Aspirante optimiste - 186
Raspunsuri - Pagina 2

PamELLA spune:
bubuleana,ziua 32 si nici un semn!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Avalon spune:
quote:
Originally posted by irinush4u
adaugati-ma si pe mine va rog.
acum trebuie sa plec la nashi sa le sarut mainile in semn de iertaciune
Irinush
Si uite-asa se lungeste listaaaaa! Mai plecati, fetelor si dincolo, la

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Tabitha spune:
bubuleana: nu stiam deu de ce pap iaurt activia in fiecare zi, uite ca acum am descoperit. Am nevoie de calciu. De acid folic nu mi-a zis nimeni, sper ca faptul ca nu am luat sa nu influenteze asa de tare.
Fetelor, sa nu ma bateti! Mi-am adus aminte ca de la ICSI-ul de asta vara mi-au ramas niste medicamente (nu au expirat si au fost tinute in conditii bune). Am asa: babypirin, care aste aspirina de 80 mg. Aspenter - care este aspirina de 75 mg. Acifol, care este acid folic de 5 mg. Zinfo-c care este un amestec de vitamina C si acid folic.Ce ar fi sa iau? Stiu ca mi-au fost recomandate pe toata perioada ICSI-ului. Ce ziceti? Astept opinii.

Avalon spune:
Ia cu incredere aspenter 1/zi sau 3/saptamana, ajuta la implantare si la o buna circulatie a sangelui, de asemenea acid folic ca este bun pt reducerea riscului defectelor de tub neural al bebe-ului si de asemnea vitamina C!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

PamELLA spune:
Tabitha,eu zic sa le iei,cel putin Acifol si Zinfo-c sunt esentiale pt perioada asta!
Pe mine ma ia cu greata si iar cu o saliva de Sa se apropie oare rusii????
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tabitha spune:
Gata, m-am conformat, fetelor. Sa vezi ce rezultat o sa avem!!! Va fi contributia tuturor!

Avalon spune:
Mai fato, cand ai facut test ultima oara? Ca mie-mi miroase a gravideala pe aici!

Avalon spune:
Cu Pamella vorbesc!

PamELLA spune:
Avalon,ultima oara,pe 20 ianuarie,cand a iesit pozitiv pt ca eram .am avut niste probleme si doctorita a zis ca e necesar un avort.FOARTE GREU,am inteles si acceptat sa mi se faca avort prin aspiratie.de atunci nu am mai avut contact de frica sa nu apara vreo infectie.singura posibilitate de a fi
e ca doctorita sa isi fi batut joc de mine!!

miki-miki spune:
Avalon pe mine de ce nu ma pusasi pe lista? Si eu sunt aspiranta optimista (inca sunt optimista). Sau ma vazusi deja cu ovarele scoase dupa vizita la dc? Deocamdata le am! Sambata iti spun dc nu le mai am.