Oltencele, poftiti la povesti !! (14)
Raspunsuri - Pagina 5
georgi75 spune:
Zozelo, zozelo ce hoate sunteti.Ati facut voi cum ati facut si tot i-ati pacalit.Io zic de tine da' si io cred ca m-as fi pus in unghii sa nu iasa.Ce sadice suntem
Pupici la toata lumea ca ma duc la nani
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Rodica P spune:
Salutare tuturor,
Nu imi place vremea asta parca sunt bolnava, ieri din lipsa de ocupatie am stat toata ziua pe calculatorul de acasa am mai facut ordine in el, acum vad ca a inceput sa ninga nasoala vreme...
Liana ce faci toate bune?
Cuscra Georgi ce face mititica? de ea nu zici nimic?
Camelia spor la cautat si ai grija cu agentiile!
Anita ma bucur ca ai revenit eu tot intrebam de tine! Neaparat tb sa ne vedem cind vii!
va pupicesc!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
georgi75 spune:
Buna fetele!Uite ca va mai scriu si eu putin ca in ultimul timp doar v-am citit ca sunt cam ocupata.
Noi suntem bine numai ca vremea asta mi-a dat de cap.Azi am avut ceva de umblat si am venit acasa uda leoarca.Si cand te gandesti ca suntem la jumatatea lui martie .
Cuscra, Rodica mititica e bine, chiar foarte bine.Am reusit performanta de a trece peste iarna asta fara sa facem macar un rosu in gat..Si am iesit afara aproape zilnic.In rest ne jucam toata ziua, invatam sa vorbim si am invat-o sa se cuce singura in camera si la pranz si seara.Deci, sunt o mamica fericita.
Liano, unde esti ca mi-e dor de tine...
Va pupui pe toate ca am treaba sa ma joc.Ce bine i-ar prinde un fratior sau o surioara mai mare.
pistachio spune:
salut, fetelor!
rodica, si eu sper sa ne vedem cand vin!
am auzit ca si acolo e nasol afara...si aici am avut zapada de 40-50 cm!! a innebunit vremea asta ce sa mai!
sper macar sa avem o vara buna...sper...
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
zozela spune:
Lianoooo pe unde umbli fato??Nu te mai intorsesi din calatorie?
Georgi..i-am pacalit!!!
fetele!!
Nunta noastra-26.06.2005
camelia72 spune:
Salutare,gagicile!
Ce faceti?Ce fac puiutzii?Asteptati primavara?Si noi!
Am inceput sa cautam apartament,sper sa avem noroc sa gasim intr-o zona buna,ne pare asa rau sa plecam din cartierul nostru...Si blocul e curat,spatios,cred ca sunt cele mai spatioase blocuri,nu am mai vazut asa holuri pe niciunde...dar avem nevoie de 3 camere,poate imi recomandati o agentie serioasa...am o asa teama de excroci...!
Va pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Rodica P spune:
Georgi nici Stefan nu a racit deloc iarna asta doar o urma de tuse a vut la un moment dat si numai eu stiu cit se zbate in fiecare zi si cit transpira nici la vaccin nu facut rau dacit ceva mataiala. In rest vorbeste cit 2 astazi de dimineata l-am intrebat asa ca sa ne amuzam cum fac diverse animale si cind il intreb cum face gaina a zis "cotcodac oua pentru cozonac". Mai nou ma iubeste mami dagu meu te ubesc si ma pupa de ma albeste. De jucat ma joc fotbal si cu masinile facem curse dar cel mai bine il obosesc la dans pun muzica si dansam amnadoi ca si asa nu avem ce face!
Oana, Cornelia voi ce faceti ati luat pauza, Valeria ce face burtica dar Luca?
Pup toate fetele frumoase si copii dragalasi si cuminti, si lasa ca acus vine primavara eu am speranta!
In linkul meu de la semnatura "noi doi" gasiti poze cu mine cu noua mea frizura!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
georgi75 spune:
Buna seara oltence.
eu sunt foarte suparata ca de azi de la ora 2 nu am apa si nu se stie cand dau nenorocitii astia drumul.E strigator la cer...Nu se gandescla noi cei care nu avem datorii, nu se gandesc la copii, la igiena, la nimic
Sunt un pachet de nervi.Nici nu mai imi vine sa trec prin bucatarie ca zici ca a cazut bomba acolo...
Rodica, m-am uitat la pozele tale si am vazut pozele din Mamaia.Am fost si eu tot in 2005 si am facut poze chiar la terasa aia cu flori ca si tine.Doamne ce frumos era...As fi dormit acolo intre ele...Imi plac florile dar acolo era o adevarata nebunie.As fi dormit intre ele.
Zozela, bravo voua.Femeile au invins inca o data
Camelia bafta la vanzare si la cumparare.Macar tu sa reusesti ca eu nu am rezolvat inca nimic.In blocul asta imputit...uf!Mi-au iesit banii pe el dar apoi, cand a auzit aia ca nu merge liftul...Si eu stau la 9.Si liftul nu merge de aproape 3 ani ca e lumina oprita pe scara de cei de la Electrica...Cum dracu' sa mai rezist.Simt ca innebunesc, mi-e sila de nesimtirea vecinilor care isi fac amenajari interioare, isi baga centrale dar au cate 15-20 de mil la ascciatie.
Uf!...Iar mi-am adus aminte...Va las ca ma apuca iar nervii.
camelia72 spune:
fetele!
Azi am fost tot plecata cu diverse treburi,cu Georgi la doctor ca tuseste de ceva vreme,am dat anunt la ziar pt. vanzarea apartamentului...ne este atat de greu sa ne mutam din zona asta,stam la un pas de piata,f. aproape de statiile de autobuz si tranvai,langa gradinita si scoala unde am inscris fetita...nu mai spun ca sunt slabe sperante sa mai gasim un bloc mai curat si mai spatios ca al nostru,apa calda non-stop...nu exista restantieri la intretinere...
Georgi,multumesc pt. gandurile bune,Doamne ajuta sa avem noroc!Nu va pierdeti nici voi speranta,sigur veti reusi sa gasiti ceva mai bun!
Rodica,voi ati fost norocosi ca ati gasit terenul mult visat pt. casuta voastra,sa-l stapaniti sanatosi!
Fetelooor...pe unde umblati?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Liana30 spune:
am venit!!!!!
a fost super!!!!
va pupacesc pe toate ca tare imi fusa dor de voi..
"Nimic nu-i imposibil!"