ieri sa iau rezultatul tomografului, dar din pacate n-am reusit sa ma vad cu neurochirurgul de nici o culoare, l-am asteptat in jur de-o 1h si tot degeaba, incerc azi din nou, pe la 15.
Dar mi-am bagat nasul in rezultat si mai clar de atat nici ca se putea, dar sunt curioasa sa vad totusi ce zic cei doi doctori, ca o sa-i bombardez cu intrebarile.
Asa deci:
"CT CAP - examen spontan

Fara leziuni heterodense intracerebrale.
Sistem ventricular simetric, median, cu capacitate normala.
Spatii subarahnoidiene normale CT.
Fara leziuni osoase la nivelul craniului.

CONCLUZIE:
Examen CT normal."

La prima citire mie mi se pare totul perfect normal si nu vad sa fie vreo problema la nici unul din randurile expuse mai sus. De abia astept sa vorbesc cu dr., intru in fibrilatii pana dupamasa.
ma asteptam sa-mi dea cercaful acela de film cu infinitatea aia de carnii, in schimb am primit acest rezultat si un CD cu poze, programe si de-ale lor pe limba lor. Am intrebat daca dr. are PC in cabinet ca nu-mi venea sa cred ca n-am filmul, dar cica asa e de mult.
Nu va mai zic ca tot cu inima stransa am fost pe acolo, ca mi-au revenit in minte imaginile de cosmar cu bunica mea, draga de ea, cand a facut accident vascular si rezultatul a fost devastator, si era destul de tanara.

o jumate de zi am lipsit si iar am de citit o gramada. Ma duc sa recuperez si revin.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Deci ma chinui sa culc copilul asta urlator de la ora 9 jumte si nimic...tipa ca la nunta si zau daca vad vreun motiv de chiuiala...
Cred ca o fac pachet si o pun in carucior si-o scot afara desi vremea aici este imputita rau...

Crisdun bine ai revenit acasa si ma bucur tare ca v-ati intalnit...io regret enorm ca nu am putut ajunge la Brasov,dar asa-mi trebuie sa nu i-am spart gura lui barbate-miu si nu am plecat cu masina mea...Intr-adevar duminica a fost groaznic de cald si la Sinaia si se floscaise toata zapada ...

Elisor dupa cum ai scris acolo lucrurile stau bine dupa parerea mea de profan intr-ale medicinei...sa dea Dumnezeu ca si dr la care te duci azi sa zica la fel si apoi o punem de-o chindie si ne imbatam de fericire...

Ma tot chinui sa recuperez cele 2 capitolele dar cu drosofila asta chiuitoare nu reusesc decat franturi...

Gata fug ca urla ca disperata din dormitor...revin again later...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce face Bianca:
-bate din palmute, vineri am surprins-o facand asta si tati era in extaz ca munca mea in sfarsit a dat roade, Andreas insista ca el a invatat-o ,
-se intoarce de pe burta pe spate fara drept de apel, ea care era fan dormit pe burtica nu mai suporta de nici o culoare pozitia asta, de-aia urla cat o tin rarunchii cand la gimnastica o pune pe burta pt. taras, nici n-apuca bine s-o puna ca ea e inapoi pe spate asa ceva...,
-are 1 dintisor si jumatate (asta nu face, dar l-am trecut la capitolul realizari), Fran si eu am descoperit un firisor de sange la al 2-lea dintisor,
-sta in fundulet f. bine, dar cum nu-i iese ceva sau se enerveaza se arunca pe spate, ceea ce ma enerveaza la culme ca inca nu am scapat de pernele din spatele ei,
-se intinde dupa jucarii, incerc sa i le pun tot mai departe ca sa se intinda tot mai mult, dar se rastoarna pe spate sau burta,
-are jucarii preferate, fara ele nu vrea sa doarma, "le cauta" prin pat si maraie daca nu le are, cum i le dau le strange in brate si adoarme cu ele pe fata,
-face abdomene, adik culcata pe spate o tin de picioruse si se ridica in fundulet, dar fara sprijin de manute, ceea ce nu-i prea bine, ca manutele ar trebui sa fie baza,
-spune "dada", "baba", a spus si tata, dar nu mai vrea, iar neurologul mi-a spus ca e normal sa spuna ca apoi sa nu o mai faca iar parintii sa se panicheze de ce nu mai spune copilul, cica e o etapa prevorbire, cand face o pauza, ca sa spun asa, dupa care isi da drumul, de parintii se roaga sa-i mai taca gurita ca le face capul mare,
-baga totul in gura de ma dispera si are robinet la gurita, mereu e uda,
-canta, daca pot spune asta.

Ce nu face Bianca:
-nu se intoarce de pe spate pe burta, si asta ar trebui sa fie in topul exercitilor ca e cea mai usoara miscare (citire de la dr. fizio),
-nu spune pa (e adevarat ca nici nu m-am stresat sa o invat, am insistat la bravo),
-nu merge taras,
-nu se ridica in picioare,
-nu sta in picioare, doar cateva secunde,
-nu merge cu rotobilul, o pun f. rar, cate 10 min. o data la nu stiu cate zile, iar atunci cand o pun se joaca cu manutele sau, in cazul cel mai fericit, "aluneca" in spate cativa pasi.

La chiuveta e un chin s-o spal, mi se roteste pur si simplu in brate si se impinge cu picioarele de zici ca vrea s-o ia la fuga, de abia astept sa vina sotul acasa sa se ocupe el de partea cu spalatul.

Cand am lipsit atatea zile de pe-aici pur si simplu mi-era greu sa mai citesc cate si mai cate fac bb vostri si a mea nimic (sa nu credeti ca eram suparata pe voi, dar ma durea), mai ales ca dr. asta de la fizio mi-a facut un tablou tare sumbru cu Bianca.
Mai am multe de spus, dar stiu ca am ocupat spatiul destul, iar cineva se va supara.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ana Ileana, Rebeca Elena, Diana Maria Sa cresteti mari!

Loreen, imi pare tare rau ca n-a fost asa cum v-ati propus... Se mai intampla si lucruri din astea! Acceasi faza am patit-o noi la munte cand am venit in Ro, cand m-a muscat pe mine cainele. Parca va mai zisesem... Si am stat in masina nu stiu cate ore sa vina aia d ela Depanari ca nu ne mai mergea contactul de la masina. Si eram cu Alex in masina... Noroc ca bietul copil nu a simtit frig sau foame ca a dormit non-stop! Se mai intampla!

Noi ne-am trezit pe la 9 si acum ne plimbam de zor prin casa cu premergatorul... Nasucul nu mai este asa plin de muci iar cu tusea vad ca expectoreaza ceea ce este bine...

Revin, ma duc sa-i dau sa pape ca face urat!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisor, ai vazut ca e bine?
Poate ai vazut ca suntem mai multe cu bebei lenesi, nu te mai necaji, asa eram si eu la un moment dat si mama ma facea nebuna, ea a crescut o gramada de copii si stie mai bine.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai ca n-am scris o saptamana si acum nu ma mai opresc
Elisor, pai eu zic sa nu te mai sui pe pereti ca e de bine cu rezultatul! Adik cine se va supara mey, pentru spatiul ocupat de tine?
Tzumpiloi, te rog sa ma ierti ca abia acum iti raspund. Adevarul este ca am sperat sa nu fiu nevoita sa te refuz dar aveam nevoie s-o vad inainte pe socrella si abia ieri am ajuns. Ea sufera de o boala de nervi si de cateva luni refuza sa-si mai ia medicamentele, astfel ca acum este intr-o pasa foarte proasta iar mie mi-e teama sa-l las pe Filip in grija ei. Asa ca iti multumesc mult de tot ca te-ai gandit la mine cu abonamentul tau, dar uite ca nu pot merge acum. Poate ii gasesti alt stapan. Nu ne-ai povestit cum e la noul job. Deja se vede cu okiul liber ca in timpul zilei nu mai poti intra si probabil seara nu stii de unde sa incepi. Noi suntem aici si te asteptam cand poti sa ne mai dai vesti despre voi.
Olga, daca vrei poti sa-i faci tu iaurt Mayei. Din lapte cu smantana. Eu asa fac, mai adaug si ceva iaurt ca numai cu smantana e prea dulce. Nu imi iese chiar iaurt, mai mult un lapte batut dar super bun la gust, si imi place si mie si ii place si lui Filip. Nu se omoara, pfuuu dar cu ce mancare se omoara fi-miu???, dar oricum e ceva. La noi se gaseste nu un fel de iaurt ci cateva zeci cred, dar dupa un conspect riguros al etichetelor, am ajuns la concluzia ca eu il fac cel mai natural. Stiati ca sunt iaurturi care contin amindon de porumb??? De regula cu cat e mai ieftin cu atat are mai multe bazaconii in el. Asa eu oricum cumpar 6 litri de lapte pe saptamana acum imi dau si eu seama ce cantitate industrala iau, dar uite cu toate astea se consuma de la o saptamana la alta, asa ca fac si iaurt tot din asta, ce sa mai cumpar prostiile lor...

Bey si sa nu uit iar: LOREEN, felicitari pentru noru-mea! Deci a luat-o la picior! BRAVO!!!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Bravo pentru rezultatele Biancai!

Bravo pentru Delia, care merge singura!

LA MULTI ANI ANA ILEANA, REBECCA-ELENA , DIANA MARIA!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput