Alaptarea si postul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Initial creeata de Bic

Inca alaptez exclusiv. Conform dogmei ortodoxe sint absolvita de la post sau nu?
Anul trecut am profitat de ocazia ca eram insarcinata si am fentat ambele posturi...

... si eu am facut la fel. Acum voi tzine doar trei zile si dupa ma voi spovedi si impartasi. Preotul de aici spune ca daca tzii trei zile e suficient.

Felicia 74 daca nevasta popii a facut 4 copii, cind i-a facut in post sau nu... vezi datele lor de nastere, ca socotesc eu daca era post

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mananca linistita si in special fii linistita sa ai laptic bun pentru bb!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

mananca linistita!acum cel mai important e sa papi bine pentru bebe!
si te poti ruga!asta e foarte important!de fapt asta ar trebui sa facem in fiecare zi!sa nu ne lipseasca conversatia cu Dumnezeu!dar mai uitam!cel putin eu sant prima care uita sau e prea obosita!

asa ca nu-ti face probleme si papa bine pentru puiul tau!

Alina
mamica de Diana aproape 6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nuuu, sa nici nu te gindesti la post acum(cf. dogmei ortodoxe). e sigura treaba.
hai sa va zic, cind era sor'mea gravida, io aveam vreo 20 ani = necunoscatoare, am pus-o sa tina post saptamina de dinainte de paste. a fost la biserica si s-a spovedit si cind a auzit preotul ca a tinut post mai avea un pic sa-i zica ca e nebuna.
sanatate!

alexa & fam

Mergi la inceput