Mamici de mai-iunie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Intervin si eu fara nici o legatura... Ma poate ajuat cineva sa imi editez profilul personal? Nu stiu ce inseamna toate alea: ipq si msn (sau asa ceva) si nici nu stiu cum sa imi fac album pe site...De fapt nu stiu mai nimic legat de toate astea si v-as ramane recunoscatoare daca m-ati ajuta.
Ca sa pot sa ma simt si eu un membru "adevarat" aici la voi.
Ps. Sunt si eu o viitoare mamica (aprox. pe 6 iunie 2006, voi fi).

VA PUP PE TOATE!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;19/st/20060606/k/f170/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Vivighe,
de saltelutze ai citit probabil in revista mami, era un articol de relatii publice platit de cei de la baby comfort. Dar lasand reclama la o parte, chiar sunt f bune, si stiu ca sunt vreun milion si ceva cele subtiri -grosimea saltelei e data de gropsimea stratului de cocos).

Ina,
super ideea cu gradinita, bravo tie ca ai gasit! Si noi deja cam stim unde o sa-l dam pe Nichita nu ca ne-am fi interesat in mod special dar stim multi pitici pe acolo. Pretul in schimb ne omoaradar...la cresa de stat nu am incredere.

carmina,
ce-ti mai fac contractiile? Si io tot cu ele ma chinui. Eu zic in ciuda resentimentelor tale fatza de nospa, daca e cazul sa iei. Nici eu nu ma omor dupa ginypral, dar dupa vreo 2 nopti in care am zis ca nasc a devenit cel mai bun prieten al meu. Stii aia cu te faci frate cu ypana treci puntea...eu tot miercuri merg la doctor, de abia astept.

luana,
ne potrivim si la faza cu covoarele. Numai ca pana la urma noi ne-am luat, dar din lemn de bambus. Sunt f fericita, e asa misto sa speli covorul cu mopul

Ama,
Ma bucur ca ti-ai mai revenit, ca prea se stransesera pe capul tau toate.

Magg cu bb Nichita 27 de s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna burtici,

Am venit si noi de la dr. T. A fost destul de ingrijorat cand ne-a auzit de colul de doar 18 mm. Insa in urma "controlului digital", mi-a spus ca am colul beton . Asa ca recomandarea lui a fost sa ma odihnesc cat mai mult, fara plimbari lungi, si sa iau in continuare 2 No-Spa pe zi.

Ama, sa ne treci si pe noi la masuratori, avand 710 gr la 24 saptamani.

Numai bine!

Steluta 24w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Pai Ama nici io nu vreau sa dau cine stie cat pe saltelutza ... adica ma gandeam ca pana-n un milion ar fi ok sa gasesc ceva bun ca la cate trebuie cumparate ... dar as vrea sa stiu ce este de evitat si ce este totusi ok ptr confortul bebelinei.

Magg tu ti-ai facut analizele de la 28 saptamani?

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Steluta felicitari ptr bebele grasun si ma bucur ca te-ai mai linistit in privinta colului. Dar sa ai grija in continuare si sa te odihnesti cat mai mult.

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shori de acord cu tine!Asteptam sfaturi in privinta saltelutei de la mamicile mai experimentate!Sa fie de calitate si nu la preturi piperate!Steluta felicitari pt bebele grasun si pentru colul strong!io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, am luat-o in scaunul de masina. Nu stiu de unde ti-a venit ideea ca e prea mica petnru scaunul de masina, sunt tari unde prin lege e interzis sa nu aiba scaun de masina nici nu iti da copilul din maternitate daca nu prezinti scaunul de masina.
Noi am avut scaun de masina special (de la 0-9kg) care e ceva intre scaunel, cosuletz si lighenus.
Cat despre drum in sine, am mers usurel ca simteam fiecare pietricica si gata! Copilul oricum doarme de stinge in masina!
Asta fiind la 2 zile dupa nastere, marti dimineatza am nascut si joi la pranz eram acasa la Ploiesti.

Despre saltea nu stiu ce sa va spun, pentru ca noi am primit-o. A noastra e umpluta cu ceva , dar habar-n-am cu ce. Am inteles ca alea cu iarba de mare ar fi bune...nu stiu. Important este sa nu fie prea moale, asta e singura chestie. Sa nu se afunde copilul in ea , sa ii sustina coloana si sa nu folositi perna. In rest..cred ca oricare e ok. Evident daca se poate din ceva nealergenic (adik nu puf de ratza, lana pura..etc).

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Fetelor se pare ca odihna este intr-adevar un remeiu foarte bun. Azi m-am simtit mai bine, un pic obosita dar mai bine. Am inceput sa iau no spa de sambata dimineata,,,magghy, asta ca sa vezi ca si eu pot fi ascultatoare
Azi dimineata am avut o surpriza, cam neplacuta, mi-a curs sange din nas pt. prima data in viata mea. Stiu ca e relativ normal sa apara sangerari din nas in timpul sarcinii dar de ce apar stie cineva?
Inaioana multumesc pt, incurajari si lamuriri referitoare la miere si microunde. Ma gandeam eu ca sunt exagerari dar am zis sa intreb.
Uite alta auzita recent si as vrea sa aud si alte pareri: cica daca te mangai pe burta sau daca stai cu mana pe ea provoci contractii.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama , multumesc ca mi-ai explicat chestia cu paginile si capitolele, chiar nu stiam de ce trebuie sa se deschida un nou capitol inainte de 11 pagini. Vad ca incepi pregatirile serios pt ziu a cea mare. Eu sunt pur si simplu paralizata cand ma gandesc la momentul cu pricina. Nu stiu ce sa cumpar mai intai ca sa nu dau banii pe prostii....

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmina...nu cred ca daca te mangai pe burtik asa...usurel sau daca pur si simplu stai cu mana pe ea, iti determina contractii.Am citit chiar aici ,am impresia ca la subiectul "crema pt burtik" ca cuiva i-a fost interzis masajul pt ca avea contractii.

Cu sangele care curge din nas(mai patzise cineva de aici) ai grija cu tensiunea...cand te duci la doc zi-i si chestiunea asta si roaga sa ti se ia si tensiunea

Mergi la inceput