cum poti muri nevinovat....
Raspunsuri - Pagina 3

tanita spune:
quote:
Originally posted by Lia
Tanita,iti sugerez sa (re)citesti regulamentul cu care presupunem ca ai fost de acord la inregistrarea ca membru pe forum.Considera interventia mea ca un avertisment pentru atacul la persoana prestat si incearca sa combati idei,nu persoane.nadajduiesc ca e limpede ca daca se repeta, voi lua masuri impotriva ta.multumesc pentru intelegere.
Am inteles, Lia.

Imi cer scuze, o sa ma autocenzurez de azi inainte.

michelle7 spune:
Am formulat o opinie care se pare ca a deranjat. Nu am combatut persoane ci o "asa-zisa" pregatire profesionala.
Tanita faci ce faci si tot din lac in put ajungi.

Lia spune:
quote:
Originally posted by tanitaquote:
Originally posted by Lia
Tanita,iti sugerez sa (re)citesti regulamentul cu care presupunem ca ai fost de acord la inregistrarea ca membru pe forum.Considera interventia mea ca un avertisment pentru atacul la persoana prestat si incearca sa combati idei,nu persoane.nadajduiesc ca e limpede ca daca se repeta, voi lua masuri impotriva ta.multumesc pentru intelegere.
Am inteles, Lia.Am formulat o opinie care se pare ca a deranjat. Nu am combatut persoane ci o "asa-zisa" pregatire profesionala. In manualele sau cursurile tehnice nu s-au inventat/descoperit inca "spamurile plictisite".
Imi cer scuze, o sa ma autocenzurez de azi inainte.
Tanita,nu pentru o opinie care a deranjat am intervenit,ci pentru atac la persoana."Notele" acordate si aprecierile negative referitoare la pregatirea profesionala a colegelor de forum intra cu succes in categoria atac la persoana.Daca nu esti de acord cu opinia expusa de unul dintre participantii la discutie,poti veni cu argumente impotriva ideii respective,fara insulte.
Nadajduiesc ca asta e ultima mea interventie pe acest topic(nu stiu mare lucru despre computere si implicit nu pot spune nimic util in legatura cu tema data:)) si ne putem intoarce la discutii civilizate on topic.
Va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi buna tuturor

Elise spune:
tanita,
iti inteleg dpdv logic reactia - nu te asteptai de la un programator sa spuna ca "spamu' s-a plictisit".
Asta deoarece el, spamu', nu are asemenea slabiciuni de rand.
Numai ca ai omis faptu' ca in spatele acestei actiuni reprobabile care se numeste spam stau parintii lui, "userii", "spammerii", care mai perie din cind in cind baza de date, comparind mailurile trimise cu feed-backu' obtinut.
De ce?
Pentru ca o baza de date cu adrese active e mai scumpa decit una (era sa zic moarta!) cu mailuri care nu mai exista demult.
pentru perfectionarea muncii lor, SPAMMERII sterg adresele de la care nu li se raspunde.
asta se poate sintetiza in expresia "spam plictisit".
era asa greu de priceput?
sau, ma rog, daca nu intelegeai fenomenu', era asa greu de intrebat fara sa jignesti pe nimeni?!
si nu, eu nu sint programator.... nici spammer. evident, nu sint nici SPAM PLICTISIT.
Elise

tanita spune:
quote:
Originally posted by Elise
si nu, eu nu sint programator.... nici spammer. evident, nu sint nici SPAM PLICTISIT.![]()
Elise
Pas parol, Elise.