Bebelusi de iulie-august 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamini, Veve a ta sta in fundulet??? Intreb si eu pe mamicile cu pui de aceeasi varsta cu Ioana... Ioana face 7 luni saptamana viitoare si nu stie nici macar sa se sprijine in mani cand aluneca pe o parte sau in fata...

Starchi, multumim frumos!!!

Simona, pacat ca nu poti viziona filmuletele, ai fi vazut o hlizita care rade in hohote... Poate scapi totusi de virusi...

Dede, Diana, vreau sa va intreb ceva: Ioanei i s-a inflamat la degetelul mare laga unghie , cum se mai intampla si la noi din cauza unghiei. Probabil i-a crescut unghia aiurea sau nu i-am taiat-o eu bine... cu ce sa-i dau ca sa-i treaca??? Parca Veve a lui Mamini a patit chestia asta cand era mai micutza, daca tin eu bine minte???

Yasmari, pe unde esti??? Ne mai citesi??? Ne este dor de tine si de buna ta dispozitie!!!!

pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna dimineata mamici

Zilele astea am fost super prinsa cu treaba si nu am apucat sa mai intru pe DC. RUSINE !

Diana-Mirela, te rog mult nu ma uita cu analiza. Pe foaia de externare imi scrie ca pe 13.03.2006 sa merg la Babes sa iau rezultatul. Multumesc mult mult mult

Multumium celor care ne-au urat pe 5 si le uram si noi tuturor copiilor multa sanatate si multe lunisoare !

Ce face ANis? Stie cineva cand vine cu puiuta acasa ??

Eu sunt INGROZITOR de racita si stresata sa nu le dau fetelor asa ceva .

Duminica a fost noua doctora la Ana ! Totul pare in regula cu ea si cu doctora.......

Inca o mia tin la regim si tot nu avem voie sa facem baie cu ratuste ,,........

Avem 3 dintisori !!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Irina, am vazut-o pe Ioana, dulce foc! Dar ce are in brate, cumva castronelul cu papa?

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giayan spune:

Buna dimineata tuturor!
Am intrat sa va anuntam ca ne a iesit dintisorul dupa o noapte grea ,in care s a trezit din ora in ora si a plans de mama focului.
Multumim pentu primire.

Pupici de la noi
Gianina si Andrei Ayan(26august2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Albinutzza, superrrr, esti pe locul 1 la balcoane, cu un avans de doua puncte (cm) fata de vicecampioana Lia!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lia si cada mea are tot 40 cm adancime. Mihnea nu suporta sa atinga fundul cazii sa aiba apa putina in cada.Cada o umplem de tot pana sus si asa facem baita si scufundari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irina am vazut filmuletele cu Ioana de la Andrei!!!! Sa vina repede tati la ea sa pape tot
si Andrei a avut momente cand nu a vrut sa pape nimic, au perioade se pare, poate si de la aparitia dintilor. va tinem pumnii, vazut si pozele cu zvarloaga mica de Bondar caruia ii uram si LA MULTE LUNI azi si creasca mare si sanatos!!!!!!!
Vali un scumpel David, sa-ti traiasca!
La multi ani Lucas, Matei si Alexandru sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parintii vostri!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Irina, stai linistita !!

Ana mea doar de o saptamana sta ceva mai bine in fundulet !
Adevarul este ca eu nu am prea pus copilul pe burta si atunci nu prea stia sa isi foloseasca manutele. Cand cade pe burta (din fund) sta cu mainile intinse de parca e aeroplan

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Simona, intr-adevar sunt dotata, si din cauza faptului ca m-am ingrasat, dar cred ca si de la alaptat

Dede, Simona, stiu ce ziceti, voi eu am incercat initial ca masa sa fie masa, fara jucarii, TV sau alte porstyii, dar nu tine. Si mi-a zis si dr ca se plictisesc, si trebs a le distragi atentia. Dar Luca nu mai vrea nici cum sa manance poate fii de la dintzi sau s-a plictisit de meniu. O sa incerc chestii noi si combinatii noi, sa vedem cum e

Multumim fetelor pt urari, azi facem 8 luni si nu-mi vine a crede ce mare s-a facut puiul nostru

Lucutza sa fii sanatos si sa cresti mare si voinic, voios si minte sa-ti dea D-zeu, te
]

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cati, da, este castronul cu mancarica!!!!! Am plecat pentru 30 de secunde de langa ea si cand m-am intors... lingea castronul... se autoservise domnisoara!!! Iti dai seama ca nu am putut sa ma supar pe ea, din contra!!!! Era prima ei boacana si trebuia sarbatorita, ca atare am filmat-o!!!! Am vazut-o si eu pe Alexia, foarte frumusica!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput