Oltencele, poftiti la povesti !! (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

giorgiiiiiiii s'a facut...na!!!!
il iau o data!!!!! da cu grasu ce fac muica...vrei sa ma spanzure cu ata de pescuit care ii trebuie lui Rodica si io o tot caut prin casa si nu o gasesc...cred ca el a ascuns'o
si nu ma supar fatooooo doar stii ca nu pun botu la vrajeala..

Rodica daca gasesc ata te anunt si ti'o dau...stiu ca trebe sa dau de baut da mai am putina treaba si cand voi anunta ca trebe sa veniti la intalneala va fi vai de celei care nu va veni

camelia ai vazut ca s'a deschis o cofetarie acolo langa tine????? cica e beton!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Liano, vorbii cu el si nu e nici o pb.Luni vine in Craiova ca are o lucrare acolo si sta toata ziua.Asa ca daca te hotarasti...ma anuntiCica sa te intreb daca nu vrei si niste termopane pe langa asta.Ca omu' tre sa-si faca si afacerile.Fiecare cu ce-l doare.cat despre grasu' tau el nu tre' sa stie.Io nu te spui,zau!
Cat despre ata de pescuit, pe balcon cautasi?Si mai uita-te si in sertar la bucatarie.Vezi zic si eu sa te ajut.
hai sa va scrie si maimu cateva vorbe ca e calare pe mine.
Deci: f vhch bjmbnmj b bbb badcvnh
Cica va iubeste si va pupa.Si eu.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,sunteti tare haioase,cred ca primavara asta-i de vina...
Liano,vazui cofetaria,mai exact a vazut-o fie-mea,are niste ochi...e faina,mai pt. copii asa!
Merita sa iesim odata,copiii ar fi incantati,nu vreti sa o punem de-o intalnire?Haide-ti...propuneti,anuntati-va prezenta...Liano,tu cand termini treburile?
Va pe toate,cu mic,cu mare...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eeeuuu..viiu!!!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

giorgi mama stau la casa si n'am balcon
da tot nu'l gasii...fatoooo tu te dilisi ca mine????
ii spusasi lui barbatutau ce vorbim noi?????
vrei sa rosesc??????
si apropo daca o fi cel de care am auzit io ...cica e unul din Slatina bun mey...in termopane...din pacate io le'am pus asta vara...dehhhh daca nu te'am cunoscut atunci...

mai am putinica treaba si vin la intalneala...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

normal ca i-am spus. ce credeai. io eram hotarata da' acu' vad ca te sucisi...zici ca stai la casa.Pune termopane si la case nu-i problema.
Bey daca ai auzit de unul bun din slatina sa stii ca el eIl cheama Lilian(sau Lila cu A de la pAdure-asa ii zice toata lumea).Ma intreaba pe unde stai ca el stie Craiova ca-n palma.Si mai zice ca daca ii gasesti lucrari iti iei si tu comision( in bani! nu te gandi la altceva...hotomancooooooooooo)
voi cu intalnelile voastre ma ofticati!!!ca io nu poci sa viu.uf!!!
da' nu-i problema. macar voi sa va simtiti bine ca io mai am putin si o iau razna de atata toceala.Luni si marti sa-mi tineti pumnii.
Ca si daca iau...trag un chef ca scap de invatamant...de numa,numa.Va invit si pe voi.

Mergi la inceput

fatooooo tu nu vezi ce scriu io????????
nu vazusi ca le'am pus asta vara????
am neste prieteni la care le'au pus termopan baietii aia buni de la Slatina..o sa'i intreb daca il stiu...iar daca aud ca vrea cineva te anunt...si apropo comisionul il ofer lui Stefi ca tare draga imi este...
cu sucitu..ete ca ma suciii...ca ma facusi fatoooo de ras nu alta..
auzi la ea glumesc si io cu ea si ea se apuca sa'i spuna....doamnneeee!!!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

stai tu linistita ca si el e la fel de zabauc ca mine,tine la gluma si nu pune botul(vorba ta)
am inteles ca tu ai pus asta vara da' ma gandeam ca poate te-ai plictisit de ele si vrei sa le schimbi
hai pupici ca acu' chiar sting calculatorul si ma duc sa invat (uf! si am o veioza chioara in dormitor...ca nu pot sa aprind lumina ca deranjez maimuta)

PS: daca tot ti-e draga nu vrei sa ti-o dau o saptamana doua sa ma mai relaxez si io?

Mergi la inceput

nu zice de 2 ori ca acu plec sa o iau

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare oltence,
ce ziceti de ninsoarea de dimineata, ha? Numai Stefan se bucura cu ochii lipiti de geam, ninge maaaami ninge!

Camelia unde e cofetaria, ca vreau si eu daca e pt copii!
Valeria ce mai faci ce face Luca ce face bebita? Oana nici tu nu ai mai scris de un car de ani!

Pupicei!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput