Endometru, ovulatie, monitorizari - 113
Raspunsuri - Pagina 9

bubulina1 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ASPIRANTELOR, VIITOARE MAME!
Tabi imi pare rau ca inca nu stii nimik sigur. Daca ai indoieli, opreste utrogestanul. Daca este sarcina, corpul o va sustine cateva zile singur, daca nu o sa-ti vina uratii in 3 zile (eu sper sa nu).
Megbeng, ma bucur ca te-ai intors cu forte noi si speranta! Iti doresc sa pleci repede la mamici!
Cu toate ca vremea de afara se incapataneaza sa ramana urata, eu va doresc o primavara frumoasa, plina de optimism si de realizari!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Amely spune:
Wow, Meg, da' stiu ca ti-ai facut lectiile! Nu stiam ca utrogestanul are atatea valente, credeam ca e doar pt. progesteron. Uite ca mai invata omul...
Ingeras, si mie mi-a umezit ochii msajul tau, si te-am inteles atat de bine... Pe de alta parte, caut sa-mi mentin echilibrul interior si sa uit de aceasta problema care uneori trebuie sa recunoastem ca ne subjuga... Ai perfecta dreptate, trebuie (si reusim!) sa ne gasim puterea de a ne simti implinite in prezent, cu ceea ce avem, care nu e deloc putin, si sigur va ramane destula dragoste si pentru copilasul care va veni pana la urma, negresit, mai devreme sau mai tarziu!
Bubuleana, uite o pentru modul pozitiv in care gandesti! Asa da!
Azi merg la eco, ziua 10-a... Nu imi fac eu mari iluzii, dar sunt super vesela si abia astept sa sarbatoresc 8 Martie diseara cu sotul! ceea ce va doresc la toate!
Stu, si iti pove maine daca m-a certat pana la urma T.
Frumoase doamne, va urez si eu din toata inima LA MULTI ANI de 8 Martie, sa fiti toata viata cele mai iubite, fericite
si implinite
femei din lume! Iar aceasta primavara sa va astearna numai zambete pe chipuri si sa va aduca ceea ce stiu ca va doriti cel mai mult: bebeii mult visati! Sa ploua cu flori
si cu
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

asi spune:
LA MULTI ANI DE ZIUA FEMEII!
Va doresc o primavara minunata!
Cate o pentru fiecare de la Razvan.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

megbeng spune:
tabi, sunt peste tot unde esti si tu!!! vii si arunci asa, cate o TB si fugi, eh? hai, ca ai numa semne de bine, dupa cum sigur ti-ai dat si tu seama....tu citesti povestile de la "nasterea pe glob"? ai vazut cate fete au ramas/au facut testul in zile absolul speciale? e 8 martie, merita sa iti faci cadou un test de sarcina. POZITIV. dupa cum iti ziceam si la aspirante...ni-l arati noua, tu nu te uiti, ce zici?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Tabitha spune:
megbeng: Stiu ca pt. relevanta testul trebuie sa fie facut din prima urina. Plus ca nu am de unde sa cumpar acum un test, sunt la zeci de km distanta de oras... De aceea planul e sa cumpar testul diseara si daca e cazul sa il fac maine dimineata. Daca va fi pozitiv, voi avea si maine un motiv de bucurie, daca va fi negativ stiu cel putin ca nu mi-a intristat ziua de azi. Oricum, azi e baba mea. Va tin la curent cu noutatile, dar prefer sa nu ma mai implic f. tare. Astept cuminte, in banca mea, finalul.
Voua va urez o zi plina de reusite si de impliniri care apoi sa va insoteasca tot anul.

ingeras26a spune:
toate fetele frumoase si curajoase, dar mai ales optimiste!
La Multi Ani viitoare mamici! Sa fiti fericite si sa va bucurati de cea aveti si de ce veti avea!
Eu sunt ok acum, dar am inceput ziua groaznic, pt ca m-a durut burtik rau de tot (m-a intepat), de nu puteam sa stau in picioare. Apoi am avut niste probleme la serv, dar sunt ok acum si cu astea...
Sunt in z26 si nu astept CM de loc!
Sa aveti o zi mnunata!!!
Pupicei, Ingeras

mexxa spune:
Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, o stea de iubire si un soare stralucitor ca sufletul tau bun.LA MULTI ANI!!
Va pup pe toate!!9+
http://community.webshots.com/user/mexxa

ingeras26a spune:
Fetele, va urez o "primavarutza" minunata, sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti toate burticutza cat mai curand!
P.S. "primavarutza" este din reclama...enervanta!
Pupicei si un 8 Martie minunat!
Ingeras

melutzica spune:
Tabi,meiii, si baba mea e tot azi,si de ani de zile mi-o aleg tot pe 8 martie.hai ca poate e cu noroc acum.Cel putin la mine e o vremeeeeeee de toata frumusetea