Bebelusi de iulie-august 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
Simonaci79 spune:
Fetelor- sa ma plang si eu! Nu stiu ce a avut Mario azi dar toata ziua s-a vaicarit! A plans si s-a miorlait si ar fi vrut numai in brate!!! Sa inceapa dintii si la noi? Pai daca o tine asa pana ii ies vai de capul meu! NU a stat o sec linistit, si plangea aproape in continuu!Si mi-am dat seama ca de cand a inceput sa planga la culcare destul de tare si de multicel, coincide de fapt ci ziua in care i-am scos debridatul! SI eu care ziceam ca e de la rasfat! De maine incepem iar! Sper sa nu ii dau pana merge la facultate!
Vreau sa urez si eu Multe luni inainte pt:
LUCA IOAN[Albinutzza] (ti-am zis ca pe voi nu va uit niciodata ca bondarasul s-a nascut intr-o zi speciala pt mine! Pupici multi!)
LUCAS PAUL[gabirus]
MATEI[pisi ella]
ALEXANDRU ADRIAN[cocoloasha]
Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii mamicilor voastre! Si sa fiti toata viata fericiti!
Vad ca 7 e zi de baietei!
Ma retrag si eu acum, va pup si va urez noapte buna tuturor! Si sa ne tineti pumnii va rog maine sa nu ma cert prea mult cu tanti asistenta!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by starchi
[Acusor - felicitari!!!! Sa-ti traiasca flacaul vorbaretz!!!!
Nu-mi raspunde nimeni nici in leg cu cartoful, nici cu ananasul.......acum cand am si eu ceva timp sa bantui pe dc....
Starchi&Matei Scantei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
Starchi, mama, nu plange. Poate deja ai primit rasp, inca n-am terminat de citit, DAR
eu prefer sa fac cartoful dulce la aburi (steamer), il amestec cu unt si zeama condensata. Cateodata l-am mai bagat si in supa, iese tot ok.
Ananasul mi l-a recomandat de la varste fragede (4-5 luni); eu am incercat doar cu sus, dar fie-mii nu i-a placut, la vremea aia. Mi-ai dat o idee buna sa mai incerc.
Lia2000 spune:
Multumiri uratorilor la implinirea a 8 luni! Incredibil ce trece timpul....
Monica-Elena- wow, ce program acvatic v-ati tras! Splendid! Eu nici sa vreau n-as fi putut face asa ceva, ca adancimea cazii nostre este de cca 40 cm.
. Fara bancuri! Asa sunt cazile "obisnuite", sa stimuleze economia de apa... De amestecul cereale cu lapte + lapte- eu n-am incercat, dar citisem cum ca n-ar fi indicat, datorita concentratiei prea mare in lapte. Pe de alta parte, branza cred ca e cam tot pe-acolo, iar aia e indicata. REf. la 2 tipuri diferite, mie mi s-a recomandat sa nu amestec nici chiar 2 prod ale aceluiasi producator.
Simona- la talie poate m-ai luat tu, dar la solduri cred ca tot eu sunt mai tare! Ref la copchil fara stare, asa e si a mea, nu prea mai are rabdare sa faca nimic. Sta cateva min intr-un loc, apoi... next, please!
delia grozav spune:
Albinutza Luca al tau tare seaman cu Adi al meu din multe puncte de vedere. Si Adi isi facea greata tare usor si acuma la fel.
Increarca sa ii bagi in fiecare mancare ceva ce stii sigur ca ii place, cereale, iaurt, sau ceva fruct. Si apoi il scoti treptat.
Si Adi mai apre o chestie cu mirosurile. Tot ce manaca miroase inainte. Poate nic lui Luca nu ii pace cum miroase ceva din mancare.
Si chestia cu distrasul atentiei cu televizorul si jucarii si mai ales cu povesti cand e mai mare din pacate a trebuit sa o aplic ca e mare santajist si acuma smecheru de aproape 5 ani.
Cu Medeea alta poveste, ea manaca orice dar putin, si ma straduiesc din rasputeri sa nu o invat cu smecherii. Si ma simte imediat daca ma enervez si nu mai papa.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Lia2000 spune:
Gianina, Corina= welcome! Wow, ce coama de leu grecesc are frumuselul Aris!
Vali- dura ai fost cu hartiile pe sub masa! David e un scump in poze, pare asa de cuminte!
Emaaimee- sa-ti traiasca domnisoara; pare asa de mare cu pleata si dintzoci!
Acusor- felicirati pt. progrese! Tot e bine daca vrea lapte, la e baza pana la 1 an!
Lia2000 spune:
Dede- merci! tu m-ai pus pe jar, tu m-ai linistit!
Albinutzo, iti cedez cu piosenie locul 1 la topul nostru!
Premiul ce mi l-am dedicat e benevol! Pupici frumosului Luca!
joker spune:
Buna dimineata la toata lumea si o zi frumoasa!!!
La multi ani bebelusilor nascuti intr-o zi de 7!!!
Simona, sara`naaa!!Ureaza-mi spor in fiecare seara ca vad ca ai gura aurita!!!
Oricum, de abia am cazut din pat si beau cafeaua...fug si las loc sotului ca are si el de lucru...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Gianina- succes la cura! Sa dai jos cate kg vrei tu!
Albinutzza- f de acord! Dar cum poate vedea 8 copii in 15 min? Ca Mario a fost bolnav si nu ii fac nici un vaccin pana nu il vede daca i-a trecut! De ce nu pune mai tarziu sa vina si dr si intai sa ii vada pe toti si apoi sa-i duca la vaccin! Iar de papa, si Mario a avut vreo 2 sapt si ceva in care nu mai papa decat 10-15 lingurite de fructe si de piure de leg iar mancarica de seara 4 lingurite! Dar apoi i-a rev pofta si papa de radea tot! Au per in care nu mai cres si papa mai putin. Iar de iaurt, a mai papat pana acum? Ca Mario pot sa i-l pun in orice ca nu il vrea!
Simonici, hai sa zic cum a fost la noi: ne-a chemat la ora 13.00, si intai i-a consultata pe totzi in ordinea venirii, inca nu erau toti veniti, si apoi, cand au aparut toti au facut vaccinul in max 15min. Si asa mi s-a parut si mie normal
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
starchi spune:
Lia- multumesc de raspuns, da- mi-au mai raspuns si fetele...ma mai alint si eu ![]()
Simonaci - nu stiu daca e chiar dermatita, am citit ca dermatita se face mai mult pe fata si e presarata cu basicutze...iar Matei nu are basicitze, numaipielea uscata...intreb dr azi.
Diana-Mirela- multumesc de raspuns 
Sunteti niste scumpe si va iubesc mult 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
hristina spune:
quote:
Originally posted by caterina71
pentru mamica ce deschide capitolul urmator, avem si noi date noi de la 7 luni, dar n-am apucat sa va spunem: 7,900 kg si 66 cm. La inaltime vad ca stam cam rau, dar poate ne revenim luna asta...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Am vazut filmuletele si o pupam pe Alexia grasunica frumusica! Sa creasca mare si sanatoasa! si sa vina mai des pe la noi!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos