Endometru, ovulatie, monitorizari - 113
Raspunsuri - Pagina 8

stuart spune:
Bianca, as fi vrut eu sa stau mai mult in Ro dar din pacate biletul meu a fost cu data fixa si pe de alta parte saptamana asta am tot felul de programari. Cat priveste optimismul meu...cam lasa de dorit dar incepe sa creasca alaturi de voi.
Sa stii ca nu am uitat de naprasnic, suna-ma sa fixam o intalnire.
Amely, multumesc iubita, am retinut! Veveritele mele se comporta de parca au consumat branca ursului in exces...dar e semn bun, se apropie primavara! Iti trimit ID-ul meu de Skype pe PM.
Rami, imi pare rau ca nenorocitii nu s-au lasat pacaliti nici de data aceasta!
Megbeng, la
!
Kitta, tin pumnii sa primesti astazi cadoul cel mai pretios si bine meritat!
Va dulce pe toate si va urez un 8 MARTIE FERICIT.
LA MULTI ANI !
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

danyalo spune:
DRAGI ASPIRANTE LA TITLUL DE MAMICA SAU MAMICI
Fiecare īnceput de martie īnseamna pentru sufletul nostru, īnmiresmat de īnvierea naturii, o rascruce de fiecare data rascolitoare
care lasa īn urma trecutul, determināndu-ne sa ne unim īn fata noilor praguri, sa facem fata fiecarei provocari, sa īndraznim spre zile rodnice si clipe de īmplinire.
Fiinta prin excelenta sensibila si delicata, femeia se arata a fi īn momentele dificile, mai tare, mai realista si mai optimista decāt barbatul. Ea, care da viata, stie sa se lupte pentru viata, pentru bucuriile si normalitatea vietii.
Fie ca trezirea naturii la o noua viata, ca ziua de 8 martie sa va reverse īn suflet prospetimea primaverii, blāndetea, freamatul si culorile ei! pt. toata lumea...
DANY

Mirona spune:
La multi ani tuturor femeilor!!!
sa aveti parte de o primavara calda, numai iubire si relax in jurul vostru ... si sa iesiti din primavara cu minunea deja in burtik - asta va doresc. Numai bine.
Miro

Desenele Adnanei

Tabitha spune:
Buna dimineata tuturor. Va informez doar asa, din scurt. CM nu a venit inca pe bune, dar ii simt respiratia in spate. Asa ca aseara am pus iar utrogestan, TB azi dimineata 37,1. Daca azi nu vine ca lumea, maine dimineata fac test, ca sa vad daca mai are sens sau nu sa prelungesc agonia. Va multumesc tuturor celor care va ganditi la mine, nu risc sa va zic numele la toate, ca sigur uit pe careva si o sa-mi dau apoi cu parul in cap.
Iar pentru ca azi e 8 martie, va doresc tot binele din lume, sa fiti iubite, fericite, sanatoase iar visul vostru cel mai aprins sa devina realitate.

melutzica spune:
Buna dimineata si 8 Martie fericit la toata lumea
primavara sa va aduca in suflet numai iubire,fericire ,sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
Va pup pe toate cu caldura si dragoste

melutzica spune:
Megbeng,multa multa bafta si iti tin pumnisorii cat mai starnsi
Tabi,hai ca este tare bine si la tine,,eu ti-am zis ca va fi bine nu??
Acum asa vrea sa va intreb ceva:pt ce se ia utrogestanul ca va tot aud vorbind de el,cand se ia ,si care sunt efectele secundare( presupun ca este pt sustinerea sarcinii nu?)??
Si va pup inca o data pe toateeeeeeee

megbeng spune:
pai UTROGESTANUL e un progesteron care ajuta la fixarea sarcinii, ingrosand endometrul in primul rand si avand si restul actiunilor unui progesteron:scade excitabilitatea fibrei musculare miometriale, reducand astfel contractilitatea, actioneaza si pe glanda mamara (rol mamogenetic) si intervine chiar in procesul de toleranta imunologica (asta e noua, ieri am aflat-o, la gineco)..ma rog,plus alte actiuni sistemice , adica nu neaparat tintite pe aparatul reproducator: scade motilitatea tractului gastro-intestinal (de unde si greatza
), actiune antiinsulina (creste glicemia nitel, sa treaca si la bebe, ca el e mic si are mare nevoie ),etc
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Tabitha spune:
melutzica: utrogestanul se ia pt. sustinerea sarcinii iar cantitatea variaza: de la 1 capsula pe zi la chiar 6 (din cate am auzit niste cazuri). Despre efecte secundare nu stiu ce sa iti zic.

melutzica spune:
Tabi,,m-a lamurit megbeng super,dar tu esti cea mai super mai ales daca faci un bebe mic