Endometru, ovulatie, monitorizari - 113

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Amely ,Cristinna

Eu ziua 2 asa cum ma asteptam.Maine ma duc la analize si cand am rezultatul stabilim cu dr cum fac laparo.Apoi om mai vedea.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Cristinna: cand faci testul?? ar fi cazul daca ti-a intarziat, nu?
vreu sa te vad

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Asi eu inca nu sunt cu rushii pe cap, dar azi sau maine sigur apar ei dupa simptome. Eu am vb cu dr si sigur facem laparo la inceputul lui aprilie, asa ca nu scap nici eu.
Te si pe tine si pe Razvanel.

Cristinna

Mergi la inceput

Bubuleana scumpa, nu fac nici un test ca simt rushii cum stau la cotitura. Sunt in ziua 28 azi, ziua 15 DPO, deci da sunt in intarziere deja, dar dureri de burta ca inainte de ciclu am de 3 zile , la fel si durerile de spate. Ba mai mult asta e a 2-a zi cand am o durere de cap de abia mai vad. Deci, iti dai seama ca nu are rost sa stric acum un test de sarcina
Te dulce.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Cristinna, draga mea, fa-ti un test daca ti-a intarziat! nu esti macar asa putin curioasa?? macar scapi de indoieli
dar prietena mea care tocmai a ramas mi-a spus ca s-a simtit EXACT ca la ciclu inainte sa afle ca e adica: dureri de burta, de spate, de cap cele specifice fiecarei invazii ...
asa ca nu spune ca n-are rost: sansele sunt 50-50
ia vezi mataluta
eu iti tin pumnii!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cristina, si pe mine ma durea burta vag, exact ca la ciclu in luna in care am ramas!! mergeam la baie la fiecare jumatate de ora, dar chilotul se incapatana sa ramana impecabil (stiu ca in per aiaam purtat doar chilotei albi, sa nu existe dubii)...jena aceea vaga s-a mentinut cateva zile bune!!! fa un test !!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moldoveancooooooooooootip ca sa ma auzi..ca sunt cam departe..
hai la muica si da mana..
hai toate fetele care intrarati in razboi

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

bubuleana, megbeng mai stau pana maine si daca nu vine nici atunci o sa-mi fac un test. Sincer, motivul pt care ma incapatanez atat de tare este din cauza ca durerile de burta si de spate sunt exact exact la fel ca si inainte de ciclu, fara nici un fel de diferenta. Eu dureri de cap nu am avut niciodata inainte de ciclu, asa cum am acum, dar asta poate fi si din cauza vremii schimbatoare.
Mercic la amndoua si va dulce

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: dau mana, dansam impreuna. Insa nici pana la ora asta nu a venit CM-ul. Tu distreaza-te si vezi sa fii cu bebe la purtator, ca altfel nu se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

haideti, mai! nu putem inchide capitolul fara, ca doar asa preconizasem, nu?

tabi, la tine sunt sperantele cele mai mari..nu am intereseaza cum, da tre sa scoti un test pozitiv imediat, ca inca vreo 3-4 postari si se inchide cap 113
a, cristina, nici pe tine nu te-am uitat!!!!

p.s tocmai am remarcat ca pe ditamai forumul de mamici si burtici... nu exista emoticon cu barza!!!!! poate ne aude cineva?!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput