Bebelusi de iulie-august 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Aldebaran,cred ca ma intrece...rau de tot...E sugubat, profitor, smecher, terorist si ranjit...si taaaare papacios!!!

Dar e mult mai beculet decat Aris...as vrea sa ii semene lui tat-su la par ca eu am 5 fire laiete si stinghere pe ditamai capul...cutia craniana goala si pe dinauntru si pe dinafara...bate vantul....

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

joker -lasa ca are timp baiatul sa-i creasca perisorul! Cel putin nu i se umple parul cu mancare ca la al meu. Si daca zici ca-i papacios, mi-ai atins punctul sensibil, ca al meu...

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Pai noi am mostenit-o pe mami la toate, pana si la modul in care dormim...numai eu si progenitura mai avem ochii deschisi prin Berceni ca toata lumea doarme...

Stai linistita, pare bine, nu stiu ce dimensiuni are dar e ok...nici nu e nevoie sa iei drept etalon dimensiunile standard sau alti bebelusi..fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, in mare masura "transmis genetic" de parinti...Ia vezi, nu te recunosti cumva in comportamentul asta?Sau sotul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Buna, fetele!

Anis si Ingrid, va asteptam!

Kulta, super casa! sa o stapaniti sanatosi ... ma ingrijorez ca are Sebi alergie... cum? cum ai depistat? ai facut analize?

Irina, Cati, vazut filmuletzele !

Vali, pozele noi cu David ... da! ai dreptate avem ce admira! si cum e ? radeai pe sub birou?! MAI PREGATIM NOI CEVA... TU SA-TI PREGATESTI HARTII DE ARUNCAT!!!

Albinutzza, e tare Luca cu mingiuca lui...

mey, da mari sunt unii... fac la olitza?!

A! urez bun venit noilor mamici!!!!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Simona, asa fac si pe la noi.. ne cheama sa stam sa asteptam dupa alti bb...da antirujeolicul se face in program sau vrei tu?

eu am fost la supermarket, am cumparat -stiti voi- pampers, serv umede, cereale de trei tipuri! sa vad ce-i place la " goanga" mica ... Vali e una dintre alintarile mele!

Sanatate puiutilor bolnaviori!

fug ca ma striga!somnic usor!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Edutzu gandeste, papand dozatoarele mamei, in acelasi timp in care mami scrie cu o mana-lenesu s-a lungit la mine in brate-:"Mamaaaaaaaaaa, ce suzeta faina mi-am tras!"

Daca l-ati vedea cum face cand se joaca cu tzitzi, dupa ce s-a saturat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Gianina- succes la cura! Sa dai jos cate kg vrei tu!

Corina- eu cred ca sunt frati!!!!! Tocmaima plangeam acum cateva zile ca imi murdareste ochelarii, mi-i scoate de la ochi si daca nu ii baga in gura da cu ei de pereti! Iar de par se prinde asa de tare ca ma ridic cu el infipt in par! Si cand ma uit in manute sunt pline de par!

Irina- pai cred si eu ca nu mai ai rabdare! Revedere placuta! Eu filmuletele nu le pot vedea ca mi-a ramas o eroare de cand ma uitam la ale lui Cati, ca si cum ar fi un virus si nu ma lasa! si nu am curaj sa-i spun sotului ca i-am mai umplut de vreo 2 ori calc de virusi si cred ca turbeaza! Si asa l-am cam dat la o parte cu DC!

Albinutzza- f de acord! Dar cum poate vedea 8 copii in 15 min? Ca Mario a fost bolnav si nu ii fac nici un vaccin pana nu il vede daca i-a trecut! De ce nu pune mai tarziu sa vina si dr si intai sa ii vada pe toti si apoi sa-i duca la vaccin! Iar de papa, si Mario a avut vreo 2 sapt si ceva in care nu mai papa decat 10-15 lingurite de fructe si de piure de leg iar mancarica de seara 4 lingurite! Dar apoi i-a rev pofta si papa de radea tot! Au per in care nu mai cres si papa mai putin. Iar de iaurt, a mai papat pana acum? Ca Mario pot sa i-l pun in orice ca nu il vrea!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Mirela- ne bucuram pt ea, sa se faca bine repede si sa vina acasa!

Corina si Irina- nu fiti suparate ca o iau ei deodata! Nici Mario nu statea in fund pana cand i-am luat tarc, si apoi a inc sa stea cam jum-3 sf de ora. Dar o zi intreaga am cam stat de el sa-l pun in fund sau sa-l tin cand se dezechilibra si era aproape sa cada.

Cami- pai daca ai plecat cu ea sanatoasa si cand ai ajuns ac era bolnava mai mult ca sigur nu e de acolo ca tb sa treaca cateva ore bune sau chiar o zi pana la efecte! Dar mai mult nu mi se pare normal sa te cheme cu ea sanatoasa in aceeasi zi cu bbi bolnavi! Daca nu iti place schimb-o ca e cel mai bine sa fii deplin multumita de dr tau!

Mergi la inceput

Starchi- felicitari pt puiul cuminte care face la olita! Bravo voua! Nu vreau sa te sperii dar alergia se manifesta prin bubite, iar ce descrii tu seamana a dermatita atopica (sper sa nu gresesc si sa rada Diana si Dede de mine!). Du-te mai bine la dr si iti va spune cel mai sigur ce e de facut! Eu i-am dat ficat si nu a patit nimic dar nu e o regula!

Vali- da, e super ideea, nici eu nu ziceam sa ne intalnim pe vremea asta super urata! Nu vedeti ce e afara iar???? Halal primavara! Iar poze nu vad altele noi, sunt tot cele de ieri! Pupici oricum lui Davidut! Porecle- ehe, multe! Cel mai des e Galusca (vad ca si tu o fol), veselie, ursache, guguloi, branica (mi se pare ca seamana cu Bran, perechea lui Stan), tuturas, etc, nu imi mai vin in minte acum dar sunt f multe, cum imi vine la gura!

Mergi la inceput

Albinutzza- pai la dim asta esti pe primul loc!!!!! Chiar voiam sa le spun fetelor sa te asteptam ca din ce am vaz in poze esti tare dotata, dar am uitat! Sa stii ca pe Mario l-am vaz ca se oracaie (si la fel inghite dca ii spun nu) daca ii bag in gura cand nu se asteapta (cand rade, cand se uita la tv, cand se joaca cu ceva etc) El tb sa fie atent la mine cand papa si sa deschida gurita voluntar ca altfel nu merge!

Deny- cred ca e la fel ca a mea (si mai are cineva la fel, dar spre rusinea mea nu mai stiu cine!) si al meu are treaba cu bila aia care se invarteste! Se tine de o parte cu manuta si cu cealalta manuta roteste bila! Lasa ca se prind ei pana la urma la ce fol!

Gia- felicitari plimbaretului! Sa stii ca si mie mi-a facut mofturi mari cu papa cand era rosu in gat, iar daca e combinat si cu dintii....esti halita! Nasol! Sper sa va treaca repede ambele neplaceri si sa papati bine cu dintisorii noi! Pupici!

Ella- pai e minunea asta care se face la 7 luni si este tare contestat de unii si laudat de altii! Offf, sper sa fie bine! Eu nu ma plang ca ma chiama sa astept dupa alti bb ca nicidata nu am facut-o, nu a, ce-i reprosa ca am asteptat max 5 min daca era cineva in cab, altfel sunt prima! Pe mine ma nemultumeste ca tb sa ma duc musai sa 11.45 cand noi papam marul si ca dr nu are timp sa-l vada! Si daca dr nu-l vede eu va spun cler! Nu ii fac nimic!!!!!!!! Dau cu ea de pamant daca insista dar eu pana nu sunt sigura ca Mario nu mai e racit nu-i fac nici un vaccin!

Joker- iar ai de lucru? Nopti albe? Spor la invatat daca inveti si azi! Pai ce alta suzeta o mai are pe mami la capat si mai sta si tolanit in brate cand e cu ea in gura! CA o suz normala i-o pui cand sta singurel in pat! Normal sa-i placa baiatului!

Mergi la inceput