Analize de tot felul

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Noela, nu te necaji...asta e, o sa le repeti poate!...Eu aveam ieri aceeasi idee, sa fac intai teste de ov. si apoi analize, dar mi-am zis ca daca medicii ar considera ca e ok, ar recomanda metoda asta in loc sa socoteasca Z14 sau ma rog, in functie de lungimea CM...Asa ca...am mers pe mana "traditiei" si aku astept sa vad ce iese...O sa va spun rezultatele...

Lavinia, am facut analizele din Z3 si par bune...nu stiu cat tre sa fie valoarea FSH ca sa ai rezerva ovariana ok...daca stii tu, spune-mi si mie please!
Si abia astept sfarsitul lunii sa fac si DH de Z21...zici ca am innebunit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Adelamaria FSH-ul meu din ziua 4 este 6,34 si am inteles ca este bun...dr mi-a spus ca trebuie sa fie cat mai mic
valoarea mea este la mijloc intre minim si maxim.
VEZI cat ti-a iesit tie analiza?

Mergi la inceput

A, ok...FSH-ul meu e 5.11, deci cam tot pe acolo...Adica, mai are closca oua ...Sa speram ca intr-o zi o sa se lase si cu puiuti
Mersi frumos de info!

Mergi la inceput

Ei, dragele mele...sunt mandra posesoare a unor analize de Z14 absolut ....inutile...cred
La un CM de 28 zile in ultimele 2 luni (desi am avut si CM de 33 zile anul asta...), am riscat, am pariat pe Z14 si...n-a iesit!
Pai sa va spun ce valori de valori am, de o sa ziceti ca nici o sansa de ovulatie la subsemnata :

FSH:5.01 (vn. f. foliculara: 4-13 si f. ovulatorie: 5-22 )
LH: 10.52 (vn. f. foliculara:1-18 si f. ovulatorie:24-105)
Estradiol: 167 (vn. f. ovulatorie: 94-508 )

Concluzie cu ochiu' liber: in Z14 am ceva endometru, da' ioc ovulatie ...
Adicatelea, am doua variante: ori nu am ovulatie, ori anallizele au fost facute prea devreme si val. mele sunt inca de faza foliculara Ce sa fie, ce sa fie??? ...

Eu prefer sa cred varianta nr. 2, mai ales sa semnele de ovulatie (mucus abundent si dureri ovare) sunt din ce in ce mai prezente...ma imbat si io cu apa rece, ce sa fac?...
Va astept si pe voi sa va dati cu parerea, ca pe mine cam atat m-a dus mintea
Si inca o intrebare: stie cineva sa interpreteze analiza pt. testosteron? Al meu e 0.25, iar vn. sunt 0.05-0.73...Imi dau seama ca e normal, da' ce inseamna asta?
Pupici!

Mergi la inceput

Buuun...deci sa inteleg ca sunt singura care isi mai face dozari hormonale?...Sau chiar nu are nimeni nicio parere...Si daca e de rau, tot puteti sa-mi spuneti, promit sa nu ...Sau macar mai spuneti si voi ceva, ca mi-e tare urat asa singurica pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

adelamaria-parca ai fi sora-mea! daca iti trimit o copie dupa analizele mele o sa vezi ca arata identic in z 14 cu ale tale.eu cred ca noi nu prea nimerim ziua X sau e de rau.crede-ma ca inca nu am aflat si tot incerc de vreo 15 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

adelamaria,
eu am renuntat sa mai postez aici , pentru ca am vazut ca fetele si-au pierdut interesul pentru subiect...
da' le-o veni si lor randul!!!

cand am facut analizele pentru faza luteala ,am cerut sa mi se faca din nou prolactina...si azi am incremenit: de la 14.26 acu vreo 19 zile, am ajuns la 26.73...normalul fiind de 24.2
nu stiu ce sa cred si ce sa fac...cred ca cel mai bun lucru : NIMIC
restul mi se par chiar foarte bune:
estradiol= 139 ,normal faza luteala=48-309
LH =5.92 ,............................. =0.4-20
progesteron=23.67,................. =5.25-38.63

Mergi la inceput

Neata, fetele!...
Tzuca, sa stii ca eu ma incapatanez sa cred ca nu am nimerit ziua cu pricina! Refuz sa cred orice altceva!...Macar pana mi-o zice dr. ca e altul adevarul...NU, NU, eu refuz sa cred...Am facut monitorizare eco si dr. mi-a zis ca erau foliculi, era endometru...totul normal...Refuz sa cred ca nu se sparg foliculii sau ca sunt de proasta calitate! Uite-asa!...Sunt tanara, sanatoasa, iubesc si sunt iubita...n-am gresit nimanui cu nimic...asa ca refuz sa cred ca D-zeu m-ar pedepsi asa rau! Eu sunt hotarata sa refac analizele de Z14 luna viitoare.

Noela, am vazut ca te-ai mutat la Endometru ...si ai si motive: fetele de acolo sunt toate super de treaba, sunt ca o familie...da' ce sa fac eu daca regulile spun da discutiile despre DH se fac la subiectu' asta?...Iar io inca n-am vazut pe cineva care sa respecte mai multe reguli decat mine ...
Analizele tare arata tare bine...te invidiez...Si eu am avut prolactina cu 2 unitati mai mare decat v. normala in Z3, dar sa stii ca nu am intrat in panica. Faptul ca la tine s-a dublat in cateva zile nu stiu ce inseamna...poate fi f. bine de la stres; doar stim f. bine ca (,) cu cat inaintam in zilele fertile si apoi dupa creste nelinistea...Apar intrebarile, nerabdarea...Si cand ni se spune ca stresul influenteaza nu vrem sa credem! Meritam o buna sa ne potolim o data!
Eu sunt curioasa acum pt. analizele din Z21...nu-mi mai fac ganduri...incerc sa imi ocup mintea si timpul cu altceva...poate pacalesc prolactina
Va imbratisez cu drag si va mai astept pe aici!

Mergi la inceput

Ei...eu o sa ma incapatanez totusi sa cred ca cineva imi va raspunde la subiectu' asta
Asa ca o sa va intreb: daca analizele din Z14 au iesit sub limitele normale pt. faza ovulatorie (ceea ce ar sugera poate ca le-am facut prea devreme), cand sa fac eu analizele din Z21?
In ultimele 2 luni CM a fost de 28 zile, dar am avut si CM de 33 si respectiv 29 sau 26 de zile...adica...total haotic...
Daca stie cineva sa-mi dea un sfat...eu sunt prin zona, astept
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

vin eu scurt si la obiect pen'ca tare ma grabesc:

ziua 21 fix!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput