Bebelusi de iulie-august 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Simona, cand vezi filmele, imediat sub ele este un dreptunghi cu o alerta de virus. Este de fapt un banner publicitar, nu virus. Iar filmele merg cu usoara intarziere pentru ca asa e site-ul.

Starchi, eu ma plangeam ca n-a crescut fata in inaltime. Ea are probleme cu asimilarea calciului, de acolo cred ca-i problema.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Irina, dezinfecteaza bine degetelul cu betadina diluata, ii dai, o lasi 2 minute, apoi speli cu apa. Vezi daca e unghia incarnata si daca este mult, mai bine mergi cu ea la un dr. sa i-o taie cum trebuie. E important sa previi infectia, ca se extinde repede.

Brianamica, nu te-am uitat . Cum aflu ceva, iti dau de stire. Pupici si sanatate multa!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Imi place concursul de balcoane !!

Insa din pacate nu ma pot inscrie !!

Ca la mine (vorba unei bune prietene) este platfus !!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Dati-mi si mie o idee !

Mi-a spus doctora duminica sa ii fierb orez, sa il pasez si sa il dau Anei cu banana sau mar copt.
Insa Ana nici nu vrea sa guste !

Ce fac ????? Ca am tema clara sa ii dau orez in urmatoarele 3 zile !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Deci fetelor conduc detasat la

Lia, un de la mine

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Intreaba dr. daca poti sa-i dai faina de orez. O faci cu apa calda, si are un usor gust de vanilie. Eu asa ii dau marul, cu faina de orez si papa tot, ca-i bun.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, Veve sta foarte bine in fundulet de mai multa vreme, sta in 4 labute si a inceput si sa inainteze( e asa de incintata ca doarme in 4 labe si da din picioare in somn pina intra cu capul in gratii si se trezeste biziind), se apuca de mine, de canapea si se ridica in picioare, daca o tin de subtiori face pasi; sta pe spate si ii zic: da-i minutele lui mami!, mi le da si se apuca de mine si se trage direct in picioare sau intii in fund si apoi in picioare si zice: "ba-ba"( cred ca i se trage de la faptul ca ii zic eu mereu cind se ridica "bravo" si zice si ea ce se pricepe, ca repertoriul e limitat- combinatii de silabe ma-, ba-, pa-). e foarte activa si foarte iute, dar ma stoarce de energie si nu are stare nici o secunda. dar ea a fost mereu cu un pas inainte la partea fizica si doi pasi inapoi la papa si vreo patru la nani...in continuare papa de 2 ori pe noapte, in continuare avem numai o masa de solide cu max 125g de piure de legume, fructe nici sa nu le miroasa...iar cu somnul, e jale, plinge pina sa adoarma ca altii pe vremea colicilor.e drept, apoi doarme 11 ore cu pauze de biberon. asa ca, fiecare bebe are ritmul propriu de dezvoltare, in fiecare domeniu.
nu te ingrijora, isi va da drumul dintr-o data, fara sa stii, fara sa faci tu ceva. poate a ta papa mai bine sau face nani mai bine sau o sa vorbeasca mai repede...

cu unghia asa e, Veve a avut si mai face uneori, nu i-am dat cu nimic, o spal des si o las cu piciorusul gol, la aer.

pupici
M

Mergi la inceput

Caterina, vreau si eu sa vad filmuletele si nu reusesc\\.

De ce oare ?

Mergi la inceput

Albinuzza draguta , felicitari !!

Pentru locul 1 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Diana , multumesc frumos!!! Unghia nu pare a fi incarnata, dar la coltisor degetelul este inflamat. Eu i-am dat cu niste tinctura de galbenele diluata, dar o sa-i dau de azi cu betadina. Multumesc mult inca o data, este mare minune ca va avem pe tine, Dede si Mamini printre noi... pentru doctoritzele noastre!!

Mamini, ce fain!!! Paca o si vad pe frumoasa de Veve cum se ridica singurica!!! Ai dreptate in privinta progreselor, intr-adevar Ioana papa bine, ii plac fructele la nebunie iar somnul de noapte a devenit o placere pentru amandoua de cand doarme pe burtica!!! Va pupam pe amandoua

Pupici

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput