Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Fetelor,am murit de ras,de fapt mor si-acu'de ras!
la capitolul ZZ este unu',nea Bufnila care-a deskis un subiect despre invaluire,valurire,mama ma-sii,ca mori de ras...sunt 11 pagini absolut mortale!!
Va rog,duceti-va si cititi si va descretiti fruntile,si ganditi-va cat de mare e gradina lu'Dumnezeu!!!!!
dar,kiar va rog,duceti-va!
E o mamica acolo,gabitzam,il face praf pe acest individ-nici nu stiu cum sa-i zic-martian,saturnean,oricum,nu de pe pamant...
sa-mi spuneti dac-ati ras pana dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy, acuma sotul meu a dat-o cotita, ca nu stie sa reechilibreze cantare si ca e o greutate in partea de jos a cantarului care era sarita "de pe fix" cand am primit cantarul ianpoi de la Silvia si el a pus-o la loc.

Ripley pai tu de ce n-ai spus ca azi e ziua ta? Ma faci sa caut prin Contacts? La multi ani!!! Dragut ati planificat botezul Anei de ziua ta!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Aoleu,Lavi,acu'citii!
Ti-a stricat tata cantaru'la transport?
Sa stii c-a mers la noi,pe bune,am facut treaba cu el!
daca ai vreo pb cu el,si ma refer la cea mai mica pb,stii ca noi am primit unul nou-noutz de la cineva kiar de la Sibiu-ti-l inlokuiesc cu mare placere,ca noi nu ne mai cantarim DELOC-pai nu-l vad cat e de grasunel la gushitza si pliciuri la picioruse!??
Deci,pe bune...zi-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pe foarte bune iti spun, Silvia ca ii sarise o chestie din spate de la locul ei - am observat asta pt ca a dat un rezultat absolut haotic seara aia, sotul s-a prins ce si cum, a pus chestia la loc si s-a rezolvat (nu era nimic rupt, doar dizlocat). V-am zis ca il testez cu sticle de 2l pline (nedesfacute) si e OK. Probabil s-a miscat chestia respectiva in timpul transportului. Mie insa mi-a fost teama ca s-a miscat CATRE tine si ca n-ai reusit tu sa-l folosesti ca lumea.

Anda in Nichitelul tau o recunosc pe Silvia. Cui povestesc, se mira ca am avut curajul sa-l fac pe al doilea. Si uite ca a doua e o cumintica.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

aoleuuuu, si dak primu-i linistit, al doilea n-o sa mai fie???
c
eu am intrat ca nu mai am stare pana maine cand merg la doftor, asta dak nu-mi creste febra in seara asta. dak fac 39 chem salvarea, ca 3,5 zile de febra mi-au ajuns. momentan e 38 cu 5 si stationara.
mai, in gravidenie stiati neste metode naturiste de trecut febra. ziceti-le si mie, plizzzz
ps dak scriu prostii e de la febra. nu va suparati pe mine
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Corap,uite ce cred eu!!
ca tu ai facut o infectie pe canalul coledoc,de la o vezica biliara plina, ne-golita la timp,etc.etc...nu e de joaca,poate refula in pancreas likidul,sau sa faca presiune inapoi in ficat,deci n-o lasa asha!!!
stiu ca ampicilina merge f bine pe infectii biliare,pentru ca se metabolizeaza prin circuitul hepatic,bla-bla,asha ca poti lua niste ampicilina,dar intreaba si medicul de familie,cu toate ca hmm,fara suparare,nu prea am incredere in ei,mai bine un specialist in interne!
Buun
Pentru febra-ciorapei in otet,cu apa!
si juma'fiolutza algocalmin
dar...dar...sau mai bine cu litere mari...DAR...tu alaptezi...si febra ta nu e de la raceala,e de la inflam.biliara,si-aci e mai complicata treaba,fara antibiotic...nu prea cam prea!
in nici un caz sa nu iei medic.care stimul.bila-adica coolebil,si altceva care contine mult extract de bila,etc...
bilichol,anti-spastice,carbune-astea-s f bune,super bune!
ar fi mers kiar o fiola inj.NO-Spa!
Luasi bilichol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nu, silvioara, nu luai nik. am luat acu o fiola de algocalmin (momentan nu mai alaptez. astept sa-mi treaca ce m-a luat), si losec mups (ca asa imi prescrise medicul gastro-entero-nu-stiu-cum-ii-mai zice). maine dimineata sunt la el la cabinet, cu toata famelia, cu catel, purcel &andrei. poate l-ai impresiona.
acu ma duc sa ma muuuuulg, sa nu dau in vo dracie si din cauza asta...
si imi pun ciorapei otetati (problema e ca mainile si picioarele sunt reci.... eh, da'nu mai e mult pana maine)
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Pai,stai ca m-ai pierdut,Cora draga@@!!@U#)(#%)(*@%)(&!*%)(&@%*&%&%=astea-s mirarile mele!
de ce losec??
adica omeprazole,adica inhibitor al aciditatii??
de acord,e un trat.ptr.crizele biliare,dar este o indicatie simptomatica la ceea ce ai tu!-ei,vedeti,ce exprimare exemplara,ma luai dupa nea bufnila,ca numai nenea ala mai scrie asha pompos-la mine,nici pe departe sa fiu pompoasa!!:o)
asha,sa revin din divagatie,ai si aciditate,vreo gastrita ceva,un ulcerash mai veki??
totusi,mai revin cu bibchol-ul asta,incearca mai 2 capsule,ca nu mushca!!hai,trimite-l pe sotzu'sa-ti ia!te vei simti mai bine,iti garantez!!stiu de la mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a... si mai iau niste chestii numite homeogene9, ca a inceput sa ma doara si in gatlej. si asta am avut la indemana.
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, am fost la mami, am halit la greu si am ajuns si la o mica plimbareala! dar cam pe apus...si cam pe racoare deja!

Multumesc fetelor care m-au sfatuit referitor la Galactogil!

Proadelina- sa nu faci greseala pe care am facut-o io cu eringile de medicamente fierte! Si mie mi-a venit ideea asta geniala si am bulit-o pe aia de la Nurofen! trebuie doar clatita bine cu apa! Io nu am fiert-o, am clatit-o cu apa fiara, si tot s-a distrus!

Corap- multa sanatate! Bine ca a mai scazut febra!

Meems- si noi adormim fara probleme si ziua si noaptea. Avem si dati cand facem scandal de-ala nasol cu racnete de oboseala, dar per ansamblu, e OK. Ideea e ca noi nu cam culcam la 2 ore. Adica - papam, ne jucam apoi nani. Dormim vreo 2 ore si mai e o ora pina la papa. Si tot asa. De fapt, asta functioneaza dimineata si la pranz, ca seara nu doarme decat maxim jumate de ora sau deloc, in rest cam show de seara cu maraieli. O solutie care la noi da roade este sa-i pun o batistuta pe ochi, astfel ea ii inchide si vrand-nevrand cam adoarme. Incearca si tu, poate tin figura!

Lavi- multumesc mult pentru pontul cu Galactogilul luat inainte de papa! Ce rau mi-a parut pentru ziua de azi, mai ales ca vine vremea cam nasoala cica. Dar organizam noi ceva saptamana asta.

Sefa- am murit de ras cu faza cu kk! Tare de tot iris!

Madau- cunooooastem povestea cu calciul. Toata povestea - incepand cu fugaritul cu linguritza si continuand cu kk mai des si moale!

Gata, m-am lungit, fii-mea e in crizele de seara...asa ca va las si vb domani!










Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput