Aspirante optimiste - 186
Raspunsuri - Pagina 3

Tabitha spune:
Bine ca ai facut precizarea, Avalon, ca ma apucam de scris istorii despre unicul test din viata mea Mi-am imaginat ca vb. cu PamELLA, ca ea e cea cu

PamELLA spune:
Am uitat sa precizez ca inainte de interventie am intrebat-o de vreun tratament,stiind ca dupa avort se face de obicei.si mi-a raspuns foarte linistita:"Nu,nu e nevoie"
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

PamELLA spune:
Tabitha
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Avalon spune:
Mai mama, Pamella, cum sa nu-ti dea mai dupa curetaj tratament? Doamne, mare ti-e gradina ta... si gardul se muta mereu... Daca faceai vreo infectie? Stii ce zic eu? Ia-ti temperatura sa nu o ai prea crescuta (poate fi semn de infectie) si fugi si ia un test (e posibil sa nu te fi curetat si sarcina sa fie bine-mersi, o verisoara a mea a patit asa). Si du-te la dr. maine, nu mai sta! Te rog eu!
Miki, cere si ti se va da! Copilul care nu plange, nu primeste de mancare! A fost o adevarata onoare pt mine sa adaug la lista atatea fete minunate!
La faza cu taiatul, meriti o bataita, sa stii!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

PamELLA spune:
Avalon,ti-am ascultat sfatul si mi-am luat temperatura:e 36,7 ,nu cred ca e vreo infectie!

Bianca B spune:
Aspirantelor da' ce inghesuiala e pe aici
Avalon vad io acolo una biancaxl dar' nu stiu daca la mine te referi, daca nu sunt io aia, te rog nu ma uita, chiar daca nu sunt 100% optimista, sigur sunt cu muuuuuuuuuuuuult mai optimista decat anul trecut si asta in parte datorita voua
Bianca

Tabitha spune:
Fetelor, ajutati-ma. Mi-am luta TB si era 37,4, acum 5 minute. E bine? e rau? Sper sa nu fie vreo infectie!!!

PamELLA spune:
Tabitha,s-ar putea sa fie o usoara raceala!de la 37 in sus,temperatura luata in timpul zilei reperezinta febra!cel putin,asa stiam eu!

Avalon spune:
Gata, Biencuta, te-am adaugat!
Moamaaa cate aspirante optimiste avem azi!
Pamella, la tine e buna temperatura, nu ai infectie, dar cred ca nici graviduta nu esti, din pacate... oricum, elucideaza problema intarzierii maine la dr., neaparat!
Tabitha, ziua este mai crescuta temperatura, stai linistita ca nu e nici o infectie, eu dimineata aveam 37 si ziua ajungeam chiar la 37,6. Asa ca, vant in pupa!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Tabitha spune:
Oricum febra nu am cum sa am, ca eu nu fac niciodata in exterior, chiar daca in interior simt ca fierb. Nu se exteriorizeaza. Multumesc PamELLA si Avalon. Acum mai ramane ca sotul meu, care tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca a avut un accident cu masina, sa ajunga acasa. Nu va speriati, nu e grav, masina e botita si va ajunge mult mai tarziu decat era prevazut. Bine ca e sanatos si ca nu el a fost de vina pt. accident.