cum poti muri nevinovat....
Raspunsuri - Pagina 2

Fiquelle spune:
Bine ca ai rezolvat...daca sotul ti-a facut adresa ca sa te verifice, sa vada daca te-ar interesa?...wow, ce sadica sunt!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

tanita spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Draga eu sint programator. Nu care cumva sa te duci sa apesi pe nimic din site-ul lor, nici macar remove from the mail list. Stii de ce? pt. ca astfel le confimri ca da, aia e adresa ta si iti vor trimite spam si mai si. Eu primeam intr-o vreme mesaje si mai si (XXX-rated). De unde pina unde nu stiu pt. ca nu ma uit la asa ceva. Nu le-am deschis niciodata. Pur si simplu le-am sters urgent si dupa vreo 2 luni s-au plictisit. la fel si astia cu mesaje de care zici tu, dupa ceva timp daca nu te duci deloc pe site-ul lor vor inceta. Fireste ca poti si bloca (sau incerca sa blochezi) dar ideea este nu deschide, nu raspunde, direct la gunoi! Asa fac cu toate mesajele nesolicitate.
Daca esti programator, da-mi voe sa te notez cu 2 si sa marturisesc ca mi-e rusine ca am avut rabdarea sa te citesc.

Llaura spune:
quote:
Originally posted by tanitaquote:
Draga eu sint programator. Nu care cumva sa te duci sa apesi pe nimic din site-ul lor, nici macar remove from the mail list. Stii de ce? pt. ca astfel le confimri ca da, aia e adresa ta si iti vor trimite spam si mai si. Eu primeam intr-o vreme mesaje si mai si (XXX-rated). De unde pina unde nu stiu pt. ca nu ma uit la asa ceva. Nu le-am deschis niciodata. Pur si simplu le-am sters urgent si dupa vreo 2 luni s-au plictisit. la fel si astia cu mesaje de care zici tu, dupa ceva timp daca nu te duci deloc pe site-ul lor vor inceta. Fireste ca poti si bloca (sau incerca sa blochezi) dar ideea este nu deschide, nu raspunde, direct la gunoi! Asa fac cu toate mesajele nesolicitate.
Daca esti programator, da-mi voe sa te notez cu 2 si sa marturisesc ca mi-e rusine ca am avut rabdarea sa te citesc.
Zi-mi si mie te rog frumos de ce zici ca ii pui nota 2 Adrianei? pe aicea suntem mai grei de cap asa si nu pricepem...

tanita spune:
quote:
Originally posted by Llauraquote:
Originally posted by tanitaquote:
Zi-mi si mie te rog frumos de ce zici ca ii pui nota 2 Adrianei? pe aicea suntem mai grei de cap asa si nu pricepem...
Mda, nu vorbeam de dureri de cap ci de spamuri plictisite.

Llaura spune:
Daca esti plictisita, gaseste-ti puiu' o ocupatie, de ex citeste pe aici pe forum, sa vezi ca se poarta politetea cu o tenta de amabilitate, da?

tanita spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Daca esti plictisita, gaseste-ti puiu' o ocupatie, de ex citeste pe aici pe forum, sa vezi ca se poarta politetea cu o tenta de amabilitate, da?
Stimata doamna, va rog solemn sa aveti amabilitatea sa recititi postarea mea iar cu voia celui de Sus sa reusiti sa va dumiriti ca nu eu sunt cea plictisita ci spamul colegei dvs. E foarte simplu. A avut nesimtirea sa-i bata insistent portile vreo 2 luni iar apoi s-a cam plictisit fara motiv saracu' si a renuntat.
Cu o deosebita consideratie, tanita.

Lia spune:
Tanita,iti sugerez sa (re)citesti regulamentul cu care presupunem ca ai fost de acord la inregistrarea ca membru pe forum.Considera interventia mea ca un avertisment pentru atacul la persoana prestat si incearca sa combati idei,nu persoane.nadajduiesc ca e limpede ca daca se repeta, voi lua masuri impotriva ta.multumesc pentru intelegere.

michelle7 spune:
quote:
Originally posted by tanita
Daca esti programator, da-mi voe sa te notez cu 2 si sa marturisesc ca mi-e rusine ca am avut rabdarea sa te citesc.[/font=Tahoma][/size=2][/blue]
ce e asta??? o gluma proasta???? si cel mai important din ce pozitie ii dai tu note adrianei????? ia pune repede CV-ul pe forum sa-ti verificam aptitudinile de profesor in domeniul informaticii !
PS . Mi se pare ca Tanita e un nick facut la misto pt ca nu au nici o noima mesajele personajului si absolut toate cele 13 postari sunt agresive fara motiv

Loma spune:
off topic tanita, daca ai o alta idee mai buna, poti sa o spui civilizat,
de fapt ce a vrut sa insemne raspunsul tau... ca eu nu pricepui nimic....vrei sa fii bagata in seama... topicul asta nu e concurs de programatori.... hoo ca e unul pe loc...
anyway sa-ti fie rusine....
ar trebui sa-i ceri scuze Adriannei 12
si acum sa continui cu seria emailurilor, primesc iarasi username-ul si parola prin email de la acel site, cica sa intru pe linkul indicat si sa le confirm parola, nu am intrat, chiar nu ma intereseaza...
insa cand deschid mesengerul vad ca multe persoane de sex opus au cerut sa ma adauge pe listele lor, multe mesaje aiurea, si chiar nu au nici o legatura cu site-ul de lovers......ciudat... poate cineva m-a confunat ... anyway atata vreme cat vorbesc civilizat nu prea ma deranjeaza... unuia i-am zis ca probabil ca confunda, si mi-a raspuns ca nu... e chiar seful meu.... ha ha daca si seful meu vorbeste romana si eu nu am stiut, inseamna a fost un mare actor....sau ma aflu in zona crepusculara

Llaura spune:
As zice ca te-ai inscris cu adresa aia pe un site oarecare, care apoi a vandut scurt toata baza de date de adrese la lovers.ro astia sau cum le zice. Se poarta din pacate, uite aici un exemplu la repezeala:
http://www.timesonline.co.uk/article/0,,26909-2102020,00.html
Sau ai pe vreun website, de exemplu la serviciu, link catre adresa de email in clar. Sau mai stiu eu ce fel de crapware ti-a pescuit adresa din calculator.
Mai bine renunti la adresa aia incet-incet si o pastrezi de sacrificiu adica pt register pe site-uri de genul cartea X gratis inscrie-te acum.