Analize de tot felul
Raspunsuri - Pagina 7
felicia_ spune:
Danyalo, merci! Si eu vad ca prolactina e cam mare, probabil imi va da dr tratament, dar ma itreb ce-o fi cu estradiolul si progesteronul... probabil voi afla miercuri, cand am programare la dr...
Poze1Poze2
Mariee spune:
quote:
Originally posted by felicia_
Fetelor, am facut si eu analize hormonale ( z 14 si z 21). Mi se par in limite normale, in afara de prolactina , care e 43 ng/ml ( valori normale 1-24)...
Am totusi o nedumerire: din intervalele de valori normale, eu am dedus ca estradiolul ar trebui sa fie mai mic la mijlocul fazei luteale( z 21) fata de mijl ciclului( z 14)... la mine e mai mare( desi, repet, se incadreaza in limitele date): z 14: 186, z 21: 219.
La fel , din deductiile mele, progesteronul ar trebui sa creasca... la mine, in z 14 era 18,6, iar in z 21 - 12,4...
Daca se pricepe cineva la aceste raporuri, va rog sa imi ziceti si mie...
Merci!
Poze1Poze2
Felicia, daca analizele tale au fost facute cum trebuie: adica prelucrate in 6 ore de la recoltare; cam ai motive de ingrijorare ptr ca nu ar fii tb fie asa!!!!
Daca nu, nu fii ingrijorata de rezultatele obtinute pana acum si....ar fii bine sa le repeti si sa insisti sa fie lucrate in 6 ore!!! Prolactina fa-o doar la Z21!!!! Cere E2, LH si progesteron la Z3; Z14 si Z21 si prolactina in plus la Z21!!!!
scuze dar nu am prea mult timp!!
pupiceiiii
Editez sa adaug ca tb facute dimineata cat mai devreme ca sa ai un E2 corect!!!!!!!!
felicia_ spune:
Mariee, merci pr raspuns!
Eu am facut estradiolul si progersteronul in z 15 pe la ora 13... asta sa fie cauza neregulii la rezultate? O sa-l intreb pe dr, desi el mi-a zis ca nu conteaza ora ( am fost in acea zi la consultatie, si , afland ca e z 15, a zis sa le fac atunci...)
Poze1Poze2
Diddy spune:
felicia, eu din cate stiu, analizele hormonale se fac devreme dimineata, intre orele 7:30-8:30...
Val_ spune:
Fetelor voi unde va faceti analizele hormonale? Eu mi le-am facut pe cele din ziua 3 (care au iesit Ok) la Synevo dar nu stiu daca sa am incredere.
De fapt am auzit tot felul de chestii despre cam toate clinicile private si nu stiu unde sa mai merg.
dana n. spune:
Salutare!
Am si eu o problema...din decembrie am renuntat la anticonceptionale...de atunci mi-a mai venit doar de doua ori cm-ul si m-am umplut de cosuri pe fata.Am fost la medic si mi-a facut analize hormonale.Rezultatul a fost ca intradevar am dereglari hormonale care nu sunt foarte grave si ca urmare nu mi-a dat deocamdata nici un tratament.Mi-a spus sa mai astept pana in decembrie( cand sunt programata din nou) ca poate isi revine corpul singur.
Ati mai auzit asa ceva??
Noi incercam sa facem un bebe...dar nu am cm,automat nu am nici ovulatie,nu?
Nu stiu ce sa mai fac...
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
mormelvio spune:
Indiferent de ce ti-a spus acel doctor, eu zic sa mergi la altul....Nu e normal sa ai cm doar de 2 ori in atatea luni....iar daca mai vreti si bebe, pt ce sa astepti pana in decembrie??? Ce crede dr tau ca mos craciun vine cu daruri hormonale??? Iarta-ma daca sunt prea dura, dar nu fata de tine ci fata de astfel de medici care isi fac asa meseria...
Parerea mea este sa consulti si alti medici si sa nu lasi organismul asa dereglat....dar poate alte fete de pe aici o sa-ti mai zica si ele parerea lor....si da, ciclurile mai lungi de 35 zile sunt in mare parte anovulatorii....deci sanse f f mici sa faci bebe...asa ca...rezolva problema...
Eu iti dorec sa ai parte de un bebe mic in burtica cat mai repede...si sa ne tii la curent cu analizele tale..
Pupici
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
dana n. spune:
quote:
Originally posted by mormelvio
Indiferent de ce ti-a spus acel doctor, eu zic sa mergi la altul....Nu e normal sa ai cm doar de 2 ori in atatea luni....iar daca mai vreti si bebe, pt ce sa astepti pana in decembrie??? Ce crede dr tau ca mos craciun vine cu daruri hormonale??? Iarta-ma daca sunt prea dura, dar nu fata de tine ci fata de astfel de medici care isi fac asa meseria...
Parerea mea este sa consulti si alti medici si sa nu lasi organismul asa dereglat....dar poate alte fete de pe aici o sa-ti mai zica si ele parerea lor....si da, ciclurile mai lungi de 35 zile sunt in mare parte anovulatorii....deci sanse f f mici sa faci bebe...asa ca...rezolva problema...
Eu iti dorec sa ai parte de un bebe mic in burtica cat mai repede...si sa ne tii la curent cu analizele tale..
Pupici
poze
Nu se pune problema sa merg la un alt doctor...am mai fost aici,inainte,la inca doi.am ajuns la doctora asta ptr ca mi-a fost recomandata ca fiind cea mai buna din oras.
Nu am decat sa astept pana cand mai venim in tara si sa merg acolo la medic.
Mersi frumos!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
mormelvio spune:
dana n.: Faci cum crezi tu ca e mai bine pt tine, dar dureza mult pana ajungi in tara?? Ca timpul trece....
PS: ai niste poze superbe. Felicitari ai fost o mireasa minunata!!!
poze
Diddy spune:
Fetelor helppp!!!
Am facut analizele hormonale din z13 (deorece ovulatia s-a produs in z12 fiind detectata prin eco si m-a cam luat prin surprindere) - deci cu doar 1 zi intarziere de la ovulatie si am urmatoarele rezultate:
Estradiol: 293.7 (valori normale la ovulatie:315-1828)
FSH: 5.34 (valori normale la ovulatie: 4.7-21.5)
LH:8.69 (valori normale la ovulatie: 14-95)
Poate cineva sa imi spuna daca este posibil ca analizele sa iasa in halul asta doar pt ca sunt facute doar cu 1 zi dupa ovulatie???!!!! Ovulatia CU SIGURANTA s-a produs, a fost detectata ecografic si endometru masurat, in z12 era 11mm!!!!. Cum este posibil estradiolul sa iasa asa de mic - din moment ce, din cate stiu, el regleaza endometrul si LH-ul asa de mic din moment ce el guvereaza spargerea foliculului (care s-a spart)????