Cat de gospodine trebuie sa mai fie fetele?
Raspunsuri - Pagina 7

Idora spune:
Lavinai, ai dreptate.Eu fac curatenie si mancare de placere.Daca nu-mi placea, nu faceam, asta-i clar - rar fac ceva care sa nu-mi placa.El lucreaza de dimineata pana seara tarziu si ar fi culmea nesimtirii sa-l astept cu casa murdara si vasele nespalate plus mancare nefacuta, eu asa gandesc mai ales ca nu suport deranjul si mizeria in casa, imi creeaza o stare de nervi.
Pentru aia nu ma consider o sclava si nici el care ma pretuieste si ma lauda pentru ceea ce fac si-mi face toate poftele in semn de multumire
Daca n-as face mancare n-ar fi nici o problema,nu se plange, ar cumpara semipreparate si fast-food dar pline de chimicale pe care eu nu le accept.

Ira spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976quote:
Originally posted by lavinai
a fi gospodina NU inseamna sa fii "femeia-sclava-pe plantatia-sotzului! "!!! sunt multe femei care fac gatesc din placere !!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Corect, Laninia! Eu sunt una dintre ele; eu gatesc in placere si fac curatenie ca NU SUPORT sa-mi fie casa altfel decat curata; si in plus, imi place enorm de mult sa-mi rasfat sotul;
asta ma face sclava pe plantatia lui??? NU!!! Si nici nu inseamna ca daca ii cer lui sa faca ceva, nu face; gateste si el, atat cat gateste! Vasele le spala poate de 4-5 ori/an, dar le spala, ptr. ca eu, poate nu am chef; desi stie ca o sa le spal, chair daca nu am chef, le spala el. Si stiti de ce? Pentru ca nu sunt sclava lui, ci suntem parteneri egali in casnicie; ne ajutam unul pe celalalt atat cum putem: poate unul aduce mai multi bani in casa, dar poate celalalt face mai multa treaba in casa... oare nu asta e casnicia??? Daca nu-atunci ce e???
Winners don't quit; quitters don't win.
Deci daca-i face femeii placere, e ok. Dar daca nu ? Ce ne facem ?
Eu pur si simplu am oroare de gatit. Si mancarea din oras e buna si ieftina, si nu e numai junk food, hai sa fim seriosi.
Eu de ex. prefer sa invat si sa am un job bun ca sa-mi iau femeie in casa sau sa mananc numai la restaurant. Mai bine stau la job si sa fac ceva ce-mi place decat sa frec la furculite.
Sofie - 3 ani

Elise spune:
quote:
Originally posted by Ira
Deci daca-i face femeii placere, e ok. Dar daca nu ? Ce ne facem ?
Eu pur si simplu am oroare de gatit. Si mancarea din oras e buna si ieftina, si nu e numai junk food, hai sa fim seriosi.
Eu de ex. prefer sa invat si sa am un job bun ca sa-mi iau femeie in casa sau sa mananc numai la restaurant. Mai bine stau la job si sa fac ceva ce-mi place decat sa frec la furculite.
Sint perfect de acord.
De ce n-as plati o femeie care oricum face menajul mai bine ca mine, si eu sa ma ocup de lucruri mai placute si mai profitabile?
Elise