Pui cu sticla in fund
Raspunsuri
osna spune:
eu umplu o sticla de bere cu apa inainte sa o bag in fundul puiului
.apoi il ung cu unt+verdeturi si condimente si la cuptor pe el.
am vazuta cum de cumparat un fel de suport metalic sa pui puiul pe el,are si atvita sa ramana sucul acolo.
spor la treaba si pofta mare!
11
Balbina spune:
Anca, uite, poate te ajuta: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66795
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
Bunatati
Melania 14 spune:
Anca , hai ca merg la
hohotind de ras....."pui cu sticla in fund ?" pt noi e "pui pe sticla "
Oricum ar fi e supppppper buun!
Melania
(14.01.2005) si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu
sinzi_ana spune:
Mie mi s-a parut ca subiectul este la parintii intreaba...si ma gandeam...Doamne!!!...ce pui s-a ales cu o sticla in fund???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
printze spune:
Si eu fac pui pe sticla dar in tava pun diverse legume (cartofi, ceapa, ardei gras, ciuperci, rosii) peste care pun un amestec de apa si vin alb cu multe condimente. Este o garnitura super. Pofta buna!
printze
adjadyn spune:
umplii sticla cu apa, asa fac si eu...impungi in cateva locuri puiul cu varful cutitului, iar acolo bagi niste "catei" de usturoi, niste bucatele de morcov, ungi apoi tot puiul cu untura,il condimentezi bine...eu pun boia,tabasco, sare,...iar pana nu se rumenesc varfurile aripilor se zice ca inca nu e facut...asa ca mie ii place ca sa fie mmai crocant...si las ca fvarfurile sa se arda aproape...![]()
Leah spune:
Buna!
Si eu fac puiul asa, iese mult mai bun decat la rotisor. Recent mi-a spus cineva ca in loc de apa pune vin alb (obisnuit, ieftin) si ca iese super delicios, aburii vinului fragezind puiul si dandu-i un gust magnific. Inca n-am incercat dar week-end-ul asta cu siguranta...
Pofta buna!
Leah
vikinga spune:
quote:Sinzi hai ca ai avut haz
Originally posted by sinzi_ana
Mie mi s-a parut ca subiectul este la parintii intreaba...si ma gandeam...Doamne!!!...ce pui s-a ales cu o sticla in fund???Iau in fiecare zi viata de la capatSinzi, Radusi David
David
tumpi spune:
vikinga, tb sa folosesti o sticla gen cum erau cele de jumatate de litru de bere si fixezi gratarul pe cel mai jos nivel.de fel la o dimesiune de astfel de sticla,(care e si cea mai indicata) gatul sticlei va fi undeva pe la gatul puiului, deci nu vei avea un turnulet.sper sa reusesti si sa ne spui si noua
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)