Mamici de mai-iunie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
carminabulina spune:
Asa am sa fac...desi zic asta de la inceputul sarcinii dar nu indraznesc. Nu ma intreba de ce ca nu am o explicatie reusita in afara de faptul ca mi-e rusine. Mi-ar fi fost mai usor daca m-ar fi intrebat el despre problemele mele de sanatate avute anterior dar asa?
Ma duc sa beau niste laptik poate ma ia somnul.
Noapte buna si vise placute 
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
shoricutza spune:
Carmina somnic usor si vise placute si la tine
Papadie sa te faci bine repede!
io
27+ cu
Ana
virgi spune:
Buna dimineata fete dragi
Va multumesc pentru incurajarile voastre. 
Am avut un somn destul de agitat. Piciorul meu nu prea da semne de ameliorare ori scopul meu de a face mai mult sport nu prea poate fi atins. Ieri am fost la stadion...dar nimic nu a mai fost ca inainte. Nu-mi ramane decat sa am o dieta ca la carte..poate reusesc sa compensez asa. E vina mea...am mancat ciocolata cat n-am mancat toata viata, nu mai vorbesc de cola......

Ina - super ideea s-o dai pe Katja la gradinita acum. Aici piticii merg la gradinita de la 1 an si 8 luni. si crede-ma ca au o evolutie excelenta....abia astept sa vina si bebelina noastra...sa se alature si ea grupului de pitici.
Carmina - si eu am ceva probleme cu hemoroizii...dar ii tin sub control
...dupa baie ma dau cu alifie de galbenele cumparata de la plafar...si chiar daca isi mai itesc capusorul uneori...nu ma dor deloc. Am facut si eu acum cativa ani o criza, de-am zis ca ma urc pe pereti. Nici eu nu i-am spus lui Lee despre asta..si nici n-am de gand sa-i spun..dar daca tu afli ceva.......te rog sa-mi spui si mie.
Pe mine ma uimiti cu pregatirile voastre pentru bb. Irinel draga..sa ne arati si noua ce-ai mai facut tu pentru bb. Eu am cumparat niste chestii asa de stricta urgenta..si 2 costumase pentru bb....patutul l-am comandat dar e inca in constructie se pare, ca nu l-am primit.
Il asteptama pe tati sa-si termine deplasarea si apoi ne punem mai serios pe treaba. Ar mai fi cam 2 luni..jumate daca nu si mai bine. Saptamana trecuta am plecat sa facem cumparaturi pentru bb si ne-am intors cu o super masina de spalat vase....
Irinel spune:
Virgi, nu fi asa speriata, nu e chiar asa de grav cu diabetul gestational. Stii ca mie imi iesise analiza la limita, putin peste si mi-a dat testul de doua ore si ala a iesit foarte bine, deci a fost alarma falsa. Tu ce test ai facut? De cate ori si la ce intervale ti-au luat sange? Ai grija sa nu exagerezi cu sportul ca deja burtica e mare, intereseaza-te ce miscari snt permise. Dieta poti sa tii atata timp cat nu te infometezi, doar eviti dulciurile si fainoasele. Eu pregatiri prea multe de bebe nu fac, ca lucrusoare am de la primul, de dormit va dormi cu mine in pat (stiu ca multa lume nu e de acord, nici eu n-am fost la inceput, da m-am razgandit), jucarioare iar avem, si de amenajat camera copilului in mod special nu o sa o facem, doar din punct de vedere practic, adica un colt cu pernuta de schimbat, pampersi, crema de fundulet, betisoare de sters prin urechi, servetele umede de sters funduletul si schimburile propriu-zise. Ca lucrusoare, body-urile care sa se deschida pe picior pana sus, ca un bebe mic e mai greu de sucit si schimbat... Prosoape, sampon...Au facut fetele o lista lunga si mult mai completa decat asta in capitolele anterioare pe undeva. Pupici si capul sus, poate e doar alarma falsa si oricum esti undeva la limita, deci nu poate fi ceva rau.
Flory tinem pumniceii sa reziste bebe in burtica mai mult decat se asteapta doctora si in orice caz, sa fie sanatos si tu la fel.
Inaioana buna gradinita, al meu merge saracul dinainte de a implini un an si mi-a parut tare rau atunci ca prea era mic, da ii prinde bine. Doar ca vreau sa scurtez timpul de sedere acolo ca sta prea mult, as vrea sa imi caut un serviciu mai scurt cand revin la munca.
Papadie, multa sanatate!
Carmina, ma bucur ca esti mai bine.
Steluta, felicitari pentru vestile bune.
Cameliat felicitari pentru baietel.
Ama ma pui in randul din fata la lupta? :-) Hai ca o sa vezi n-o sa fim chiar primele ... si daca om fi, sa vezi ce bine e cu puiul in brate... Eu vreau sa fac 37 de saptamani pline si pe urma chiar as vrea sa vina, ca mi-e tot mai greu.PUpici si curaj, daca ar fi chiar asa rau, nu s-ar mai hotari nimeni sa faca al doilea sau al treilea copil.
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 32+ saptamani
virgi spune:
Irinel..
Am baut o sticluta de 100ml ( un lichid galben cu gust de portocale, destul de dulce dar foarte bun la gust)si mi-a luat sange dupa exact o ora. Eu l-am intrebat pe Lee daca sa vin sa-l repet acum si mi-a spus ca nu are nici un rost acum...ci sa fac sport ( gimnastica si mers pe jos cat pot eu de mult) si sa repet testul pe 25 cand merg la control. El e nemultumit ca eu nu fac suficienta miscare...dar de cand cu piciorul chiar nu pot sa mai fac..asa cum si-ar dori el. Si faptul ca el zice sa fac miscare banuiesc ca stie ce zice...ma refer la ceea ce s-a vazut pana acum la echo. Pe de alta parte singura distractie a koreenilor este iesitul la alergat cu toata familia si urcatul pe munti. Alt mod de a-si petrece timpul liber nu au.
Cert este ca m-am si ingrasat...poate si asta il sperie, ca "ele" si cu burtica sunt top model.
Dar asa cum ai spus si tu...am sa incerc sa renunt la dulciuri...ca aici pot...fainoasele am sa le reduc cat pot...dar nu pot renunta 100%.
Am sa incerc sa nu ma mai strez....ca nu-i face bine lui bb. Si nu-mi ramane decat sa sper ca totul va fi bine.
Ce fericite sunteti voi mamicile care mai aveti un bebe...
Citeam undeva pe net..de " notiunea de cuib ", sa inteleg ca este valabila numai la primul bb.??? Nici noi n-am scapat de ea..chiar daca aici nu am facut nimic..probabil si pentru faptul ca nu este casa noastra...dar am facut in schimb in romania...asa in lipsa noastra am avut pretentia sa schimbam totul in casa....si sa facem o curatenie de la o...si pentru ca vom avea fetita, i-am pregatit camera ei..in culori foarte vii de rosu, roz si portocaliu....zugravii si-au facut treaba bine....ne-a mai ramas sa comandam mobila..dar asta o vom face cand ajungem acasa. In adancul sufeltului meu, ma simt impacata..ca am facut ceva pentru bb..chiar daca nu va locui acolo prea mult.
raalucutza spune:
eu vreau sa va intreb ceva!mie mi se pare ca burta mea e mica pt varsta ei?bebelina e fffffff miscareata dar dimineata cand ma trezesc am acceasi burta ca si acum2 luni!credeti ca-i normal?
RAALUCUTZA
28+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
virgi spune:
Raluca
Nu pot sa zic ca e la fel ca acum 2 luni, dar daca port un tricou abia se vede ca sunt cu burtica. 
Sa auzim si alte raspunsuri
florypop spune:
Carmina, mie imi curge sange din nas destul de des. Trebuie insa sa iti mentionez ca eu am avut o cazatura puternica in nas prin clasa a patra si de acolo mi se trage in mare. Imi curgea sange din nas si inainte sa raman insarcinata, dar nu asa de mult si de des. Am discutat cu doctorita si mi-a dat trimitere la ORL sa vada nu stiu ce vase de sange. Oricum mi-a spus ca e normal sa curga si sa sangereze si gingiile. Iti spun luni ce mi-a zis medicul de la ORL.
Irinel
.
Papadie, multa sanatate si ai grija de tine.
Referitor la salteluta nu va pot ajuta prea mult pentru ca Andrei a dormit in patut din acela cu plasa care are o "salteluta" inclusa. Insa e destul de tare. Doctorul lui ne-a recomandat sa il tinem cu aia pana la sase luni si apoi sa ii cumparam saltea normala, dar de la sapte luni doarme in pat cu mine sau cu mama si deci nu mai avea sens sa cumparam.
Pupici la burtici,
Flory
24+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
florypop spune:
quote:
Originally posted by raalucutza
eu vreau sa va intreb ceva!mie mi se pare ca burta mea e mica pt varsta ei?bebelina e fffffff miscareata dar dimineata cand ma trezesc am acceasi burta ca si acum2 luni!credeti ca-i normal?
RAALUCUTZA28+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
Raalucutza, stai linistita. Sa ma vezi pe mine. Nici nu mi-am schimbat inca hainele. Si eu am aceeasi problema. I-am disperat pe toti in jurul meu.
Din ce am citit in luna 8 si 9 creste cel mai mult.
Pupici,
Flory
24+ si
Andreihttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
adib spune:
buna fetelor
ma bucur ca sinteti in forma, desi scrieti cam mult pentru posibilitatile mele.
MaryP
bine ai venit pe la noi. nu trebuie sa-ti faci probleme pentru profil.
poti sa faci completari pe la semnatura.
dardaca ai reusit sa ajungi la stadiul de a scrie aici, deja poti sa consideri ca faci parte din grup. nu numai ca poti citi, poti sa si intervii in discutii.
Numai bine.
adi si
ela 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png