Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 3
b_irina_c spune:
Am citit si eu in diagonala co doarme bb...
Catush cu cea mai mare placere donez cadita cu suport (atat doar ca e albastru-metalic ) ca si asa nu am loc de ea prin casa. Eu am cumparat-o de la un stand tip menaj din magazinul Obor (cu 235.000 dupa ce vazusem la Titan acelasi model cu 625.00 la un magazin de bbi).
S-a trezit....
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
godzila spune:
Doamne ce frumos a fost azi afara. Adevarata vreme de primavara. Cred ca s-au atins 20 grade. A trebuit sa o scot pe pitica din ursone. Cand am fost in parc am vazut un bunic cu un copil mic care era imbracat f.f. gros cu fular la gura. Imi venea sa ii zic ceva saracu' copil dar ma transformama si eu in babutele nesuferite care tot ma sfatuiesc de fiecare data cand ioes cu ea sa ma intorc in casa ca e f. frig.
Codruta bafta lui Petru.
Cum mai doarme ginerele Irina?
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
nicole74 spune:
Buna seara!
Felicitari Codruta pentru sot!
Eu sunt f. obosita cu invatatul. De maine iar la cursuri, sambata si duminica examen, luni liber si de marti la munca!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
BiuMil spune:
buna...
of of...cum ati scris un capitol. Eu nu am mai intrat de vineri...sambata am fost la predeal, cu pici, bineinteles...a fost foarte cuminte, a dormit...noi insa ne-am cam stresat ca era fff aglomerat!
iar azi am fost la mall, ca de...excursia la munte nu era prevazuta, dar sotul ne promisese iesirea la mall de saptamana trecuta. asa ca nu a avut ce sa faca!!
am mai citit si eu cate ceva, da nu tot, asa ca urez si eu La multi ani! sarbatoritilor, bebei si mamici (Marlena)...si bune venit celor care ni s-au alaturat intre timp. spun bafta Ioanei si codrutei...bbeilor bolnaviori, sa se faca bine repede repede!
noi am inceput un program intensiv de gimnastica, adica bb, ca eu nu m-as ridica de pe canapea daca ar fi dupa mine...se rostogoleste pe toate partile, face ceasul, apuca tot ce prinde...mai nou noaptea vrea pe spate...doar ca el nu stie ca nu suntem chiar asa telepatici si trebuie sa il intorc pe toate partile inainte sa inteleg pe ce parte vrea sa stea...deci e copt uniform!!
am vazut ca se discuta despre statul acasa...si noi am hotarat sa stau acasa...m-am acomodat cu ideea, nu pentru ca as fi avut eu cine stie ce cariera sau mi-ar fi placut la servici(bleahh), dar incerc sa imi fac o rutina, in sensul ca e ceva nou sa merg in parc in
fiecare zi, ma rog, intelegeti voi...dar ma bucur ca pot face asta, ca stau cu el in fiecare zi si vad tot ce face, ca il pot tine in brate cat vreau si sa il dragalesc. (nu vreau sa le supar pe fetele care merg la servici, stiu ca e greu ca am analizat si noi problema pe toate partile)
va las ca am treaba (scriu rapoarte in locul sotului) mi-e o leneeee
pup
Bianca si bb Milan
irina81 spune:
Salutare fetelor!
Codruta,felicitari pentru sot!
Dana,Briana este deja promisa lui Matei al meu!
Ege,felicitari pentru nunta si sa aveti pofta la morcovi!
Ce cald a fost azi la noi-15 grade.Am fost in parc si a fost foarte frumos.
Vroiam sa va intreb cu ce mai spalati hainutele? Noi folosim de la inceput Ariel,dar mi se pare ca hainutele nu pastreaza mirosul.Am o prietena care foloseste Sano pentru copii si miroase asa de frumos fetita ei incat am crezut ca a parfumat-o!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
christina-m spune:
Buna seara
LA Multi Ani sarbatoritilor zilei: Alexandra Ioana, MAria si Luanna .
Mihairi bine ai venit! Tare dragutei baietii tai. Sa-ti traiasca.
Codruta, felicitari sotului pt locul 3.
Nicole, spor la invatat .
Fain de voi ca ati avut parte de vreme buna. La noi ploua de doua zile neintrerupt. E o vreme de kk. Nici afara n-am putut iesi. L-am scos pe Matei doar cat m-am dus cu masina la o prietena sa iau ceva. Sper totusi sa se indrepte vremea.
Fetelor din Germania, a aratat la TV ca la voi e iarna in toata regula, ca s-au suspendat si zborurile din cauza zapezii. Brrrr....
Ce or mai fi facand Oana si Andrew? Speram ca sunteti bine
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
irina81 spune:
Am uitat sa va spun ca Matei a spus azi ma-ma(mai anemic decat tata).Norocul meu ca eram cu o prietena ca altfel poate nu ma credeau.
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
LiaMia spune:
sara buna, mamici!
n-am mai intrat nici eu de vineri si de citit - in diagonala, asa ca am pierdut niscai vesti-povesti...
nicole, nu stiu cum faci fata si cu bb si cu invatat. eu nu cred ca as avea cum sa invat cu bb. am incercat sa citesc ceva legislatie, dar trebuia sa citesc de 2-3 ori acelasi lucru ... bravo tie!
codruta, felicitari lui Petru
LA MULTI ANI! celor care au implinit lunita astazi: Alexandra-Ioana, Maria si Luanna!
irina81, eu folosesc detergent amway + balsam coccolino sensitive si miros lucrusoarele tare frumos. cateodata uit sa pun amway si-i pun persil (il folosesc pt.oameni mari, dar vad ca functioneaza bine si la oameni mici )
flavia, eu nu prea il las pe bb la tv. ma gandesc ca o sa stea si-asa lipit de el cand o mai creste putin. incerc sa-l tin acupat cu joaca acum . azi l-am scos afara si ne-am plimbat. a fost chiar f bine, ca nu era lume multa (erau la nasi probabil)
godzila, si legislatia noastra permite program de 6 ore daca te reintorci la munca pana la implinirea varstei de 2 ani si asta fara afectarea drepturilor salariale sau a vechimii. trebuie doar sa obtii aprobarea angajatorului! desi stim toti ca unii nu respecta catusi de cat drepturile salariatilor, asta in cazul in care le si cunosc, desigur
toate bune tuturor,
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
LiaMia spune:
sa va zic: pana azi mixam carnea fiarta de una singura, fara supa. rezultatul: bb nu manca pentru ca nu se farama bine si era uscata si-i ramanea in gat!!! azi, in virtutea inertiei, am zis sa incerc sa mixez si legumele din supa (morcov+cartof+telina+ardei+pastarnac+dovlecel) si carnea (fiarta separat) LA UN LOC! rezultatul: o pasta fina, delicioasa din care bb a mancat o portie obisnuita de-a lui si a mai vrut!!! nu va zic ce bucuroasa am fost si cat m-am felicitat. credeam ca nu-i place copilului carnea, cand colo... nu stia mama lui, adica eu, sa i-o prepar...
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)