Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 7

danyalo spune:
M Oana si Carmen .cita ma primiti si pe mine?? Oana...daca nu te superi..palavrageste si cu mine!! please!! Am nevoie de incurajari!!!azi..semne clare... dare din ce in ce mai evidente..dureri de uter..ovare din cand in cand...asa ca maine o sa fiu super cadorisita... cu afurisitii!! taman de 8 martie...
ce chestie!!! Nu ca mi-as fi facut sperante...da nu de 8 martie...
Deci... alta luna...alte forte...poate si alte sperante!!!!
am sunat la cab. la Moisica..mi-a rasp. cred dna asistenta...dupa voce peste 40 ani...care nu a vrut sa ma programeze...pt. monitorizare..cica sa o sun pe. mobil pe Moisica.. pt. detalii asa ca maine o sun!!!
Asta e...mai vb..
Dany
PT. TOATE OPTIMISTELE SI NU NUMAI ( VISATOARE SI GRAVIDUTE)
VA UREZ UN 8 MARTIE 2006 asa cum vi l-ati dorit dintotdeauna..adica minunat!!!

mari-lu spune:
pana curand speram sa se fi intamplat Minunea mai ales ca visasem-doar sunt la capitolul visatoare-ca aveam un
si totul era atat de senin...dar , cum se poarta petele...m-au vizitat si pe mine.L-am trimis pe al meu sa cumpere un test de sarcina si maine il fac:daca e negativ asta e,mi-am stricat ziua de 8 martie,dar mai bine sa nu-i stric lui ziua de 9 ,cand e baba lui ,ca tare n-as vrea sa aiba parte de teste negative tot anul!Dar si daca e pozitiv!...

M Oana spune:
Dany iarta-ma, chiar imi pare rau ca nu ti-am vazut mesajul in timpul asta, dar am fost cu nasul in niste acte si habar nu am cum au trecut ultimele 2 ore, puteam sa jur ca mai mult de 15 minute nu m-am concentrat pe niste amarate de acte, pe care le aman de vreo 2 saptamani, ca simteam eu ca sunt cu bube si ma prind pana in ...........
Zici ca ai sunat-o pe asistenta si nu te-a programat? Adevarul e ca la eco te duci cam in ziua 10, deci nu neaparat intr-o zi de marti, de aceea nu te-a programat pentru martea viitoare.
Cel mai indicat ar fi sa o suni pe Moisica cu vreo 2-3 zile inainte de ziua 10, dar daca vrei sa stabilesti un plan de atac, asa cum am facut eu, poti sa o suni de maine.
Eu iti doresc sa nu fie cazul sa o suni.........
Mari-lu daca e pozitiv, faci cinste, eu deja ma pregatesc pentru eveniment.........

danyalo spune:
DRAGI ASPIRANTE LA TITLUL DE MAMICA SAU MAMICI
Fiecare īnceput de martie īnseamna pentru sufletul nostru, īnmiresmat de īnvierea naturii, o rascruce de fiecare data rascolitoare
care lasa īn urma trecutul, determināndu-ne sa ne unim īn fata noilor praguri, sa facem fata fiecarei provocari, sa īndraznim spre zile rodnice si clipe de īmplinire.
Fiinta prin excelenta sensibila si delicata, femeia se arata a fi īn momentele dificile, mai tare, mai realista si mai optimista decāt barbatul. Ea, care da viata, stie sa se lupte pentru viata, pentru bucuriile si normalitatea vietii.
Fie ca trezirea naturii la o noua viata, ca ziua de 8 martie sa va reverse īn suflet prospetimea primaverii, blāndetea, freamatul si culorile ei!
pt. toata lumea...
DANY

Carmen.cita spune:
Neata! OANA
, scuze ca n-am intrat aseara, dar am adormit devreme... eram in urma cu somnicul... Deci: am fost ieri la cabinet, ziua 10 folicul (ca si luna trecuta, tot pe dreapta) 14 mm (cel stang si-a luat o vacanta, a obosit saracul tot producand atatea luni la rand
), endometrul 6 mm
, mi-a zis sa iau estrofem si ma tot intreba de glera... nu am mai urmarit glera asta si sincera sa fiu nu stiu de ce are asa mare importanta daca tot ii introduce pe dansii acolo?
Aaaa, cred ca a vazut scorul deplorabil 9 de la inseminarea trecuta...
In sfarsit, i-am spus de lungirea fazei luteale si de petele din ziua 12 DPO si m-a intrebat daca am facut test, a zis ca e posibil sa fi fost o tentativa de implantare acolo (sincera sa fiu, in ziua cu petele am incercat un test care a iesit vag pozitiv, daaaaar era unul femina, ca n-am gasit altceva si nu l-am bagat in seama, oricum zilele urmatoare toate testele au fost negative)... Mi-a mai zis ca e bine ca nu vine cm mai devreme, atunci ar fi o prooblema... Deci m-am linistit cu asta.
In legatura cu stimularea: am intrebat daca luna viitoare pot face stimulare si a zis ca DA, deci fetelor, nu este impotriva stimularii (cel putin despre mine s-a lamurit ca sunt putin cam , asa ca nu a fost impotriva si nici nu a incercat sa ma convinga ca e mai bine FARA)... problema este cand o sa-i spun ca vreau sa fac cu MENOGON
! Dar pe cuvantul meu, eu clomifen nu mai iau! Imi subtiaza igrozitor endometrul si trebuie sa suplimentez apoi cu estrofem, care mi se pare periculos... Cam astea-s vestile mele, eu preconizez ca sambata voi face inseminarea. OANA
, tu ce vesti ne aduci? Astept cu interes!
AMELY, si mie mi-a fost dor de tine! Lasa ca scapi de paruiala, eu cred ca a uitat... oricum, ma bucur ca ti-am trezit interesul cu discutiile noastre, poate iese ceva bun de aici!
RAMI, stiu ca este diferita situatia Catalinei, dar eu cred ca daca luptam pe ambele fronturi (tratament la barbatei si stimulare la noi) sansele sunt mai mari, tu nu crezi asta? Vorba OANEI, mai multe tinte mai multe sanse de succes...
Dany, multumim de urare!
Mari-lu, daca iese pozitiv te vom trece pe lista cu mare bucurie!
CATA, draguta de Bia s-a rotunjit bine de tot, cred ca-i prieste lapticul! Sa creasca mare si sanatoasa!
Tuturor va trimit un buchet de flori de Ziua Femeii!

adelamaria spune:
O zi frumoasa si o primavara cu multe succese va doresc tuturor de ziua femeii! Mult optimism, speranta, curaj si rabdare in tot ceea ce faceti!
Eu ma pregatesc s-o sun pe Dna Dr., sa vorbim de HSG
Nu-mi place deloc ca trebui sa fac analiza asta, da' deloc, deloc...si zau ca uneori imi spun ca ar trebui sa am incredere in intuitia mea...Asta e!
Oricum, voiam sa va intreb ceva: ce stiti despre riscul de endometrioza dupa HSG? Nu vreau sa intre nimeni in panica, dar asa am mai citit si eu: ca daca e efectuata necorespunzator sau daca ...asa iti e sa fie...dupa HSG exista riscul sa faci endometrioza...Stie cineva ceva mai multe despre asta?
Eu am tot citit si de una si de alta si zau, ca nu pot sa vad legatura...dar am citit pe site-uri medicale, deci or sti ei ceva, ceva...
Va rog eu mult, daca stiti, spuneti-mi si mie...macar sa iau o decizie in cunostinta de cauza...
In alta ordine de idei, Ingeras, nu-ti mai face atatea ganduri negre...te rog eu! Trebuie sa speri in continuare! Noi te asteptam cu vesti bune azi, maine, da?
Tabi, sper din suflet ca n-ai mai zis nimic pentru ca petreci cu sotul de 8 martie si de...test +....TE rog eu, spune-mi ca petele alea s-au oprit la stadiu de pete...
Va pup dulce, am fugit! Astept raspunsurile voastre, daca stiti ceva!
Ade

Tabitha spune:
Petele s-au oprit pt. 4 ore, apoi au continuat, au denevit un rposu inchis dar tot nu e CM in toata regula. Asa ca aseara am pus iar utrogestan, azi dim. TB = 37,1. Astept azi sa vad cum evolueaza iar daca tot nu vine maine dimineata trebuie sa fac un test, sa stiu daca-i alba sau rosie.
Va multumesc ca va ganditi la mine.
Iar pentru ca azi e 8 martie, va doresc tot binele din lume, sa fiti iubite, fericite, sanatoase iar visul vostru cel mai aprins sa devina realitate.

veronici spune:
LA MULTI ANI !! Sa aveti parte de o minunata primavara si o zi a femeilor cat mai fericita pt.ca sigur anul viitor vom sarbatori multe de pe aici pe 8 martie ziua mamicilor !!
Eu sunt in ziua 10 de la ET,de doua zile am greturi dar nu matinale ca sa suspectez ci dupa fiecare masa. Fiecare masa inseamna si chiar daca mananc doar iaurt sau daca doar beau cafea,si greturi de genul: mi se pare ca mananc (sau beau) si nu se duc in stomac,raman undeva pe traseu..... Mi-oi fi dereglat bila? Stiu ca la o bila sunt dereglata dar aseara dupa ce am mancat (mai putin decat de obicei) stateam si ma rasteam la wc cu zambetul pe buze !!!! Sper si io ce sa fac!!
Pupici si inca o data LA MULTI ANI !!
http://photos.yahoo.com/verocika2002

slavmih spune:
Carmen.cita poti lua in loc de estrofen tinctura de marar de 3 ori pe zi cate 30 de picaturi.
La multi ani! de ziua femeii!

M Oana spune:
Adela chiar nu stiu ce sa-ti spun despre aceste statistici...
Pot sa-ti spun doar ca nu am auzit pe nimeni sa se fi pricopsit cu asa ceva,iar eu am facut HSG si nu am avut nici o complicatie. Ma gandesc ca daca ai deja endometrioza, prin presiunea substantei de contrast care se introduce la HSG se poate agrava situatia, dar sa te duci fara endometrioza si sa te intorci cu problema asta............
Tabi si Veronici tinem pumnii si asteptam vesti de bine.......
Slav in tincturi Carmenica e mama lor, nu pleaca de acasa fara Chanel Mararul sau cel putin asta a practicat pe anul 2005, si-o mai fi schimbat tactica pe 2006. Cand stimulezi foliculii natural, stimulezi si endometrul tot natural, dar cand ai ajuns pe mana medicamentelor, suporti riscul pana la capat, mergi pe mana medicamentelor si te rogi sa nu te incadrezi in reactiile adverse atat de pe larg descrise.........
Carmenico nici la mine Moisica nu a zis ieri ca nu face stimulare, chiar a fost incantata de idee.
Luna asta a fost de acord sa-i dau sotiorului o doza puternica de dostinex pentru prolactina (pana acum spunea sa-l las in pace), iar eu trec pe ova-mit 1/2 tableta pe zi din ziua 3 pana in ziua 10, iar estrofem din ziua 6 in ziua 12. Am citit ca fetele au avut multe reactii adverse, dar sunt hotarata sa trec prin asta, am asteptat destul 12 ani de zile o MINUNE.
Stiu ca al meu nu e premiant la , dar in 12 ani macar un
tot se gasea sa-si faca datoria, de unde trag concluzia ca trebuie sa incerc si eu sa umblu la 'aparatura' mea, indiferent cat de normala pare ea.
Oricum, n-as avea curaj sa fac FIV, pana nu experimentez niste stimulari usoare.
Moisica mi-a zis ca cele mai multe cazuri de reusita in situatii inexplicanile, au fost cele in care dupa stimulari s-a schimbat CEVA in mecanismul interior si s-a ajuns la sarcina. Cazul Tiei se incadreaza foarte bine in acest exemplu.
Am sentimentul ca trebuie sa risc pentru a castiga, nu pot astepta inca 5-10 ani sa se intample MINUNEA, fara sa fac nimic.
Iar daca lucrurile scapa de sub control, ma opresc din proceduri si adopt.