Endometru, ovulatie, monitorizari - 113
Raspunsuri - Pagina 13

Tabitha spune:
MOana: iti multumesc pt. explicatii. La mine petele maronii sunt in fiecare luna, asa ca asta nu-i un criteriu, decat ca sa zic ca sigur imi vine. O singura data am uitat sa pun utrogestanul, duminica seara, si l-am pus luni dimineata (am zis eu in capul meu ca se compenseaza
). Luni au aparut petele pana marti dupa-amiaza cand au incetat pana ieri. Oricum, ar trebui sa vina azi sau cel tarziu maine, ca oricum diseara nu mai pun utrogestanul. Abia astept sa fac planul de bataie pe luna asta, numai ca tre sa caut si medic, ca dr. mea e la operatie
Cred ca o comit tot cu Moisa!!! Te pup si sa auzim de rezultate bune
Stii, la mine e mai greu cu monitorizarea, ca stau la 400 km de Bucuresti si in dr. din oras nu mai am incredere, ca mi-au spus pe invers decat era in realitate in trecut. Asta e. De aia eu tot incerc cu TB, macar sa vad vreun grafic cat de cat, sa-mi dau seama cum functioneaza organismul meu, ca in rest nu am semne deloc.

Amely spune:
Catty, de ce zici tu ca ai mucus ca la ovulatie? e complet transparent si ff apos? ca daca e mai albicios atunci e doar secretia normala de dupa ovulatie... care si la mine e prezenta DUPA, deci nu e nimic ciudat. Cu intepaturile de ovar, nu stiu ce sa zic... si eu am senzatia asta uneori dar nu are nici o legatura cu ovulatia. Iti tin pumnii sa se intample luna asta!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Cristinna spune:
bubuleana si eu vin cu voi la al III-lea razboi mondial imediat ce se arata uratii astia care acum isi fac de cap si s-au hotarat sa intarzie un pic
, dar isi fac simtita prezenta prin durerile de burtica si de spate
. Deci sa-mi tineti si mie un loc pentru batalia din martie
.
fetelor, ma chinuie o durere de cap de abia mai vad...si ieri a fost la fel
Cristinna

catty spune:
AMELY, mucusul este dens si gelatinos, asa cum este in ziua cu ovulatia, numai ca este o contitate mult mai mica. Si apare numai dimineata la prima urina si seara la ultima urina, si de aici nedumerirea mea. Ce o insemna, om vedea noi luna asta.
Ma alatur si eu celui de al treilez razboi mondial, ca poate asa o sa fie bine pt toate.
catalina

felicia_ spune:
Tabi, , esti o curajoasa in fata careia ma inclin cu respect!
. Madaluta, ia exemplu!
Eu inca nu ma alatur participantilor la al III-lea razb, abia pe 7 martie am ovulat ( z 18), deci suntem in armistitiu!
Nu mai iau nici temp, incerc sa nu ma mai gandesc la asta, si sa ma bucur de semnele primaverii... Abia astept sa scap de hainele groase!
Pupici tuturor!
Poze1Poze2

Tabitha spune:
Fetelor: am tot citit, dar nu mi-e clar ce e cu mucusul asta si cu glera de care tot intreaba Moisa. Imi explicati si mie, va rog? Multumesc mult de tot.

rami 73 spune:
Tabi, asa cum spunea si Amely, mucusul pre-ovulator trebuie sa fie ca un albus de ou, adica transparent (nu opac, ca cel de dupa ovulatie) si usor apos. Moisa te intreaba de asta, ca sa se orienteze oarecum privitor la momentul ovulatiei, intrucat nu numai dimensiunea foliculilor (constatata ecografic) e relevanta, ei se pot sparge la diverse dimensiuni (la tine am observat ca ei cresc mai mult, de exemplu).
Tabi, eu mai am insa o nelamurire. Nu inteleg de ce la IAD, donatorul a avut dupa preparare numai 42 mil/ml (parca asa ai spus, nu ?). Mi se pare cam putin, chiar si dupa decongelare ! As fi zis ca donatorii au macar 100-150 mil/ml. Sotul meu a avut mereu la inseminari 60-80 mil/ml (A+B), odata chiar si 120 mil/ml, si am facut 14 inseminari ! Te rog eu, data viitoare intreab-o pe Moisa cum e cu nr. asta, ca mi se pare cam ciudat... Oricum, am si eu de gand sa abordez subiectul asta cu ea data viitoare si daca aflu ceva, iti spun. Bine, au fost fete care au reusit si cu 10 mil, dar... nu cred ca putem generaliza, totusi. Nu vreau sa te descurajez, departe de mine, dar e bine sa gandim lucrurile la rece si sa ne luam toate masurile ca lucrurile sa decurga bine. Te si priveste doar INAINTE, ok ?
rami

Tabitha spune:
rami: nu stiu de ce a ales un donator cu un scor asa mic, poate ca abia ala corespundea semnalmentelor fizice ale sotului meu. Habar nu am. Oricum e trecut. Sa vedem ce-mi ofera data viitoare. Daca nu, poate gasesc eu vreunul cu spermograma mai buna Merci pt. lamurirea cu mucusul. Banuiesc ca e tot aia cu glera.