Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ce drag mi-e de voi, mai vorbaretzelor!

Adela, eu zic ca 1 mil. este suficient! sa nu cadem in extrema ailalta acuma, sa-i indopam cu $$$ si pe urma nu uita, eu am zis ca la Ranga era asa, ori fetele povesteau ca la alti dr-i e mult mai acceptabil. Iar Moisica oricum e la fel de profesionista, indiferent cat ii dai... Deci nu te mai framanta, ok? Da-i 1 mil si gata!

Carmencita, Rami, Oana vad ca va ganditi serios la stimulare... Da, eu zic ca (vorba lui Cata) trebuie bifata si chestia asta odata si odata...
Eu sunt tare curioasa cum ovulez luna asta, mai ales ca vreau sa mai vad si ovarul drept la treaba, ca destul s-a odihnit 3 luni. Daca nu ovulez prea grozav, fac mai intai laparo si pe urma incerc si eu stimulare... Ceva-ceva tot o iesi din toata treaba asta... zic io!

PS da sunt ziua 10, Adela, asa ca numaram impreuna, cu tot cu Carmencita

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Amely iti trimit neste de pe aci din Austria

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Am ajuns si eu acasa, dar am la treaba.........
Ma dezbrac, comand ceva la chinezesc, imi trag actele in fata si promit sa fiu cu un ochi in acte si altul la voi.......
Ce bine ca are si al meu treaba si asa s-a amanat cina in oras, ca oricum la ce 8 martie insangerat avem pe anul asta, mai bine muncim ca sa uitam...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

LA MULTI ANI!Sa dea d-zeu ca luna asta sa aduca pe Dc cat mai multe .Va pupic!

Mergi la inceput

Adela eu zic sa dai in total 1 milion, vezi tu cum imparti, dar mai mult de atat nu are sens sa te arunci.
Trebuie sa dai la medic si la radiolog, iar eu as da 50 RON la medic si 30 RON la radiolog, eventual niste atentii cu ocazia zilei de 8 martie.
Nu-ti pot spune sumele pe care le-am dat eu, deoarece am facut HSG cu o prietena, dar daca nu-mi era prietena, asa ma pregateam sub aspect financiar.
Rami am atatea sa-ti zic si atatea intrebari sa-ti spun si asa prost stau cu timpul.........
Cica ziua 1 nu a fost luni, cand a inceput incetisor sa se transforme in rosu cam pe la ora 8-9 seara si s-o apuce la vale armata rosie, ci marti, deci azi sunt in ziua 2 si maine ma apuc de ova-mit, ZIUA 3.
Faza luteala de 18 zile cica e din categoria "sanatoasa tun", adica e la fel de normal ca atunci cand e de 16 zile, progesteronul e bun si nu se poate numi dereglare. CM-ul nu e o chestie matematica care sa vina la ore fixe, iar 18 zile nu e semn de nimic rau.
Pana la operatia laparoscopica spuneai ca foliculii nu se maturizau suficient. Asta inseamna ca ajungeau cam pana la ce dimensiuni? La mine se sparg la 20-22 mm si vreau sa vad unde ma incadrez.
Tu la clomifen (ovamit) ai avut mereu numai un folicul?
Carmenico ziua 3 scrie pe foaia mea, daca stiam ca 8 zile e cam mult (4 pastile) o intrebam pe Moisica de ce asa doza. Oricum, farmacista a zis ca asa doza mica ea nu a mai pomenit in cariera ei.
Cat despre estrofem eu nu am nici o retinere sa-l iau (acum 4 luni cand l-am cumparat ma uitam la el ca la necuratu'), deoarece endometrul meu chiar e cam neserios in activitatea lui. Nu am avut niciodata valoare mai mare de 9 mm, dar s-a intamplat la inseminare sa am si 8 mm, avand estradiolul destul de la limita inferioara.
Cat despre ovamit eu sunt bucuroasa sa apelez la el pentru inceput, mai ales ca menogonul stiu ca este injectabil si se face undeva in burtica, de-mi vine sa lesin numai cand ma gandesc......

Mergi la inceput

oana io faza super optimista

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Lianoooo treci la distractie, ca te alerg acu' mai tare decat te alearga grasu' tau!!!!!!
Cum e la austrieci???
Viena si Tirol-ul sunt 2 iubiri pe care nu le voi uita niciodata, desi iubirea mea cea mare tot Paris se numeste...........

Fetelor cand va intoarceti de prin baruri sa-i spuneti si gagicii care s-a autopedepsit sa stea cu nasu' in acte, daca de la clomifen a-ti avut senzatii de greata, ameteli si alte alea, ca asa spun alte fete, pe la alte capitole. Eu suport foarte bine medicamentele, dar totusi ma gandeam sa intreb la ce sa ma astept..........

Mergi la inceput

io ma distrez oana..da nu pot sa rezist sa nu vaz ce faceti si voi..mi se oferi ocazia in seara asta si uite ca profitai din plin..iti dai seama io sunt in vizita acu pe la un neamtz..si uite ce impresie facui..ii si calarii calc..saracu el vb cu mine si io ii tot zic ya..ya..adica da..da...stii ce.mi zisa?????nu acu trebuia sa.mi raspunuzi nu.
dehhhh..fac impresii proaste si pe.aci..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Oana
Eu la fel ca tine nu am avut reactii adverse de la clomifen ( apropos...ori ca-i zice ova-mit ori ca-i zice clostylbegyt tot acelasi draq e!!!)... O prietena de-a mea insa...era sa-si verse tot din ea de la el!!! Mai vb. .. Eu sunt inca in asteptare!! si mor...de nervi..caci cu cat intarzie mai mult cu atat se lungeste mai mult agonia!!! caci semnale ar fi ca vin uratii !!
Dany
imi trimiti un Pm. cu ce ti-a dat tie pe reteta...ca sa rumeg si io!! Please!! asta daca ai timp...extra..si pt. mine!!! daca nu...asta e!!
Io nu am sunat-o azi pe Moisica caci inca semne clare-clare nu-s ci doar niste chestii filamentoase maronii pe care de obicei le am inainte de ciclu!!!
Pupici la toata lumea!!!
DANY

Mergi la inceput

Dany eu inca nu stiu cum e cu reactiile adverse, deoarece maine iau prima pastila de ovamit/clomifen din viata mea. De-abia astept sa vad efectelele, mai ales cele de ......
Vrei sa-ti dau reteta mea de stimulare? Apai ovamit 1/2 pastila in zilele 3-10 si estrofem in zilele 6-12, asa cum am mai zis.
La Moisica ieri m-am dus inarmata cu urmatoarele: hormonalele din ziua 3, HSG si foile cu valorile de la inseminarile anterioare (pentru foliculi, endometru). Pe baza lor a stabilit schema de tratament, care cred ca e comuna......
Important a fost mai ales FSH-ul de 7 si controlul pe care mi l-a facut in ziua 1 pentru a se asigura ca nu e nici un chist sau fibrom aparut in ultimele zile, peste noapte ........
Eu iti doresc sa nu mai fie cazul.......

Mergi la inceput