Oltencele, poftiti la povesti !! (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Rodica,este langa Rio,se numeste Panda,e deschisa recent si e pt. copii,au spatiu de joaca si se pot face petreceri...e super!
Hotarati si voi o data cand ne putem intalni,eu maine am o serbare cu Georgi la Elena Cuza...si trec printr-o pasa proasta,sunt f. suparata...depasesc eu si momentul asta ca m-am obisnuit !

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Oltencelor sunteti haioase rau. Ma facurati sa-mi descretiti fruntea. Sunteti pastila mea de voie buna.
Va multumesc pt pastila si va pe toate!
miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va aduc pe pag 1

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

io va gasii tot la pagina 2.Vazurati soare afara, ai? Fugirati toate? Las ca tre' sa veniti sa culcati bebeii...
Bey, fiti atenta.Indiferent de geruri , viscole, zapezi sau ce-o mai veni(Doamne fereste!) io, Georgiana,mami de Stefania, declar oficial PRIMAVARA afara, in sufletele si in vietile noastre. Fiti fericite si bucurati-va de ea. Va iubesc pe toate(nush de ce la ora asta iubesc chiar si dusmanii-cred ca vremea asta e de vina!).Si sa vezi ce-mi iubesc mustaciosul cand o veni acasa.
Liano, te mai gandisi maica la propunere?Ca omu asteapta sa stie ce program isi face luni.Am uitat sa-ti spun ca are mustatzi fato...Poate nu-ti place...
Hai pupici

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

pai nu'mi place fatooooooo si tu tocmai acu spui??????
cand eram pe ultima suta de metriii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

la loc comanda.
Ori se rade ori cade afacerea. Cre' ca n-am nimerit-o ca tine la mustaza aia mai mult ca la mine

Bey, maine incepand cu ora 10... pumnii stransi ca am examen.Da?
Pupici, noapte buna si o saptamana si mai buna

Mergi la inceput

tin pumniiii georgiiiii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

Salutare la toata lumea.
Giorgi bafta maine si iti tin si eu pumnii.Sunt sigura ca o sa reusesti.
Liano te blimbasi,te distrasi acum la munca.Vezi ca oana e nascuta p e28 ianuarie nu pe 29 asta ca sa nu ducem lumea in eroare.Stiu te grabisi.
Miki si bine ai venit si sper sa razi tot timpul cand citesti aici pe site.Avem fete care mai de care mai traznite.
Rodica esti beton Faina coafura,parul l-ai luat acasa?
Zozelo se pare ca fetele nu au chef de intalneala peste saptamana lucreaza si sambata si duminica se relaxeaza si dorm.
Hai sa va dau o veste AM SI EU SIT DE POEZII www.poezii.info .Poate ati scris si voi odata ceva vreo poezie sau mai scrieti puneti-le si voi pe sit.
Restul lumi nu se mai vede nu se mai aude.

Sa aveti un inceput de saptamana numai bun si daca aveti chef de intalneala poate ma anuntati daca vreti sa fiu si eu prezenta.

Va pupicim Oana si Neliana

neliana anghel

Mergi la inceput

saliu'
fetele, plec la examen(nu stiu inca unde dau examen ca idiotzii nu au afisat nimic la sediu si am incercat sa sun acusica da nu se deschide pagina si nu am nr de tel)
Olteanca, deh!!

hai pupici si viu repede sa va spui ce facui

Mergi la inceput

hai georgiiiiii hai...haiii
neliana io doar am copiat ce era acolo..da nu'i nimik ca modific...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput