Aspirante peste 30 ani - cap.6
Raspunsuri - Pagina 14

IULIABRAILA spune:
va pup pe toate fetele! SAL'TARE LIANO, sa te distrezi fata, lasa calc pentru rom. vezi ca sint circiumi mumoase p'acolo si bericica bunicica.
eu m-am umflat de plins aseara si azi toata ziua pt LAURA STOICA.MA IDENTIFICAM CU MUZICA SI STILUL EI.
Dumnezeu sa o ierte pe ea si pe iubitul ei..despre bb ce sa mai zic.
mereu m-am intrebat DE CE se intimpla asa ceva.
sint suparata, parca s-a rupt ceva din tineretea mea(ma simt batrina fetele, him, oare este vreun semn?)
m-am hotarit, nu mai fac trat anti 3 luni, il reduc la 2 luni si ma pun pe treaba. asa ca in mai sa va feriti din calea mea. voi fi ca o tornada...huuuuu....care mai vijiie cu mine?
AVALOANE multi
crinut, elise, gabi, carmen, asi, daconst, pentru voi
pt toate IULIA

romaria spune:
Tabitha ce se aude la tine iubita???
Te asteptam cu anunturi de bine
Carmen eu te astept sa vi si sa te apuci de treaba cu sotul tau
Pupici La toate fetele fara exceptie si un weekend placut,
Romaria

asi spune:
Crinuta la toate ne vine randul.
Eu sunt intr-o pasa proasta referitor la bebe2.Cand vreau cand nu.Dupa ultimele zile, care au fost mai dificile, ce s-a intamplat cu Laura Stoica a pus capac.
Nu mai zic nimic sa nu va intristez.
Va doresc la toate un we minunat si multa iubire!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

nusy spune:
DRAGELE MELE, eu fac peste 2 luni 31 ani.Asa ca sunt de-a voastra!Imi aduc aminte ca atunci cand aveam vreo 24 ani si un serviciu nu foarte bun si nu aveam nici casa mea imi facusem urmatoarele planuri: intai imi gasesc un serviciu bine platit,conform pregatirii mele(economist,ASE Bucuresti),apoi apartament cu 3 camere in cartier bun,etaj bun,o masina noua,straina chiar, si apoi...intre 29-30 ani raman gravida si la 30 ani nasc.Primele trei mi-au reusit de minune, a patra dorinta...nu vrea si gata.Pana la urma, aici e cel mai mult de munca....Dar nu ma las eu...Cu toate ca de FIV nici nu vreau sa aud(nu am bani pt.ca am rate de platit si alt imprumut nu mai pot face) si nici nu pot sta atat in Bucuresti pt.tratamente.Si macar daca ar reusi din prima..dar cu 30% procent de reusita si tinand cont ca un sfert dintre aceste sarcini se sfarsesc prin avort spontan...mi-a pierit tot cheful.Mai bine incerc ISA pana cand n-oi mai putea... pt.toate fetele,chiar si sub 30 ani!
nusy

Dacicica spune:
Buna fetelor!!!
Daca va mai aduceti aminte am zis ca renunt la IAS pt moment, dupa prima esuata si o luna pauza,...........am II liniuuuuuuuuuuttttttteeeeeeeeeeeee.
Din pacate, doctorul meu are timp de mine abia pe 15 martie.
Dar.........am facut 3 teste in 3 zile si toate sunt pozitive.Sper ca nu ma duc la doctor sa-mi spuna ca nu stiu ce.3 teste am facut sa nu ma bucur aiurea.
Fetelor voi mi-ati adus noroc.
Va pup pe toate

adela achim spune:
Dacicica felicitari...super...
Chiar aveam nevoie de asa vesti...Sa-ti dea DUmnezeu sarcina usoara,si sa nastisanatos si mincacios...
Felicitari inca o data,si multi
ADELA

miruna25 spune:
am o fetita de 2 ani si jumatate luna asta si imi mai doresc un copil.Am facut un tipaj HPV in dec 2005 si a iesit pozitiv cu risc crescut. Dr. gine mi-a dat termen anul acesta pt. bb (dupa ce am facut un chiuretaj biopsic)

miruna25 spune:
a mai fost cineva in sit asta? De 2 luni incercam dar nu se arata nici o liniuta in plus

carmen94 spune:
romaria j'arrive! j'arrive! si chiar ca sunt pusa pe treaba!!!! la cat sunt de statuta cred ca am sa-l iau in primire pe ,,junior,, chiar din aeroport!
IULIA ,asi ce-i cu pesimismul asta la voi?!?!? fiti optimiste......E adevarat ca viata e cruda uneori(ma refer la moartea L. Stoica) dar tot atat de adevarat e si ca viata merge inainte.
nusy
Dacicica Felicitari!.Iti tin pumnii sa fie bine in continuare!
Tabithanu-i asa ca era termometrul stricat?spune ca e asa. please!please!
Va pe toate!
carmen