Oltencele, poftiti la povesti !! (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Liano te si bine ai revenit.Sa stii ca mie chiar mi-a fost dor de tine.Nu ne povestesti si noua cum a fost?
Sa va dau vestea:azi la ora 16 a venit apa.Asa ca asta seara toata lumea face baie ca nu se stie ce au astia de gand.Vor sa ne forteze sa facem separare de apa pe scara.Asta dupa ce acum cativa ani am facut dar fiecare cu apometrul in casa.O sa o fac si pe asta, numai sa-i vad pe cei ce nu vor sa plateasca ce fac...
Va pup pe toate ca am de invatzat
A, am uitat sa va zic.Azi am fost in Craiova.Doamne ce aglomerat...Am innebunit, mai ales ca masina nu prea mai intra in viteza 1 si apoi a inceput si cu a 2-a.Un calvar.S-a rezolvat la o vulcanizare.Era vb de un surubel care trebuia strans...Credeam ca nu mai ajung acasa...
Hai pupici si noapte buna

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salutare, oltencelor ! pai ajunsaram pe la coada pe pagina 3?! pe unde sunteti?
georgi, ma bucur ca ai apa din nou!
camelia, bafta la vanzare-cumparare! rio e pe calea bucuresti, nu? am si eu o matusa care sta acolo in blocurile alea, ea are 3 camere. sunt intr-adevar apart frumoase.
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Liana nici nu venisi bine...ca si disparusi!!
Georgi bine ca a fost minora avaria si ai ajuns cu bine acasa

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Camelia de ce nu incercati sa va faceti casa mai bine, mai e un locusor exact acolo unde am cumparat noi! Ce sa zic nu e departe rau de oras e zona bunicica aproape de strada cu toate utilitatile..
Multa sanatate Georgianei !

Pupicei tuturor si tineti-mi pumnii ca astazi am examen!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Rodica,noi avem casa parinteasca,ne vom mai extinde putin dar asta va dura ceva,acum sta fratele meu acolo pana isi face el casa,avem nevoie URGENT de 3 camere...s-a mutat si soacra-mea cu noi si avem mare nevoie de spatiu...!In ce zona ati luat teren,e scump?Vorbim pe mess!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt tare ocupata de aceea mai trag chiulul
camelia eu am unul cu 3 cam peste drum de piata da e la et 7...
daca te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere...aaa mai am unul tot cu 3 si in Sarari...
Rodica si io vreau teren!!!! pe unde e al tau????
zuzoooo cand ma eliberez te anuntz
giorgi stiam io ca o sa'ti fie dor

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare!
Liana,ar fi bine sa vorbim dar nu-ti stiu ID-ul tau de pe mess,al meu este: cameliapopescu72!
Pistachio,da,Rio e pe Calea Bucuresti iar eu locuiesc chiar in spatele acestuia,este o zona super,chiar nu as vrea sa renunt la zona asta,poate gasim ceva tot prin apropiere!
Mai,de Andreea mai stiti ceva ca nici pe mess nu am mai vazut-o,s-o fi mutat in Bucuresti?Andreeaaaa...
Va pe toate si un weekend placut in continuare...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Liano .Fato, da bogata esti....Nu vrei sa faci o afacere(de olteanca)?Si io vreau la 3 camere.Da nu reusesc sa-l dau pe al meu.Io stau la 9.Nu vrei sa ti-l dau pe al meu si o diferentza?
Va pup pe toate si scuze ca si io trag chiulul dar maine poimaine vine examenul si ma chinui cu nenorocitele astea de legi care nu-mi intra in cap .Nu mi-a placut niciodata sa tocesc.Si uite ca de ce ti-e frica nu scapi

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, va pupacim. Cam o luna suntem fara net...

Sper sa citesc numai lucruri bune cand revin!

Pe curand.

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Salutare oltencelor!

Ma primiti si pe mine aici? Sunt si eu olteanaca ca si voi , dar mamica nu sunt . Liana ma stie de la Aspirante optimiste si acum v-am descoperit si pe voi. Ma bucur ca sunteti asa multe.
Si dc ma primiti am sa va pun si eu cateva intrebari. Ma primiti?

Mergi la inceput